Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

III Edycja Turnieju League of Legends

Gość Menesterowy

Turniej LoL MPC  

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze grasz?

• EUW
      49
    • EUNE
      136
    • US
      7
  2. 2. Jaki masz poziom?

• 1-10
      6
    • 10-20
      6
    • 20-30
      180
  3. 3. Czy posiadasz swoj? dru?yn??

• Tak
      75
    • Tak, ale nie mam 5 osób
      40
    • Nie
      77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie turniej będzie dostępny wyłącznie dla graczy z 30 poziomem.

Scoobany, nie będzie tak, bo w ostatniej edycji był właśnie ten system i nawalił, gdyż drużyny dopiero po 3 tygodniach (!!!) grały mecze.

Turniej będzie miał konkretną datę i godzinę, przełożenie tylko w sytuacjach bez wyjścia, np. wyjazd nad morze i brak internetu, awaria łącza (Tylko za okazaniem dowodów) lub np. pocięcie kogoś na ulicy i pójście do więzienia.

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co by było, gdybyście mnie dorzucili do jakiegoś teamu i w połowie meczu ktoś by wyszedł( rage quit), albo zaczął trollować?

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

POOOZDRO ze esl sie czyms takim zajmie jak ten smieszny turniejek... to nie ma powownania z esl-ami... 99% ludzi na forum gra poprostu śmieszne niewielu mogłoby z nami zawalczyć, apropo kiedy ten turniej chcielibyśmy wygrać ;]

Czekaj na mój team, zobaczymy kto wygra :?. Mam pewne pytanie w kwestii turnieju, kiedy mniej-więcej zakończy się pierwszy etap (czyt. rekrutacja) oraz kiedy rozpoczną się kwalifikację?

98763533515051689628.png

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie teamu, mógłby w nim być ktoś nie z Polski? Bo nie wiem w sumie ;d

A w czym to przeszkadza?

Ważne by miał konto na forum.

Opublikowano

POOOZDRO ze esl sie czyms takim zajmie jak ten smieszny turniejek... to nie ma powownania z esl-ami... 99% ludzi na forum gra poprostu śmieszne niewielu mogłoby z nami zawalczyć, apropo kiedy ten turniej chcielibyśmy wygrać ;]

Nie cwaniacz tyle, bo (tu nie mam zamiaru nikogo obrazić, przytaczam historyjkę na faktach autentycznych :P) w poprzedniej edycji tez tacy byli, i wiesz co? po finale skarżyli sie na lagi ;] ciekawe dlaczego ich to bardziej bolało, skoro lagi były takie same dla dwóch druzyn.

Pytanie:

Czy rozgrywki będą przypadac na dnie 18-22 czerwca?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Support Riot'u odrzucił propozycję Naszego turnieju, lecz prawdopodobne jest, iż następny turniej będzie pod ich patronatem (Ciekawe nagrody online), póki co tylko nagrody na forum, o ile nie zgłosi się sponsor.

Prawdopodobnie rozgrywki będą ok. 15 Czerwca (Albo wcześniej).

WCIĄŻ POSZUKIWANY JEST STREAMER.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Support Riot'u odrzucił propozycję Naszego turnieju, lecz prawdopodobne jest, iż następny turniej będzie pod ich patronatem (Ciekawe nagrody online), póki co tylko nagrody na forum, o ile nie zgłosi się sponsor.

Prawdopodobnie rozgrywki będą ok. 15 Czerwca (Albo wcześniej).

WCIĄŻ POSZUKIWANY JEST STREAMER.

Mogę Wam podesłać kontakt do GENIALNEGO streamer'a ESL'u, może się zgodzi. Pisz do mnie na skype, skoter8

98763533515051689628.png

Opublikowano

Dobrze, że akurat turniej zacznie się w czerwcu :) ja 25 maja wyjeżdżam, a 4 czerwca wracam :), jak już to team mam, fajny ten konkurs tylko szkoda, że nagrody wyłącznie na forum.

wobqx.jpg
Opublikowano

Oba serwery.

Team z największą liczbą punktów = WIN

Taka sama ilość punktów = Dogrywka (Albo coś innego, pomyślimy

EXPmIpC.gif

Opublikowano

nie ma najmniejszego sensu robić 1 vs 1, przecież lol to gra drużynowa, to tak jakby z GTA:SA zrobic counter strike'a - tylko strzelać

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Fajna inicjatywa z tym turniejem, tylko boli mnie to, że wiekszosc graczy gra na east i wynik ankiety bedzie oczywisty.

Jak dla mnie, jeżeli zrobilibyście turniej również na west, byłby dużo ciekawszy, ja tam moge grać dla funu czystego, nawet bez tych nagród, chociaż dobrze by było ;)

Opublikowano

@UP

Ankieta była po to, aby tak z ciekawości sprawdzić zapewne. Co do turnieju - będzie on rozegrany na 2 platformach - W i N&E. I ten co będzie miał najwięcej punków z tych platform otrzyma nagrodę główną.

he?

Opublikowano

Zapomnieliscie o tym że może być więcej drużyn na west niż na east. I w tym momencie west wygrywa ponieważ rozegra więcej meczy i bedzie mieć więcej punktów. Możecie zrobić limit drużyn na west i east

Opublikowano

Ponieważ zapisy rozpoczną się w poniedziałek, to przybliżę nieco zasady itp.

- Zapisy możliwe od 50 postów wzwyż.

- TEAM'y zapisuje KAPITAN.

- Max. 10 team'ów na East i na West (50 tu i 50 tu, kto pierwszy, ten lepszy).

- Jeżeli któraś drużyna złamie zasadę turnieju = Dyskwalifikacja całej drużyny.

- Maksymalna tolerancja spóźnień = 10 minut, po tym czasie na miejsce spóźnionego wchodzi rezerwowy.

- Nie ma przekładania meczy (Chyba, że coś mega pilnego, wtedy odkładamy, ale wątpię)

- Mecze półfinałowe i finałowe będą stream'owane NA ŻYWO (Łącznie 4 mecze)

- Jeżeli zostanie zapisany niepełny team (Mniej niż 4) to na prośbę kapitana możemy dodać do team'u tzw. 'randomowego', czyli losowo wybraną osobę, która zapisała się sama.

Póki co tyle.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...