Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

III Edycja Turnieju League of Legends

Gość Menesterowy

Turniej LoL MPC  

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze grasz?

• EUW
      49
    • EUNE
      136
    • US
      7
  2. 2. Jaki masz poziom?

• 1-10
      6
    • 10-20
      6
    • 20-30
      180
  3. 3. Czy posiadasz swoj? dru?yn??

• Tak
      75
    • Tak, ale nie mam 5 osób
      40
    • Nie
      77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

akurat tak sie składa że nie mam team ;/ esla grałem nie raz z team (rozpadł sie) 5 miejsce, gram głownie mid'a jak ktoś chciałby "wygrać" na midzie pisać @PW @eu west Paczka99 (głownie tutaj teraz gram) @eu nordic Ashh24 (nie gram tam tylko esl, turnieje) lub @steam krajan1974 (all day online)

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak sie składa że akurat Riot wcielił w życie 'FULL Spectator Mode', to powinno pomóc i nie powinno być wiekszych problemów z organizacją.

Bardziej boje się o to że wiele osób zapisze się na turniej a po prostu nie przyjdą co spowoduje dyskwalifikacje jednej z drużyn?

Proponowałbym zezwolić na zapisywanie się tylko drużyn składających się z 5 osób i założyć oddzielny temat gdzie ludzie mogliby składać swoje "kandydatury" na dołączenie do drużyny.

W sensie, w tym nowym temacie ludzie mogliby sie zgadac co do zalozenia nowej druzyny specjalnie na ten turniej, dzieki czemu byloby mniej problemow z organizacja.

Chyba nie chcemy zeby juz pierwszego dnia turnieju nie odbyl sie zaden mecz a polowa druzyn przeszlaby do kolejnej grupy tylko ze wzgledu na dyskwalifikacje przeciwnej druzyny?

Co do nagrod to nie musza byc jakies szałowe. Najlepiej dać po nawet 300 RP na osobe z drużyny która wygrala cały turniej (1 miejsce) - całkowite koszta wyjdą może 60-70 zł.

A 2 i 3 miejsce dostanie range na forum lub cos w tym stylu :P

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Tak sie składa że akurat Riot wcielił w życie 'FULL Spectator Mode', to powinno pomóc i nie powinno być wiekszych problemów z organizacją.

Bardziej boje się o to że wiele osób zapisze się na turniej a po prostu nie przyjdą co spowoduje dyskwalifikacje jednej z drużyn?

Proponowałbym zezwolić na zapisywanie się tylko drużyn składających się z 5 osób i założyć oddzielny temat gdzie ludzie mogliby składać swoje "kandydatury" na dołączenie do drużyny.

W sensie, w tym nowym temacie ludzie mogliby sie zgadac co do zalozenia nowej druzyny specjalnie na ten turniej, dzieki czemu byloby mniej problemow z organizacja.

Chyba nie chcemy zeby juz pierwszego dnia turnieju nie odbyl sie zaden mecz a polowa druzyn przeszlaby do kolejnej grupy tylko ze wzgledu na dyskwalifikacje przeciwnej druzyny?

Co do nagrod to nie musza byc jakies szałowe. Najlepiej dać po nawet 300 RP na osobe z drużyny która wygrala cały turniej (1 miejsce) - całkowite koszta wyjdą może 60-70 zł.

A 2 i 3 miejsce dostanie range na forum lub cos w tym stylu :P

Wątpię żeby to przeszło.

Ile byś miał takich drużyn na forum? 2-3? No może 4 się znajdą (doświadczenia z poprzedniej edycji). I tak samo nie wszyscy są wstanie się zgrać i stworzyć jedną drużynę, więc to nie ma sensu.

A co do nagród to jeśli zasponsorujesz rp to ok, czemu nie?

Opublikowano

Witam, mam parę pytań do organizatora:

1. Czy przy każdym meczu będzie sędzia?

2. Jeżeli uczestnikowi (1 bądź wiecej) zcrash'uje się lol (w takcie gry) to gra przegrana walkowerem?(Oczywiście ta osoba musiała by przedstawić dowody)

3. Jeżeli na serwerze będą lagi to jest możliwość przesunięcia terminu?

4. Jeżeli z przyczyn uzasadnionych (około 2 godziny przed meczem) dróżyna utraci 1 zawodnika a nie ma zastępcy to jest możliwość przesunięcia terminu?

5. Kiedy podacie co zostaje pkt. w tych meczach?

6. Jeżeli sędziego nie będzie to mecz zostaje przesunięty?

7. Czy drużyna przegrana też dostaje pkt?

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

1. Tak

2. Jeżeli przedstawi dość dobre dowody, to myślę, że pozwolimy zagrać drugi mecz, wiadomo, zdarza się.

3. Lagi? Rzadko się zdarza, ale jeżeli, to tak.

4. Tak

5. Przy starcie zapisów (Prawdopodobnie)

6. Nie, na pewno znajdziemy kogoś. Nawet GM MPCForum może być sędzią.

7. Tak, ale mniej niż ta, która zwycięży.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Eeee tam lajcik . Wezme udział , mam nawet 10 kolegów po 30 lvl'ele i 300 wygranych , więc problemu z innymi nie będziemy mieli ..

Pozdro ;)

Opublikowano

W związku z tym, że bardzo mała ilość graczy zgłosiła się z serwera US, nie zostanie on uwzględniony w turnieju.

Only EUW oraz EUNE.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bardzo bym prosił abyście nie dawali randomów do teamu randomowego . Lepiej mieć cały skład a ci co nie mają trudno . Bo to naprawdę będzie lipa jak wczesniej w turnieju . Niektórzy tylko sie zapisali zostali dopisani do grupy a i tak nie grali i team randomów się rozpadł.

Ogólnie możnaby było wybrać z 20 osób które nie mają nic do roboty albo własnie te randomki żeby byli jako spectatorzy każdego meczu .A potem zdawali raport xD , czy np nie wyzywali się gracze itp itd

Opublikowano

Nie, nie robimy błędów takich, jak poprzednio.

W ostatnim turnieju wszyscy bez run byli jakoś zbyt dobrze zaznajomieni z grą. Zbyt dobrze co oznacza, że byli z poziomu ELO 1300+.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeżeli rekrutacja do turnieju jest ciągle otwarta to zgłaszam siebie i moją drużynę.

Podać mój nick?

06c42be071131.png

Opublikowano

Poszukujemy streamerów, czyli osoby zajmujące się streamowaniem meczy turniejowych.

Wymagania to przynajmniej internet 6MB/s oraz dobry komputer.

Wszelki kontakt to do mnie na pw.

//Mile widziany mikrofon i mutacja, aby mieć możliwość komentowania, ale niekoniecznie :)

Opublikowano

Mam propozycje podzielenia tego na 4 turnieje czyli west 20lvl-29lvl , west 30lvl, eune 20lvl-29lvl i eune 30lvl. Myślę że niższe lvl nie powinny brać udziału bo by się hejterów zebrało.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Myślę żeby były tylko 30lvl'e jest dużo czasu na wbicie go oraz żeby uczestniczyły pełne drużyny. Przy dobrym zareklamowaniu ,powinno znaleźć się trochę chętnych.

Opublikowano

A ja mam pytanie czy nei lepiej dogadać się z esl i stworzyć ten turniej na ich stronie co za tym idzie rklama mpc forum :)

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

POOOZDRO ze esl sie czyms takim zajmie jak ten smieszny turniejek... to nie ma powownania z esl-ami... 99% ludzi na forum gra poprostu śmieszne.

Opublikowano

ESL to liga.

My jesteśmy forum, które chce przeprowadzić zwykły mały turniej między UŻYTKOWNIKAMI.

Opublikowano

Jezeli w tym turnieju maja konkurowac teamy vs randomy, to naprawde jest to z lekka bez sensu. Wiadomo, premade bedzie mial jakies tam zgranie.

Proponuje dobieranie randomow stosunkowo z tym samym poziomem, np. w przedziale 1300-1400elo.

Ustawianie danego meczu na jakis dzien powinno byc za zgoda obu druzyn, a potwierdzeniem po rozegranym meczu demko lub swykly ss, nie sadze, ze bedzie sie to chcialo ogladac organizatorom.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...