Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

III Edycja Turnieju League of Legends

Gość Menesterowy

Turniej LoL MPC  

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze grasz?

• EUW
      49
    • EUNE
      136
    • US
      7
  2. 2. Jaki masz poziom?

• 1-10
      6
    • 10-20
      6
    • 20-30
      180
  3. 3. Czy posiadasz swoj? dru?yn??

• Tak
      75
    • Tak, ale nie mam 5 osób
      40
    • Nie
      77

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiosna się zaczęła, więc pora dać trochę więcej informacji.

Termin rozpoczęcia zapisów do turnieju wyznaczony został na: 21 Maj 2012 - Poniedziałek

Kilka dodatkowych rzeczy:

- Możliwe, że pojawią się atrakcyjne nagrody dla zwycięzców (Możliwe, gdyż sponsorzy jeszcze nie odpowiedzieli)

- Pojawiła się ankieta. Temat będzie otwarty, więc można tu proponować różne rzeczy. Pytania proszę zadawać na PW.

- Za lekceważenie regulaminu turnieju: 5%, w przypadku rażącego naruszenia: 10%

- Spamming/Trolling/Flaming w tym temacie jest zabroniony. Kara: 5%.

Pozdrawiam! Menester.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Czyli 3vs3 nie wchodzi w grę ? Bo ja właśnie mam team 30lvl,30lvl,26lvl i chcieliśmy zagrać 3vs3 w tym turnieju może jednak zmienicie zdanie ?

Sygnapng_rwrsena.png

Opublikowano

Nie zmienimy zdania, gdyż SR jest standardową mapą turniejową.

Przyjmujemy tylko zapisy drużyn składających się z 5 osób lub pojedyńczych osób, które będą 'przytoczone' do grup składających się z losowych osób, które również zgłosiły się jako pojedyńczy gracze.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak można trollować w tym temacie ? :O

i co jak większość wybierze easta to tylko na east się turniej odbędzie?

• Gold Member •

nvm

Opublikowano

Tak na prawdę, to miał się odbywać na Weście, ale co tam.

Myślę, iż zrobimy to w taki sposób, że każda drużyna odegra na swoim serwerze mecze, a ten, kto zdobędzie więcej punktów (Wyjaśnię przy regulaminie) wygra turniej (Tylko 5 nagród, nie tak jak do tej pory!).

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Panie, mam o to pytanie.

Czy jeżeli gram solo i mam mówiąc skilla ogromnego,

Do teamu dostanę nooba przydzielonego?

Mam na myśli to, iż wtedy random lvle są przydzielane,

a ja nie wyobrażam sobie nooba w teamie.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Myślę, iż team'y będą losowe, tzn. przekładanie mniej utalentowanych z bardziej utalentowanymi graczami.

Na pewno nie będzie to przydzielanie poziomu 1 z poziomem 30, gdyż prawdopodobnie zrobimy turniej od poziomu 30 :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja tez chce do turnieju gdzie sie bedzie zglaszac itd ? (jestem sam bez druzyny) jak cos moj nick to olej14 serw EUNE

Opublikowano

@UP

Termin rozpoczęcia zapisów do turnieju wyznaczony został na: 21 Maj 2012 - Poniedziałek

-.- Najprawdopodobniej będzie oddzielny temat do zapisów, więc się wstrzymaj :)

he?

Opublikowano

Witam :)

Chciałbym się dowiedzieć, czy turniej będzie przeprowadzony w 1 dzień (coś jak Go4LoL na esl) czy potrawa kilka dni?

Jeśli będą nagrody, ile miejsc będzie nagradzanych?

Turniej będzie na zasadzie GRUP, a po wyjściu z grup drzewko turniejowe, czy od razu drzewko turniejowe?

Opublikowano

1. Będzie prowadzony przez kilka dni (W zależności od ilości drużyn)

2. Za pierwsze miejsce przewidujemy najlepsze nagrody, drugie i trzecie (W końcu podium) zostaną nagrodzone 'mniejszą' nagrodą na forum.

3. Wszystko się okaże w 'praniu' :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@UP

Zainteresowanie może być ogromne, ale gorzej może być z organizacją, jak to było w poprzedniej edycji. Ja z moim teamem zagraliśmy 1 grę i to finałową. Po prostu klapa. Ale jak Menes. organizuje to może będzie lepiej ^^.

he?

Opublikowano

Jak już macie robić turniej to zróbcie tak jak na ESL. Zapisy potem drzewko z meczami oraz nie ustalajcie terminu tydzień na wykonanie jednego meczu tylko w ten sam dzień przynajmniej 2 mecze a jak nie ma jakiejś drużyny to zostaje usunięta z turnieju i tyle drużyna przechodzi dalej bez meczu. Nie ma sensu robić tak jak we wcześniejszej edycji , że każdy miał tydzień na rozegranie meczu. To nie ma sensu . Turniej powinien trwać max 3 , 4 dni

Opublikowano

;] na pewno wezmę udział tylko muszę swoją starą skłóconą drużynę pogodzić to będzie polegało na tym że ja mam swój cały team i losowo dobieracie przeciwników czy robimy grę niestandardową moja drużyna wchodzi i przeciwna drużyna wchodzi i wtedy gramy?

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

@UP

Będą grupy. Np ty i twoi znajomi to grupa A. Macie ustalony termin gry na np. pon. o godzinie 16 z grupą B. Ktoś tworzy grę niestandardową, zapraszacie cała swoją drużynę i grupę B oraz jakiegoś modka - obserwatora. I gracie.

he?

Opublikowano

Aha to tak jak myślałem jednak a jeżeli w dzień turnieju ktoś np z mojej grupy odejdzie to dajecie kogoś losowego czy odpadamy?

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Mam pytanie. Skoro zapisy 21 maja to data rozpoczęcia gdzieś po 25 ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Aszino, nie, nie ma mowy.,

Po zapisach dajemy Wam dość długi okres czasu na przygotowania, turniej rozpoczniemy ok. połowy czerwca (Początek wakacji, ulga w szkołach dla większości).

Jeżeli jakiś uczestnik się nie zjawi (Max. 10min spóżnienia), to team zostaje zdyskwalifikowany, choć może damy rezerwę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Fajnie by było, gdyby była możliwość posiadania 1 rezerwowego w teamie. Nie każdy będzie miał team z kumplami z reala. A ktoś obcy może zawieść ;/

nf5l38.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...