Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

III Edycja Turnieju League of Legends

Gość Menesterowy

Turniej LoL MPC  

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze grasz?

• EUW
      49
    • EUNE
      136
    • US
      7
  2. 2. Jaki masz poziom?

• 1-10
      6
    • 10-20
      6
    • 20-30
      180
  3. 3. Czy posiadasz swoj? dru?yn??

• Tak
      75
    • Tak, ale nie mam 5 osób
      40
    • Nie
      77

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiosna się zaczęła, więc pora dać trochę więcej informacji.

Termin rozpoczęcia zapisów do turnieju wyznaczony został na: 21 Maj 2012 - Poniedziałek

Kilka dodatkowych rzeczy:

- Możliwe, że pojawią się atrakcyjne nagrody dla zwycięzców (Możliwe, gdyż sponsorzy jeszcze nie odpowiedzieli)

- Pojawiła się ankieta. Temat będzie otwarty, więc można tu proponować różne rzeczy. Pytania proszę zadawać na PW.

- Za lekceważenie regulaminu turnieju: 5%, w przypadku rażącego naruszenia: 10%

- Spamming/Trolling/Flaming w tym temacie jest zabroniony. Kara: 5%.

Pozdrawiam! Menester.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Czyli 3vs3 nie wchodzi w grę ? Bo ja właśnie mam team 30lvl,30lvl,26lvl i chcieliśmy zagrać 3vs3 w tym turnieju może jednak zmienicie zdanie ?

Sygnapng_rwrsena.png

Opublikowano

Nie zmienimy zdania, gdyż SR jest standardową mapą turniejową.

Przyjmujemy tylko zapisy drużyn składających się z 5 osób lub pojedyńczych osób, które będą 'przytoczone' do grup składających się z losowych osób, które również zgłosiły się jako pojedyńczy gracze.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak można trollować w tym temacie ? :O

i co jak większość wybierze easta to tylko na east się turniej odbędzie?

Gold Member

nvm

Opublikowano

Tak na prawdę, to miał się odbywać na Weście, ale co tam.

Myślę, iż zrobimy to w taki sposób, że każda drużyna odegra na swoim serwerze mecze, a ten, kto zdobędzie więcej punktów (Wyjaśnię przy regulaminie) wygra turniej (Tylko 5 nagród, nie tak jak do tej pory!).

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Panie, mam o to pytanie.

Czy jeżeli gram solo i mam mówiąc skilla ogromnego,

Do teamu dostanę nooba przydzielonego?

Mam na myśli to, iż wtedy random lvle są przydzielane,

a ja nie wyobrażam sobie nooba w teamie.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Myślę, iż team'y będą losowe, tzn. przekładanie mniej utalentowanych z bardziej utalentowanymi graczami.

Na pewno nie będzie to przydzielanie poziomu 1 z poziomem 30, gdyż prawdopodobnie zrobimy turniej od poziomu 30 :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja tez chce do turnieju gdzie sie bedzie zglaszac itd ? (jestem sam bez druzyny) jak cos moj nick to olej14 serw EUNE

Opublikowano

@UP

Termin rozpoczęcia zapisów do turnieju wyznaczony został na: 21 Maj 2012 - Poniedziałek

-.- Najprawdopodobniej będzie oddzielny temat do zapisów, więc się wstrzymaj :)

he?

Opublikowano

Witam :)

Chciałbym się dowiedzieć, czy turniej będzie przeprowadzony w 1 dzień (coś jak Go4LoL na esl) czy potrawa kilka dni?

Jeśli będą nagrody, ile miejsc będzie nagradzanych?

Turniej będzie na zasadzie GRUP, a po wyjściu z grup drzewko turniejowe, czy od razu drzewko turniejowe?

Opublikowano

1. Będzie prowadzony przez kilka dni (W zależności od ilości drużyn)

2. Za pierwsze miejsce przewidujemy najlepsze nagrody, drugie i trzecie (W końcu podium) zostaną nagrodzone 'mniejszą' nagrodą na forum.

3. Wszystko się okaże w 'praniu' :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@UP

Zainteresowanie może być ogromne, ale gorzej może być z organizacją, jak to było w poprzedniej edycji. Ja z moim teamem zagraliśmy 1 grę i to finałową. Po prostu klapa. Ale jak Menes. organizuje to może będzie lepiej ^^.

he?

Opublikowano

Jak już macie robić turniej to zróbcie tak jak na ESL. Zapisy potem drzewko z meczami oraz nie ustalajcie terminu tydzień na wykonanie jednego meczu tylko w ten sam dzień przynajmniej 2 mecze a jak nie ma jakiejś drużyny to zostaje usunięta z turnieju i tyle drużyna przechodzi dalej bez meczu. Nie ma sensu robić tak jak we wcześniejszej edycji , że każdy miał tydzień na rozegranie meczu. To nie ma sensu . Turniej powinien trwać max 3 , 4 dni

Opublikowano

;] na pewno wezmę udział tylko muszę swoją starą skłóconą drużynę pogodzić to będzie polegało na tym że ja mam swój cały team i losowo dobieracie przeciwników czy robimy grę niestandardową moja drużyna wchodzi i przeciwna drużyna wchodzi i wtedy gramy?

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

@UP

Będą grupy. Np ty i twoi znajomi to grupa A. Macie ustalony termin gry na np. pon. o godzinie 16 z grupą B. Ktoś tworzy grę niestandardową, zapraszacie cała swoją drużynę i grupę B oraz jakiegoś modka - obserwatora. I gracie.

he?

Opublikowano

Aha to tak jak myślałem jednak a jeżeli w dzień turnieju ktoś np z mojej grupy odejdzie to dajecie kogoś losowego czy odpadamy?

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Mam pytanie. Skoro zapisy 21 maja to data rozpoczęcia gdzieś po 25 ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Aszino, nie, nie ma mowy.,

Po zapisach dajemy Wam dość długi okres czasu na przygotowania, turniej rozpoczniemy ok. połowy czerwca (Początek wakacji, ulga w szkołach dla większości).

Jeżeli jakiś uczestnik się nie zjawi (Max. 10min spóżnienia), to team zostaje zdyskwalifikowany, choć może damy rezerwę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Fajnie by było, gdyby była możliwość posiadania 1 rezerwowego w teamie. Nie każdy będzie miał team z kumplami z reala. A ktoś obcy może zawieść ;/

nf5l38.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...