Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft vs Metin2

Głosuj :)  

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze?

• Metin2
      64
    • Minecraft
      70

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co ma piernik do wiatraka?

Minecraft sie nudzi po jakimś czasie lepiej grac w metka większe "emocje" czasem sie wkurwisz bo ci spali czasem cos fajnego dropnie i sie cieszysz i tak sie kręci ;d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zjebało cię. Dalej róbcie porównania tibia vs minecraft, i inne gówna.

Minecrafta nie strawię - bo to wielkie gówno,

Wolę metina -.-

graphic.png

Opublikowano

Kurwa czy wy jacyś nie dojebani z tymi tematami jesteście? W ciągu miesiąca było już chyba z 10 porównać tych gównianych gier...

Zagraj w jedną potem w drugą i sam oceń. Są różne gusta jeden lubi jak mu nogi śmierdzą a drugi i fiołki. Temat epiczny ale co z tego jak wałkowany milion razy i nic z tego nie wyjdzie oprócz spamu i kilku kłótni...

Ogarnijcie się, piszesz po to żeby przyspamić czy zdobyć informacje? Jeżeli to drugie to jest opcja szukaj, chociaż 2-3 strony do tyłu i bd miał z 2 takie tematy. Jeżeli ta pierwsza odpowiedź, to źle trafiłeś to nie jest forum od tego...

SOry ludzie za wulgarny język ale kulturalnie w tej sytuacji się nie da.

Opublikowano

Nice prowo a wy jesteście ślepi że nie widzicie że jest to zrobione specjalnie

@Top

Metin2 ze względu na to że ma grafikę i jakiś "sens" którym jest rozwinięcie postaci i zdobycie ekwipunku

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nice prowo a wy jesteście ślepi że nie widzicie że jest to zrobione specjalnie

@Top

Metin2 ze względu na to że ma grafikę i jakiś "sens" którym jest rozwinięcie postaci i zdobycie ekwipunku

Nie widziałem gry bez grafiki... no jedynie dosowa

xxxxxxxx@xxxxxxxxx

gdzie @ była goniącym cię potworkiem... taaak.. to były czasy...

Eq? w minecrafcie też je się zdobywa!

Najpierw szukasz krów -> masz skórzane eq

minerały -> lepsze eq, np. żelazne...

No tak, niby mało... ale wprowadzili enchanting, gdzie przy zabijaniu mobów możesz 'oczarować' przedmioty na lepsze eq...

Tak czy siak obydwie gry przyciągają rzeszę graczy, która nie wiadomo skąd się wzięła... przynajmniej powinna być gdzie indziej...

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Oba gówna się dorównują? Tym razem wybiorę Metina, choć długo w niego zbyt nie grałem to jestem pewny że to bym wybrał/wole.

10906.png

Opublikowano

Minecraft zanudza tylko cały czas budujesz.

A w MT2 ..? Ciągle napiepszasz exp / DT / PvP też nudne.

Lecz wybieram MT2 ;o

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Czytam i sie smieje. Mowicie minecraft nudny... wiecie co to MODY? Jak fajnie sie gra z kumplami? Sciagnijcie sobie technic packa, dodaje pelno modow, mechanizmow, nawet reaktory jadrowe i nanosuity z crysisa oraz wiele wiele wiecej! Serwery prywatne sa LEGALNE! Nie roznia sie tylko parametrami, a graczami , modami , MAPA tworzona takze przez ciebie , trybem gry ( FreeBuild , Survival , RolePlay ). Grafika odstrasza ? Nie ma problemu! Sciagasz fajnego texture packa 128x128 lub 256x256 (Minecraft standardowo to 16x16 px) + GLSL Shaders + Water Shader i gra jak nowa , mam nadzieje ze pomoglem , palce od tego qwerty w telefonie juz bola , Dziekuje , Dobranoc :) .

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ciężko porównać te dwie gry do siebie. Według mnie Minecraft jest lepszy.

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

ja też teraz po wieloletniej grze w metka stwierdzam owszem iż minecraft jest lepszy z paru powodów:

-budujesz swój własnych świat

-robisz co chcesz atakujesz

-masz wolną rękę ty decydujesz co robisz

-minusik to że ma większe wymagania od metin2 na najlepszym kompie bd ci go bardziej lagowało niż na starym gracie

Metek.

-gra jest tak napisana to nic nie możesz zmienić w grafice

-dużo rozwinięta ale się nudzi gra np wbijesz w godzine 100 lvl na privie i co z tego masz nic potem konto zostawiasz bo ci się serwer znudiz i idziesz na inny

-nowe możliwości potwory coraz bardziej rozbudowane pliki

-mniejsze wymagania od mc ma

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Jak czytam wasze odpowiedzi , to aż się płakać chce . ^^ Metjin był mody ze 2/3 lata temu -_- Patrzcie ile jest kupionych Mc ; p

Jestem za MineCraft ^^

Opublikowano
Nie widziałem gry bez grafiki... no jedynie dosowa

wszystko co widzisz na ekranie to grafika. nawet tekst.

co do upa, co pisze o metku

-gra jest tak napisana to nic nie możesz zmienić w grafice

da się

-dużo rozwinięta ale się nudzi gra np wbijesz w godzine 100 lvl na privie i co z tego masz nic potem konto zostawiasz bo ci się serwer znudiz i idziesz na inny

są privy z małym expem

-mniejsze wymagania od mc ma

bo to gówno

mimo, że są to dwie różne gry to i tak nigdy nie zagram w metina, bo jest najmniej rozbudowany rpg, z mnóstwem bugów, małymi dziećmi i polega jedynie na klikaniu spacji i używaniu 5 skilli

minecraft jest o tyle fajny, że można budować własny świat.

A teraz na Hardcore Mode gra się jeszcze lepiej i jeszcze ciężej.

Jest ogromna ilość modów. PS. Też są dzieci, ale można grać na single, albo na serwerach premium, gidze jest ich mniej

Metjin był mody ze 2/3 lata temu -_-

modne gry. haha.

Patrzcie ile jest kupionych Mc ; p

i chuj. Są dobre gry, które zna pare osób

Opublikowano

Minecraft - da się znieść

Metin 2 - nie mogę wytrzymać jak na forum dzieci się chwalą że wbiły 100+ lvl na privie ... | Za dużo dzieci | Wyłączyłem po 15 minutach !

Wybieram MC !

29fxg20.png

Opublikowano

Czytam i sie smieje. Mowicie minecraft nudny... wiecie co to MODY? Jak fajnie sie gra z kumplami? Sciagnijcie sobie technic packa, dodaje pelno modow, mechanizmow, nawet reaktory jadrowe i nanosuity z crysisa oraz wiele wiele wiecej! Serwery prywatne sa LEGALNE! Nie roznia sie tylko parametrami, a graczami , modami , MAPA tworzona takze przez ciebie , trybem gry ( FreeBuild , Survival , RolePlay ). Grafika odstrasza ? Nie ma problemu! Sciagasz fajnego texture packa 128x128 lub 256x256 (Minecraft standardowo to 16x16 px) + GLSL Shaders + Water Shader i gra jak nowa , mam nadzieje ze pomoglem , palce od tego qwerty w telefonie juz bola , Dziekuje , Dobranoc :) .

1. Tak wiem co to MODY! Nie musisz mi tłumaczyć.

2. Wbij na serwer, wśród 10-latków proszących o tabliczkę.

3. Nie, nie pomogłeś mi...

10906.png

Opublikowano

Dlaczego wy porównujecie 2 całkowicie inne gry ? jak dla mnie lepszy jest paint niż metin...

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Jak fajnie sie gra z kumplami?

Mi koledzy proponują wyjście na piwo lub bym z nimi zajarał,a nie bym grał z nimi w minecrafta

Elo

s2c77Oa.png

Opublikowano

taaa, nie ma to jak połączenie 2 D z 3D(mowa o metku).

Weźcie metek to gra dla noł lajfów i złodziei oraz maniaków IS...

W minecraftcie nie możesz sb kupić eq w IS.

Minecraft ma dusze, metek nie. -.-

To moje odczucia.

Minecraft..

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...