Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP3] MysteryLastChaos !

Łowca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wygląda tu sprawa z partami b5e/b6e ? I jaki jest maksymalny + na broni / zbroi ?

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

mozesz ulepszyc max do +18 a +19 jedynie za pomoca ksiegi lub rafinki.

Normalnie dropisz i lupami odkrywasz ;D tak jak na 777

Opublikowano

O.ono coś Ty! a trzyma się ten serwer? Bo jak działa dobrze i nie chyli się ku upadkowi to pogram. :D a powie mi ktoś jak jest z castem tutaj? absorbami etc? i w ogóle czemu cash jest taki drogi?!

Opublikowano

Pytając o b5e/b6e miałem na myśli czy łatwo się te party dropi - czy eq leci jak na Elite ( po 2-3 party z moba )?

Prezes

Opublikowano

Zależy od farta moim zdaniem tak jak na 777. tak serwer sie trzyma Admini cały czas działaja przy serwerze aby grało sie jak najlepiej :)

gram jakos 2 miesiace i ani razu nie spotkalem z przypadkiem Serwer Down :D

acc z absem ta tanie ;P a NPC z is na poczatku wydaje sie drogi bo np od 128 mozna zarabiac na zaklinach u oku chaosu gdzie osobiscie w 1h farmie 1-1,8kkk golda ;)

Opublikowano

Ok zaraz wejdę. Pogram trochę i ocenie tutaj serwer tak na pierwszy rzut oka:)

Prezes

Opublikowano

Jest :D Indestructibles mozesz spotkac na ch1 lub ch3 .

Lub zapraszam na pokój gościnny ts: megats.pl

Opublikowano

Mógłby mnie ktoś przyjąć do waszej gildii dzisiaj zaczynam : ) ( Pisałem do 3 ludzi z gildii i wszyscy zamulaja ( AFK ))

Opublikowano

Potrzebuję multi to tego LC, gdyż opcja przez nksp.exe nagle przestała działać :)

Prezes

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja gram od dzisiaj, jak na razie 16 poziom niech ktoś tu napisze lub do mnie na gg 13420871 (przyda się jakaś pomoc finansowa (16 lvl a tylko 800 kasy) oraz chętnie pograłbym z jakimś polakiem/polką)

7yglGoJ.png

Opublikowano

O.ono coś Ty! a trzyma się ten serwer? Bo jak działa dobrze i nie chyli się ku upadkowi to pogram. :D a powie mi ktoś jak jest z castem tutaj? absorbami etc? i w ogóle czemu cash jest taki drogi?!

Cash drogi?? :O cash za darmo sie doladowuje ;) 15 cash'u na 12 godzin.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam taki problemik iż włączam normalnie grę i jest pojawia się tabela klikam start jest ładowanie i jak dojdzie do końca wyskakuje send error report mam tak od wczoraj czyli 1 sierpnia po zainstalowaniu nowego patcha mam taki problem jeśli ktoś by był taki miły niech napisze co mam z tym zrobić proszę

PS mój nick to AraB :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

ja jakos nie mam ochoty do gry ale moze pozniej pogram z wami, moj nick - LikeSpeeD, Anonymous,Eyvie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wie może ktoś co się dzieje z serwerem? Po logowaniu wszystkie serwery są "Down"...

Prezes

Opublikowano

Hmm serwery są nadal "down" zapewne majo jakieś problemy bo tak długa przerwa to coś nie tak ... Ale może jakies prace stronka działa :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...