Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP3] MysteryLastChaos !

Łowca

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ooo przepraszam bardzo :D ja cały czas gram a to ze nie masz NPC i Item shop to wina spolszczenia koleszko :D

Zadna real kasa nie jest potrzebna. Ja osobiscie słuze pomoca wrazie czego, Mozna mnie spotkac pod nickiem

LikeSpeeD/Anonymous/Eyvie bądz lepiej jeśli bedziecie widzieli gildie Indestructibles to pytajcie o mnie bo w gildii i tak są sami polacy.

A więc czekam na Was i zapraszam innych do wspólnej gry B)

Opublikowano

red powiedz jak wyglada sprawa z botami albo hackami ,,, Priorytet Adhd Ataku :D a jak cos to pw napisz co i jak :D żeby neo nie zniszczyly jak sa jakieś :P

ok już mi patchuje ,zaraz wejde :D jeśli faktycznie nie trzeba is to zostane na nim dłuzej :D ale mam dziwne wrażenie i przeczucie jeśli chodzi o cast :/ Zobaczymy w grze :D

Opublikowano

Damy rade z tego co wiem to nie ma graczy ktorzy uzywaja hacków gdyz admini pilnuja i to bardzo =)

Pomoge Ci z niemieckim jest to kwestia przywyczajenia ;D

Opublikowano

Serwer działa :/ tylko jedno ale ........ KLIMAT SUUUUUPER , RODACY NANIM SUUUUUPER ,,,, ale nic nie kumam bo po szprechowanemu :P i cholwccia ktoś wie jak zrobić ten nieszczęsny język CHOCIAZ NA ANGIELSKI ?

Opublikowano

Działa serw... Specjalnie dla was staram sie go chociaz troche spolszczyc :)

Jbc to piszcie na moje gg: 1476361

Opublikowano

Da radę wbić na serwer przez spatchowie polskiego klienta lub klienta Black LC ?

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Pewnie ze jest Polska gildia i nawet z TS3.

Nazywa sie Indestructibles jestem jej liderem i serdecznie zapraszam.

a co do instalki to sciagac z neta bo za pomoca innych lc watpie by dalo rade.

ps. co do spolszczenia/ zangielszczenia to jakos sie w tym pogubilem prawde mowiac ale napisalem do Admina i zobaczymy czy cos z tym zrobi, badzmy dobrej mysli :)

Opublikowano

Mam pytanko na pierwszej stronie jest podany patch I takie pytanie jest on aktualny czy wgl już nie ma patcha do tego LC

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

No ludzie graja caly czas. A co do tego patcha to nie potrafie Ci odpowiedziec bo ja calego clienta sciagalem. =)

Opublikowano

Serwer działa :/ tylko jedno ale ........ KLIMAT SUUUUUPER , RODACY NANIM SUUUUUPER ,,,, ale nic nie kumam bo po szprechowanemu :P i cholwccia ktoś wie jak zrobić ten nieszczęsny język CHOCIAZ NA ANGIELSKI ?

człeku ogarnij trochę :)

na Final LC gadałeś, że po niemiecku jest, a to nie prawda, bo po angielsku (jedynie pare opcji było po niemiecku)

z tym LC pewnie tak samo masz ;P

więc baaaardzo krótko grasz w LC i nie możesz się połapać, albo zapraszam na PL-a

Opublikowano

spróbujcie tego:

http://downloadfilemaster.com/search.html?type=all&search=last+chaos+spolszczenie+ep3+mediafire&wm=152⊂=1

piszcie jak coś

Opublikowano

Wątpie by działało bo admini wprowadzili np w Margadoom nowe mooby i po zainsalowaniu nie bedziemy ich widzieć.

Więc po wycieczce tam możemy sie zdziwić czemu zaliczyliśmy fryte :D

najlepsze bylo by spolszczenie ale bez spolszania NPC-tów i mobów.

Tak mi sie bynajmniej zdaje z tego co zauważyłem ale nie zapewniam =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...