Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]hack na smocze monety

M2zwierz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisalem do zwierza PM. Ciekawe czy w ogole odpisze. Bo wydaje mi sie, ze to kit. Ale sam kiedys odkrylem dziure w innej grze przegladarkowej.

Specjalista
Opublikowano

@arus99 Ja tylko potwierdziłem, że dostałem konto doładowane SM, z resztą nie tylko ja, więc co ja mam wspólnego z kontem M2zwierz, jak ono nie jest ze mną w ogóle powiązane?

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Jeśli potwierdzi to kilka osób ss'em jestem w stanie wysłać sms, bo wszystko można obejść lub odszukać jakiejś dziury. Nie ma rzeczy niemożliwych są tylko rzeczy trudno wykonalne. Poczekamy tydzień lub 2. Jeśli ta osoba wyłudza tylko pieniądze znam ludzi którzy ja odszukają i sprawa zakończy się w sądzie. Jeśli jest to oszustwo radzę zakończyć działalność.

Opublikowano

Jak dla mnie to wygląda tak. Kilka "zaufanych" osób dostało sm po to bo każdy im ufa i jeśli tak mówią to tak jest, a teraz przejedzie się na tym masa mniej znanych użytkowników. Radzę do takich rzeczy podchodzić bardzo ostrożnie , pozdrawiam.

Opublikowano

Na 100 %wiem ze był taki generator wiem kto go miał ale kupił za naprawde duże pieniądze a zarobił jeszcze więcej

Opublikowano

Człowiek wyciąga do Was rękę a Wy go w nią gryziecie.

Skrypt usunięty z serwera,kto dostał kod niech się cieszy,kto nie dostał niech za kilka dni poszuka aukcji na allegro.

Pozdrawiam i żegnam

Opublikowano

Nikt Cię nie gryzie, ale chcemy więcej dowodów. W ciemno nikt nie wyśle sms'a czy kupi coś od Ciebie na allegro. Na aukcję na allegro poczekam jeśli się takowe nie pojawia to zapraszam ludzi na PW, które wysłały SMS a nie dostały Smoczych Monet. Zajmę się tą sprawa mam teraz sporo czasu więc przy pracy z Administracja tego forum będę w stanie znaleźć założyciela tematu i założyć mu sprawę w sądzie za własne pieniądze pokryje wszystkie koszty.

Opublikowano

Ciekawy temat. Zauważcie proszę że nie tylko Roy potwierdził że dostał kod.

PS: jak Wy chcecie go pozwać? przecież on nic od nikogo nie wyłudził?

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Weźcie pomyślcie ludzie gdybyście jeden z drugim mieli ten myk na SM to pisalibyście na forum i dzielili z innymi?? Po cichu Allegro albo w metku spam i załatwione:D

Opublikowano

ale z was pedzie ja mam hacka na kody do pl metka sam stworzylem program mam 72lv up pro eq hehe konto warte jakies 3 tys hehe zycze powodzenia w dalszej grze ;p

Opublikowano

Dzieciak chcial sie popisac i pokazac jaki to on jest fajny i ze umie przekoipowac skrypt z neta, wrzucic na free hosting, troche go zmodowac i pokazuje na firebugu jak to on sobie SM doladowywuje...

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Pic na Wode:)

GF ma takich programistów ze możesz jedynie im dupe po sraniu lizać.

@Autor

Nie wiem czy chciałeś błysnąć na forum czy jak,ale na 100% nie ma dziury w kodzie.

Opublikowano

Proszę też o trochę smoczych monet. Mogę dać proof. Koleś dał wam za darmo a wy jeszcze narzekacie. Żadnego wirusa przez ten temat nie złapaliście, więc poco narzekacie. Skąd wiecie, że to dzieciak - bo ma mało postów forum? Jak tak czytam te wasze posty to śmiać mi się chce. Wogóle podziwiam, że chciało mu się wam cokolwiek udostępniać. Po co dzielić się takim czymś z innymi.

Opublikowano

Witam, jesli mozna to ja prosze o kodzik.

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...