Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]hack na smocze monety

M2zwierz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Zapewne weszliście tu z myślą że to kolejny toll i chcecie mnie pojechać.

Otóż mylicie się.

Jestem web developerem i programistą i od kilku tygodni męczę się z zabezpieczeniami metina.

Niestety nie udało się się znaleść żadnej dziury w grze ale niespodzianka spotkała mnie na ich stronie.

W końcu udało mi się skończyć i mogę z dumą ogłosić że istnieje hack na smocze monety.

Pomyślisz - muszę coś pobrać,na pewno wirus!

Hack ten jest oparty na stronie internetowej więc nic nie musisz pobierać!

I teraz pojawia się moje pytanie: ile powinienem brać za kody? Jestem w trakcie tworzenia automatycznego generatora.

Za pomoc rozdam trochę kodów.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej bonuj itemy i na allegro sprzedawaj pro itemzy a nie gówniarzom 12latkom tutaj mow ze takie coś masz.

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

Nie mam na to czasu,mam inną prace a to robie dla rozrywki. Ewentualnie dorobie kilka złotych jak wszystko będzie zautomatyzowane...

Opublikowano

Wiecie - niby nieskończoność ale nie mogę wpaść bo jeszcze pójde siedzieć. Na początek będę generować kilka kodów dziennie żeby się nie połapali jak będą mieli dużą różnice w systemie. No i szkoda zmarnować taką metodę...

@Roy

wyśle Ci pm

@edit

nick mam taki bo normalnie używam innych i nie chce żeby gameforge czy Bóg wie kto mnie znalazło.

Opublikowano

Jeśli posiadasz takiego haxa to powinieneś to gdzieś rozgłosić np.Tutaj ;D,zrobić promocje np.SM za 1/2 ceny!Jak troche zarobisz to podwyższasz cene.;D

Moje Posty:

10

50

100

150

Potem Dorobie ;D

Opublikowano

Up gmowie na plu sami na boku pewnie kody na sm sprzedają

żeś dowalił teraz myślisz, że gameforge byłoby temu przychylne? gm na plu ma dostęp tylko do podstawowych narzędzi do banicji... myślisz że gf chciałoby ponosić straty? dla nich nawet ten najtańszy sms na sm jest warty w ch.... dużo, tacy na kasę są pazerni. a o wygląd ogólnych ich projektów(cheaterzy) już nie zadbają... h3h3 beka by była gdyby tak nagle każdy z mh dostał bana. płacz na mpc byłby nieziemski

btw. dawaj mnie te smy dawaj mnie dawaj dawaj ja chce

trololo

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Specjalista
Opublikowano

Przed chwilą dostałem doładowane konto, myślałem że to jakiś kit, ale jak widać prawda.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Dlatego ja nie sponsorowałem nigdy gfu, a nieskromnie powiem że mam eq 5bon lepsze niz nie jedni na priwie.

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

M2Zwierz. mam takie pytanko. To generuje jakiś skrypt, który ma określone znaki czy jak? nie chce wiedzieć jak to zrobić, tylko na czym generowanie takich kodów polega. Czysta ciekawość

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

Na razie mam napisany kod na te najniższe doładowania,im mniej im będzie brakować tym lepej ale pewnie i tak tego nie sprawdzają.

Opublikowano

Kurczę, a jednak nie dostanę kodu. Szkoda...

10 - Jest!

20 - Jest!

30 - Jest!

40 - Jest!

50 - Jest!

60 - Jest!

70 - Jest!

80 - Nie ma.

90 - Nie ma.

100 - Nie ma.

..¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨..

¨°º¤ø„ϟKRI||ƩX¸„ø¤º°¨

¸„ø¤º¸„ø¤º°¨º¤ø„¸¨°º¤ø„¸

Opublikowano

Można prosić o kodzik, takie coś się wydaje nie możliwe, ale jeśli to będzie działać to pogadam z kolegami i możliwe, że kupią kilka kodów, ale chciałbym się przekonać na własnej skórze. Z góry dzięki

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Są to kody na tak zwane smocze monety do gry metin 2.

Później sprawdzę czy w innych krajach też to działa,może otworze przedaż na cały świat!

Specjalista
Opublikowano

@.bot przecież nn49261111 potwierdził na screenshocie to samo ja moge potwierdzić, że dostałem konto ze smoczymi monetami.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

@up widzialem, ale ze tak powiem chce sie sam przekonac, co prawda nie lubie kupowac kotow w worku, natomiast przez to jacy ludzie sa nauczylem sie nie ufac w internecie

35353.png

18703.png

32266.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...