Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]hack na smocze monety

M2zwierz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja szczerze polecam ci wystawiac Kody na Allegro po Okolo 50% Ceny za Najtansze i 70% za te najdrozsze . Sm beda ci schodzic jak cieple Buleczki i oczywiscie nikt nie powinien sie polapac ,Poniwaz juz dawniej ludzie sprzedawali SM . Twoj sposob jest dosc orginalny i moje pytanie .

Czy zadziala on na serwerach prywatnych .? Na takowych tez moglbys duzo zarobic mowie tu przykladowo o Tiveria.Pl gdzie smosze monety do najtanszych nie naleza .

Serdecznie Pozdrawiam ; ))

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawdziwa jadka, ja Ci natomiast proponuje mowić kumplom po dzielnicy zeby sie nie roznioslo potem powoli przenosic sie na strony takie jak Allegro i na forach dawac linki do licytacji, mozesz zarobic kupe kasy na tym a co do ceny to 70-85% tej ze strony Mt2. Powodzenia

Opublikowano

Jakieś 50% ceny ze strony.

I na allego a jak jakieś święta to coś w promocji, przykładowo jakieś 60%.

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

Dobra chłopaki,na dzisiaj starczy bo mam jeszcze dużo pracy. Na inne pytania odpowiem potem.

Pozdrawiam

PS: postaram się jak najszybciej to zautomatyzować i zakodować.

Opublikowano

Jesli ten sposob dziala (bo nie wierze za bardzo ze cos takiego udalo sie zrobic, przeciez powinni miec dobre zabezpieczenia) to mysle ze mozesz brac jakies 30-40% ceny za smsa na stronie, czyli np. jesli sms jest za 9zl z VAT to cena takiego SMSa u ciebie bedzie kosztowala 4zl+VAT. Jesli zabezpieczenia sa zlamane w 100%, to bedzie to dzialac na innych stronach metina.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Darmowe kody też będą,jak nie chcecie wypełniać ankiet to poczekajcie. Po prostu mogę poświęcić więcej czasu jak na tym zarobie.

Opublikowano

można kodzik ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Radze ci Kolego Nie BAw Sie W takie Skrypty Bo Jak Cię Psy Zgarną To Fff Nie Wiem Przejebane byś Miał Naprawde Wiem Co mówie Bo Mój Stary Jest Programistą W Psach i Łapią Takich Bez Problemu! Uważaj Pisze ci To bo chce cie Ostrzec Pozdrawiam

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Jeśli ktoś jest chętny na projekty typu spolszczenia Gier chętnie pomogę ;)

Opublikowano

Radze ci Kolego Nie BAw Sie W takie Skrypty Bo Jak Cię Psy Zgarną To Fff Nie Wiem Przejebane byś Miał Naprawde Wiem Co mówie Bo Mój Stary Jest Programistą W Psach i Łapią Takich Bez Problemu! Uważaj Pisze ci To bo chce cie Ostrzec Pozdrawiam

A Mogłbyś Nie Pisać Każdego Wyrazu Z Wielkiej Litery? Bo To Strasznie Denerwujące ....

Opublikowano

Przepraszam bardzo wszystkich którzy wypełnili ankiete i dodali email - był błąd w kodzie i maile nie dodawały się do bazy. Już to naprawiłem.

Jeszcze raz przepraszam..

Osoby które wypełniły ankiete przed naprawą są proszone o przesłanie swojego numeru telefonu i maila na email [email protected]

PS:Róbcie co chcecie,ja Was do niczego nie zmuszam. Jutro kolejna partia kodów!

Pozdrawiam

Opublikowano

To chyba logiczne, że jeśli dał im konta to robił reklamy czy co tam i daje wam konta, żeby mieć zaufanie, a potem zgarnie kasiore. Chcesz udowodnić daj paru osobą kody za 23 zl. Mowa tutaj o andrzeju, bo ludzie z co dostali konta to pewnie znajomi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...