Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewMetin [DEDYK][PL]

Sciro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zachęcam do gry. Dodano Arene pvp, można się na nią dostać u uriela. Skonfigurowano ilość zdobywanego doswiadczenia. Dodano drop broni do expa na 80lvl z niebieskiej smierci. Zmniejszono czas oddawania itemów biologowi. Więcej informacji na oficjalnym forum.

Serwer TeamSpeak3:

188.116.55.104

Opublikowano

No i koniec serwera, żałosne już nie gram na innych, kończę grać w to gówno ;]

idioto byl rebort chwilowy,powiedz mi kto cie rzezbil to cie pomszcze...

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Grałam na nim chwile ,jednak po długiej grze na PLu nie mam cierpliwości do hardów.

Jezeli to jest hard , to pozdrawiam .

Serwer polecam ; )

Opublikowano

Tak co prawda to prawda najlepszym rozwiązanie był by całkowity reset serwera. Postaci/gildi/itp usunięcie bugu i startować od nowa.. Przydała by się jeszcze dobra reklama bo 100 osób online na taki zaje... serwer to trochę mało!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Osoby zostały sprawdzone. Połowa z nich nawet nie korzystała z is od poczatku gry (Ci których wymieniłeś). IgraSzka została ukarana. Większa jest panika że Bóg wie co się stało niż tego wszystkiego warte. Nikt z nich nie ma żadnego eq z kosmosu jak Wy to piszecie. A itemy z itemshopu na których mogli zarobić zostały im zabrane.

Opublikowano

jezeli IS nie dziala.... to wchodze w to ;D

Ten chłopak kocha - za bardzo.

Chce – za bardzo

i teraz miałby się poddać?

Nie – za bardzo.

Czuje – za bardzo.

Wie – za bardzo,

żeby coś mieć musisz tego chcieć, jak bardzo?

Opublikowano

Serwer polecam:) Nikt nie ma eq z kosmosu tak naprawde..Ludzie ktorzy skorzystali z bugu zostali ukarani a itemki zostaly odebrane.

Zapraszam serdecznie.

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Itemy zostały odebrane? Jakoś SilveR ma mieczyk 90 a gram od początku i nie widziałem ze coś ubijał.. Grałem.. nie gram.. Nie polecam..

cayanee.png
Opublikowano

Ludzie itemy nie zostały zabrane ...

Piątek godzina 19:18 i 103 graczy online to jest porażka ... a jeszcze odjąć te kilka sklepów co stoi i bufy to nawet nie wiem czy 80 jest .. :/

Opublikowano

Zaczynamy od poczatku:) Tak czy siak zapraszam spowrotem do gry.

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

No i bardzo dobrze ze zresetowali, teraz przynajmniej jest sens gry.

JAK NAJBARDZIEJ W TYM PRZYPADKU ZAPRASZAM I POLECAM SERWER

Opublikowano

Serwer został zresetowany. Wszystkie bugi naprawione. Dodano kilka nowych rzeczy. Kody sms znów są aktywne tak że osoby które korzystały z IS moga znów doładować sobie konta na serwerze monetami.

Opublikowano

Malo ludzi gra niestety bo słaba reklama :/ Prezka jest chyba tylko na mpc i nie wszyscy wiedza ze był reset ...

Będą grali tylko ci co grali odjąć jakieś 40% którzy nie będą grali od nowa bo był reset :/

Sam sie zastanawiam czy grać z taka ilością graczy, jak do wieczora sie nie poprawi to niestety nie zagram chociaż serwer fajny i polecam ludziom to niestety nie będę grał ze 100 Ludźmi online :/

Opublikowano

Malo ludzi gra niestety bo słaba reklama :/ Prezka jest chyba tylko na mpc i nie wszyscy wiedza ze był reset ...

Będą grali tylko ci co grali odjąć jakieś 40% którzy nie będą grali od nowa bo był reset :/

Sam sie zastanawiam czy grać z taka ilością graczy, jak do wieczora sie nie poprawi to niestety nie zagram chociaż serwer fajny i polecam ludziom to niestety nie będę grał ze 100 Ludźmi online :/

Ludzie ja wam nie rozumiem. Pamiętacie ten spot reklamowy?

W tym przypadku jak teraz piszecie dzieje sie dokładnie to samo... jeśli wszyscy będziecie narzekać że nie zagracie bo jest mało ludzi online to chyba oczywiste że nigdy nie będzie ich więcej.

A na prawde warto grać bo serwer jest godny uwagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...