Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewMetin [DEDYK][PL]

Sciro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakieś 18 godzin po starcie, a już jest 95 w top? To jakieś żarty? Czyli postać do pvp możemy zrobić w 3 dni?

Raczej nie zagram. Myślę, że jest to kolejny "ładnie zapowiadający się serwer", a tak na prawdę, znudzi wam się po tygodniu

@edit

6/7 tylko z metinów i bossów? Item Shop pozdrawia.

It is END.

Opublikowano

chyba tą Administracje Pojebało !!!!!!!! dostałem bana za nic za jakieś WH którego nawet na kompie nie mam pokaż mi skurwysynie dowód a nie dajesz bana bez żadnego wytłumaczenia !! jak tu kur dajesz bambusy i truty z Sr 59 to fer>?

zapłacę znajomemu te 100zł ale tego serwa bd szukał w kawałkach ! obiecuje ci to

pisać na PW podam Bug na Yang i nie bd grania

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

@ up serwer nie jest denny, jeden z lepszych, Ci ktorzy zazdroszcza takiego serwera to hejtują - to normalne ;]

draenorsygn.png

Opublikowano

Woggy No wiesz, nie jest źle jak na początek, przez to że wiara pisze że slabe zabezpieczenia, ze daja bany za darmo to wiara nie dochodzi niestety ;/ A jezeli jakis frajer dostal bana za wh to na 200% go mial wiec sie niech na forum nie wypiera...;/

draenorsygn.png

Opublikowano

Ojej. Płakać mi się chce, jak widzę dzieci, które mają konta na tym forum. Każdy ma prawo do własnego zdania, każdy ma prawo je ocenić.

Jak ktoś dostał bana, a nie ma na to dowodu, to jednak chyba świadczy o błędzie administracji?

Zwykły tekst ' ktoś tam używa czegoś tam ' nie powinien GM-a przekonać, bo to zwykłe obrabianie dupy bez dowodów ^^.

Pozdrawiam tych, którzy wyzywają inne osoby, bo im się ten serw nie podoba.

Jak już pisałam, padnie po krótkim czasie, bo wszystkie te serwy teraz są takie same i stawianie co parę dni nowych to totalny nonsens.

Skoro już się ktoś decyduje, by tego serwa postawić, to miło by było, gdyby ruszył swoje cztery litery i postarał się o to, żeby ten serwer był niepowtarzalny.

Cóż, nie liczcie, że teraz będzie jakiś ciekawszy serwer, bo na 4/5 nowych privów jest to samo, bez ciekawszych zmian, z is-em, który w 200% ułatwia grę : ).

Tym, co siedzą 24/7 i szukają czegoś, a kaleczą polski i wyzywają wszystkich w okół, polecam oderwać się od komputera i zabłysnąć normalnym życiem ^^.

It is END.

Opublikowano

Ojej. Płakać mi się chce, jak widzę dzieci, które mają konta na tym forum. Każdy ma prawo do własnego zdania, każdy ma prawo je ocenić.

Jak ktoś dostał bana, a nie ma na to dowodu, to jednak chyba świadczy o błędzie administracji?

Zwykły tekst ' ktoś tam używa czegoś tam ' nie powinien GM-a przekonać, bo to zwykłe obrabianie dupy bez dowodów ^^.

Pozdrawiam tych, którzy wyzywają inne osoby, bo im się ten serw nie podoba.

Jak już pisałam, padnie po krótkim czasie, bo wszystkie te serwy teraz są takie same i stawianie co parę dni nowych to totalny nonsens.

Skoro już się ktoś decyduje, by tego serwa postawić, to miło by było, gdyby ruszył swoje cztery litery i postarał się o to, żeby ten serwer był niepowtarzalny.

Cóż, nie liczcie, że teraz będzie jakiś ciekawszy serwer, bo na 4/5 nowych privów jest to samo, bez ciekawszych zmian, z is-em, który w 200% ułatwia grę : ).

Tym, co siedzą 24/7 i szukają czegoś, a kaleczą polski i wyzywają wszystkich w okół, polecam oderwać się od komputera i zabłysnąć normalnym życiem ^^.

Widze,że nie tylko ja uważam że wszystkie ostatnie nowości to zwykły haczyk na naiwnych,,,,obecnie moda jest na (kocham tą nazwe) Medium hard czyli staty 200% zrobimy że konika,skile trzeba robić monotonnie ale do IS dodamy ze mamy go od ręki wystarczy kilkanaście złotych,jeszcze pomyślimy nad jakim ulepszaczem który w grze można nabyć z szansą 2% ale w IS za 20 zeta będzie na pierwszym planie+ inne eq,,,,po co mam kombinować nad nowymi mapkami,zbrojami,bronią,,zrobimy minimalnie lepszy PL i finito....a że na 5 serwów 4 padnie do tygodnia a ten jeden co zostanie to góra miesiąc uciągnie a jak padnie,,,a co tam zmienimy nazwę i znowu jechane od nowa.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

taa...

serwer troche nudny zadncyh map itp duzo zeczy nie wiadomo jak zrobic i te bony lipne dajcie max

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Wcale nie ma cheaterów tak dużo (na każdym serwie są cheaterzy których niestety nie nauczysz grać normalnie) a poza tym jeden z najlepszych serwów który w ogóle wyszedł. POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM I Jeszcze raz POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

6/7 bon , kd+6 na Hardzie? Kpisz sobie?

Z tego wlasnie wzgledu nie zagram, ale server wyglada ciekawie ^ ^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

kosz

ReBrEaK chodziło mi o skasowanie tego posta a nie o serwer chciałem coś napisać ale zrezygnowałem^^

super001.png
Opublikowano

Również polecam serwer, administracja dobrze się nim zajmuje a co najlepsze, NIE MA BUGÓW, mam 84lvl i jak dotąd nie spotkałem się z żadnym bugiem.

Jedynym jego minusem jest to że odziwo gra mało osób, wieczorami tylko 100/120 graczy online ale warto tą liczbę podnieść, naprawdę!!

POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...