Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wolisz -> alko czy ziele ?

Walus002

ziele vs alko  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. ziele vs alko

• alko
      21
    • ziele
      12
    • bez ró?nicy
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wolę alkohol. Palenie jako astmatykowi mi nie wychodzi na dobre.

Alkohol lubię z prostych względów, luzuje pokład nerwów i koi smutki. Dodatkowo czasami otwiera wyobraźnię i twórczość.

Opublikowano

Jakoś nie umiem sobie wyobrazić nikogo grającego w minecrafta z blantem i browarem

W rzeczywistości 1 piwo = zgon a próbują zgrywać wielkich pijaków

s2c77Oa.png

Opublikowano

Właśnie nie wiem czym to można imponować w internecie. Kogo to obchodzi co wy lubicie. Dla mnie i pewnie dla większości możecie pić szambo i palić gówno. Temat założony tylko i wyłącznie to nabicia postów i gimbusowej bru zabłysku...

Opublikowano

Prosta sprawa , alko jest socjalizujace czyli imprezy , kluby , dobra zabawa a z jaraniem tego nie zrobisz . Bo nie spalisz w klubie na spokoju i tez nie bedzie przyjenie wg. mnie bo by mnie szlak trafil przy techno.

wakow9.png
Opublikowano

Cóż, jeszcze nie piłem ale z trawą miałem styczność, lecz nie paliłem, ale sądzę, że to jest mniej szkodliwe i wolałbym to. Zielonka.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

wole dziewczyny, no ale skoro lubicie zamykać się w sobie z kumplami popijając piwerko i jorojonc to fajnie

Opublikowano

ja wolę acodin

acodinem bardzo niszczysz organizm.

To i to ;>

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jedni alko, drudzy koko, a trzeci konopie.

To kopie, ale nie tylko to daje nam siłę, a serce muzyce oddane z oryginalnym stylem.

(Grubson)

Ja kilka razy ziele, alko - nie, głupota.

Opublikowano

Wolę alkohol. Palenie jako astmatykowi mi nie wychodzi na dobre.

Alkohol lubię z prostych względów, luzuje pokład nerwów i koi smutki. Dodatkowo czasami otwiera wyobraźnię i twórczość.

Opublikowano

Alkohol jest do dupy. Faza beznadziejna, jak się jest pijanym to masakra, nie można się bawić tylko trzeba leżeć na kanapie . A później kiedy przechodzi jest w ch*j gorąco w głowę co mnie cały czas irytuje, a na drugi dzień można się spotkać z nieprzyjemnym kacem. Fuuuuuj, nigdy więcej.

Tylko zioło. Można się zrelaksować , a kiedy chillout przechodzi - czysto, żadnych efektów ubocznych. I można normalnie funkcjonować po maryście w społeczeństwie a nie zaliczać gleby co kilka sekund. Alko kojarzy mi się z menelstwem. Jebać go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...