Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wolisz -> alko czy ziele ?

Walus002

ziele vs alko  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. ziele vs alko

• alko
      21
    • ziele
      12
    • bez ró?nicy
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piwo ,

i nie wiem czy nie koi nerwow , niektorzy maja niezle jazdy po tym

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładne fantazje, macie...Pewnie macie tyle kasy, że rzucacie kasą w cycki dziwki i każecie tańczyć...

Ani to ani to...Szkoda zdrowia.

Opublikowano

Jesli mial bym wybrac i zaplacic za to to alkohol

jesli mial bym to dostac za free to ziolo

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Lubie sobie wypić ale zdecydowanie wybieram koper.

Jak już napisano po alko kac i agresja,po ziole chill i pokój.

Założę się że więcej niż połowa z Was nie paliła albo paliła jakiś chujowy koper/majeranek.

Pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Wolę się napić, mam już dosyć holenderskiej trawy, przynajmniej narazie mi starczy i nie kusi mnie do tego.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Mam 13 lat więc na razie nie sięgam po rzeczy które mogą zaszkodzić mojemu zdrowiu.

Dlaczego?

Więcej problemów / 0 przyjemności /

No way nigdy.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Najczęściej smole na poprawę humoru i ogólnego chillu.. alkohol rzadko piję, okazyjnie jeden browar z bratkiem.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Po co dalej ciagnac ten temat ? dzieci z gimnazjum chca komus zainponowac badz chca poszpanowac

nie no wow recpect for you wlasnie takie zule jak wy zyjamax 40 lat i poniewieraja sie na ulicach a jak dobrze pojdzie to karton 2 x 2 sobie kupia ^ ^

Napewno zaraz znajdzie sie jakies glupie dziecko jp 13 latek i bedzie morde krzywilo patrzac na moj post

Pozdrawiam takich hejterow.

@Top bez spamu keninger

Opublikowano

Panie,jak masz znajomości jak ja to dobry koper za 20 za sztuke dostaniesz! Za 30 można mieć całkiem spoko palenie.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Panie,jak masz znajomości jak ja to dobry koper za 20 za sztuke dostaniesz! Za 30 można mieć całkiem spoko palenie.

HAHA 30zł...

g0Tef.jpg

Opublikowano

UP

To ładne masz źródła jak za 30zł ci daję gówniane palenie, przy dobrych dojściach dostaje holenderkę sprowadzaną za 30zł, żaden problem...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

UP

To ładne masz źródła jak za 30zł ci daję gówniane palenie, przy dobrych dojściach dostaje holenderkę sprowadzaną za 30zł, żaden problem...

Ta. Po pierwsze nie jarasz, bo jesteś w podstawówce i oglądasz kucyki, a po drugie pewnie sprzedają wam pewnie jakieś gówno z ołowiem, brixem czy lakierem.

rydah for life

Opublikowano

zioło szkodliwsze niż papierosy w kiosku czy monopolowym,bez filtra się to pali. Słuchajcie dalej tego rapu i legalizujcie sobie.

Alkohol okazyjnie z umiarem a nie do nieprzytomności ,no chyba że ktoś lubi.

Opublikowano

zioło szkodliwsze niż papierosy w kiosku czy monopolowym,bez filtra się to pali. Słuchajcie dalej tego rapu i legalizujcie sobie.

Alkohol okazyjnie z umiarem a nie do nieprzytomności ,no chyba że ktoś lubi.

Zioło można palić na wiele sposobów znaffco . Nawet bez filtra jest o wiele mniej szkodliwe od papierosów. Powtarzaj sobie dalej słowa rodziców i wmawiaj sobie że marihuana jest zła... ehh .. przez takich debili jak ty nigdy nie będzie legalu.

Kurwa ludzie.

Podajcie chociaż JEDNĄ wadę legalizacji <- najlepiej dla społeczeństwa (bo taka nie istnieje).

Opublikowano

Zioło można palić na wiele sposobów znaffco . Nawet bez filtra jest o wiele mniej szkodliwe od papierosów. Powtarzaj sobie dalej słowa rodziców i wmawiaj sobie że marihuana jest zła... ehh .. przez takich debili jak ty nigdy nie będzie legalu.

Kurwa ludzie.

Podajcie chociaż JEDNĄ wadę legalizacji <- najlepiej dla społeczeństwa (bo taka nie istnieje).

Zwiększenie liczby wypadków samochodowych przez jadących na fazie idiotów

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...