Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wolisz -> alko czy ziele ?

Walus002

ziele vs alko  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. ziele vs alko

• alko
      21
    • ziele
      12
    • bez ró?nicy
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwiększenie liczby wypadków samochodowych przez jadących na fazie idiotów

To akurat mały problem. Jeden pisał, że z nudów bawił się prędkościomierzem (ale to skrajne przypadki), drugi że o wiele bezpieczniej się jeździ niż po alkoholu. A gdzieś naukowcy to potwierdzili. Nawet dodali , że lepiej się prowadzi samochód po maryśce niż na trzeźwo. Czemu? Osoba zbakana jest zazwyczaj bardziej czujna.. więcej nie będe pisał bo nie chcę skłamać, ale mówię , takie złe to nie jest w tym przypadku.

Słaby powód - bo można go porównać do alkoholu..

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak komuś alko (wóda) smakuje to czym prędzej na odwyk, to już jest alkoholizm.

Powodzenia przy paleniu chrustu za 25-30zł, w którym znajduje się:

- lakier do włosów,

- stopiony plastik,

- piasek,

- talk,

- ołów i czego tam jeszcze nie dodadzą, żeby gandzia miała większą wagę i objętość.

Opublikowano

Zioło można palić na wiele sposobów znaffco . Nawet bez filtra jest o wiele mniej szkodliwe od papierosów. Powtarzaj sobie dalej słowa rodziców i wmawiaj sobie że marihuana jest zła... ehh .. przez takich debili jak ty nigdy nie będzie legalu.

Kurwa ludzie.

Podajcie chociaż JEDNĄ wadę legalizacji <- najlepiej dla społeczeństwa (bo taka nie istnieje).

chcesz wade ? spojz na siebie ziolo nie jest szkodliwe hue hue mozna to porownac do mycia zebow domestosem

moge sie zalozyc o 100 zl ze 90% tych jp z ulicy po legalizacji rzucila by ziolo i wziela by sie za krak czy jakies inne gowno

stworzone dla zuli

Opublikowano

chcesz wade ? spojz na siebie ziolo nie jest szkodliwe hue hue mozna to porownac do mycia zebow domestosem

moge sie zalozyc o 100 zl ze 90% tych jp z ulicy po legalizacji rzucila by ziolo i wziela by sie za krak czy jakies inne gowno

stworzone dla zuli

Żadnego argumentu nie podałeś to spierdalaj.

"Stworzone dla żuli" bezmózgi debilu , widziałeś kiedyś żula palącego trawke albo biorącego narkotyki ?? bo ja nie ;] tylko pijanych, bo alkohol jest dosyć tani, szczególnie denaturat... 96% za 4 zł, a trujący nie jest, to się nie dziwię.

Ja myślę, że właśnie dzięki legalizacji większość osób zostanie przy zielsku . Po co mają sobie ludzie głowę zawracać dilerami i przerzucać się na cięższy towar, skoro byłby łatwy dostęp do legalnego, sprawdzonego, dobrej jakości i mam nadzieję dobrej ceny stuffu ...

Opublikowano

O kurwa co sie teraz dzieje !! Marihunaen sie zachcialo?? Wciagajcie to dalej.... !!!!!! Co za balwany sie w tym tamecie wypowiadaja? Polowa nie wie o czym nawija

Opublikowano

Brakuje tu wypowiedzi typu - Nie biore tych używek lub coś w tym typie. Cóż, wole trzymać dobrą kondycje i mam silną wole. ; )

10906.png

Opublikowano

No i co że ma 13 lat pustaki zajebane, jest mądrzejszy od was i waszego durnego pustego i najebanego przez gimnazjum łba. Proponuję zamknąć temat bo on młodych i głupich ludzi namawia do nałogu. To jest forum o grach a to że dział pogaduszki to nie znaczy żeby pisać o tym o czym wy nawet takie zajarane skur^^yny nie macie pojęcia.

Wiec temat ja bym zamknal a nie, bo źle swiadczy o tym forum. Do debili się nie przemówi a może do modów tak.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jaki Ty jesteś zjebany kurwa. Chuj ci do tego co robią w kiblach, mogą se nawet w żyłę dawać. Nie chcesz - to nie, ale pomyśl o innych, np. o tych co mają zawiasy za posiadanie. 12 latek z marycha? I bez legalu 12 latkowie mają zioło, tak samo jak świetnie się bawią na swoich libacjach alkoholowych. Przecież będzie dla pełnoletnich więc o co ty się spinasz? Żadnego dobrego argumentu nie podałeś więc spierdalaj. Alkohol jest o wiele bardziej szkodliwy, po raz kolejny powtórze że wujek mi przez niego zmarł. A kiedy przejdzie faza po zielsku jest czysto ze zdrowiem (kaca nie spotkasz)... do tej pory nie odnotowano żadnego przypadku zgonu po przedawkowaniu marihuany. Jebany moher. ;s

Twój świat się kończy na gimnazjum i na słuchaniu kolegów, może i nie uzasadnił tego jak powinien, ale jak chcecie sobie pogadać o takich gównach to idźcie na forum radia maryja, bo tam to się nadaje. Jak już mówiłem ten temat jest do zamknięcia, nawołuję młodych ludzi którzy jeszcze nie mają że tak powiem swojego charakteru wyrobionego i swojej psychiki odpowiednio ustawionej do korzystania z narkotyków. Bo może i sobie z tego nie zdajesz sprawy ale to im imponuję "oni mogą to ja też". Więc sory bardzo ale ten temat powinien być NA TYM FORUm zamknięty.

SLAVA POLSKA!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Czasem zapalę, ale to nie przynosi jakiejś szczególnej przyjemności. Problem dzisiejszych ludzi polega na tym, że przestali czerpać radość z życia, i szukają czegoś co chociaż na chwilę im ubarwi ich szary żywot...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...