Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Private server - is live

xkamazutra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WarRock Private Server - by Mankej & KIll1212

PROMO:

HISTORIA

Tak musicie przez ten text-wall przebrnąć ale myślę że warto biggrin.gif Tak też zaczynajmy:P Muszę się pochwalić bo razem z Krzyśkiem odwaliliśmy kawał dobrej roboty i dalej robimysmile.gif Mianowicie po ostatniej rozmowie z szanownym panem MM na tematy różne zeszło się na temat Prywatnych Serwerów Warrocka i czemu tak właściwie żaden jeszcze nie powstał przecież minęło tyle lat... Dla mnie oczywistym było że przez wrodzone lenistwo osób ogarniających temat(taka dola umysłu ścisłego umie się a się nie chce :P), jednak w poszukiwaniu potwierdzenia zacząłem przeszukiwać internet znalazłem parę śmiesznych tematów na temat privów i jakie to nie możliwe napisanych przez specjalistów znających się na wszystkim :P I jakimś dziwnym sposobem podziało to na mnie motywująco, doznałem werwy i zaczęło się.

Przypomniałem sobie iż parę miesięcy wcześniej dorwaliśmy z killem pewien projekt niemieckiego priva który do tej pory krążył po sieci no i niby fajnie ale funkcjonalność zerowa (większość wzmianek o privach dotyczyła właśnie tego projektu). Chłopaki coś zrobili ale nie potrafili przeskoczyć paru rzeczy i projekt utknął jak do tej pory :P Odpaliłem najnowszy rev sprawdziliśmy go i bez słowa podjęliśmy decyzje zrobimy to :P

5 bezsennych nocy i jest jakaś podstawa do dalszej pracy :P

CO MAMY DO TEJ PORY:

-1 i najważniejsze w porównaniu do reszty można graćbiggrin.gif

-obsługę pokoi, kanałów

-FFA

-Explosive

w pełni funkcjonalne

CO ZAMIERZAMY I DLACZEGO

Zrobić to lepiej niż DE to co oni z robili woła o pomstę do nieba, zabezpieczenia zerowe, wszystko wydaje się robione po najniższej Lini oporu(pakiety wysyłane tekstem wtf?! miliony zbędnych pakietów aktualizacja listy room wtf?!) nie dajcie sobie w mówić że oni coś z tym robią wydaje się że nie mają pojęcia co robią :P Z ciekawszych wniosków podczas rewersowania serwera: prawdo podobnie można wyciągnąć hasło + mail do każdego konta przy użyciu małego brute force wtf?!biggrin.gif

Mamy aspiracje aby w ogóle poprawić działanie clienta i servera.

CZY DAMY RADĘ?

Pod względem umiejętności uzupełniamy się z killem świetnie co robi z nas maszyny do rewersowania smile.gif współpraca so far so long idzie znakomicie co potwierdzają 48revy w repozytorium :P I będzie ich więcej motywacja póki co jest ale żeby nie wygasła tworzymy ten temat na dniach zrobimy jakiegoś fejsa albo coś i będziemy na bieżąco pisać o postępie w pracach smile.gif

MATERIAŁY PROMOCYJNE

dsc0018wo.jpg

codingf.jpg

Czy to prawda? Czy naprawdę polak potrafi? Czy ktuś kontynuuje dzieło kamila (siwykamil19*)? Czy niedługo serwer będzie publiczny? Zobaczymy! ;p

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak sie GF dowie to oskarżą go o kradzież i wytoczą mu proces.Ale społeszność dziękuje :D

@edit mogli by zablokować holenderskie i niemieckie IP żeby te szwaby nie wchodzili.Dosyć mamy upokorzeń nt. polskeigo pochodzenia

Opublikowano

Kurcze super ;p Chciałbym sobie pograć na takim servie ;p Ale czy np premki lub fajne bronie w is będą ? i czy za free ? :)

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

xkamazutra a może tak byś chociaż podał źródło skąd skopiowałeś ten tekst? Chociaż tyle by się należało prawdziwemu autorowi tematu z cfps mankejowi.

Mam nadzieję że dostęp do servera będzie płatny bo to wyeliminuje tępych dzieciaków którzy uprzykrzają grę innym czitując, a pozatym mankej napisał że będą o wiele lepsze zabezpieczenia przed hackami, a dodatkowo polak będzie administratorem servera więc nie będzie problemu z napisaniem do niego jak ktoś zacznie hackować/powerlvl itd ;)

Opublikowano

No faktycznie Polak potrafi ale oficjalnie serwer jeszcze nie ruszył tak więc to jeszcze nic pewnego.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

@2x UP nie chciałem promować cfp$ - dlatego dałem cytat, a pisze

Opublikowano

@2x UP nie chciałem promować cfp$ - dlatego dałem cytat, a pisze

faktycznie zawracam honor :)

//Nie pisz takich postów, bo to jest spam. ||Epean

Opublikowano

Oby tak dalej chłopaki ;D. Jak coś to mogę testować. Pogadam z Krzychem o tym ;P ..

Życzyć Wam powodzenia!

1365881062-U68160.png

Opublikowano

WoW wow wow woooow !!!! jednak "POLAK potrafi" czyli siwy tez nie zmyslal tylko najprawdopodobniej server postawil ;) trzymam kciuki oby sie im udalo :)

ahhh czekam z niecierpliwoscia

co do platnosci za server mogli by to zrobic w prosty sposob czyli np 4 zl za rejstracje i mogli by zrobic swoj is i bronie na 8 slot np po 5 zl <3

Opublikowano

NoNo, to się nasz coder postarał :D Oby wam się udało z tym projektem do końca. Powodzenia.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Nom ciekawe,Czekamy na finał projektu :)

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Nie spodziewałem się tego.

Ale powiem tak :

Nie chwalmy dnia przed zachodem.

Oczywiście kibicuje im jak najbardziej i życzę powodzenia, ale jeszcze dużo przed nimi.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Też bardzo chętnie zagram ^_^

mam nadzieje że sie uda bo mnie lagi dobijają : /

najlepiej jak by płatność była sms'em za 5-10zł ;)

a za hacki ban na IP :)

graphic.png

Opublikowano

@up

Ja myślę że na chamsie sobie wbije i będę grać bez przypału.

Co do tematu, fajnie by było, gra bez lagów itd.

Ciekawe jakie będą eventy :)

Opublikowano

Rzygać mi sie chce od takich dzieci 11 lat.Graj w tego zjebanego intera tam możesz sobie "manjaczyć" na hackach.O i najważniejsze dla ciebie warrock to gra, która za mocno ingeruje w twoją puste w głowie lepiej ściągnij tibie i metina

Opublikowano

Gamersfirst wycofuje sie podomiesz z projektu o nazwie WarRock "kończy im sie licencja " więc GF nic z tym narazie nie zrobi

a nawet jak powstanie to bedą mieli do przemyślenia jak polacy stowrzyli serw bez hackerow :Da wrazie czego ukryjcie sie w mojej piwnicy :D:ninja:

BulletProoF

Opublikowano

Rzygać mi sie chce od takich dzieci 11 lat.Graj w tego zjebanego intera tam możesz sobie "manjaczyć" na hackach.O i najważniejsze dla ciebie warrock to gra, która za mocno ingeruje w twoją puste w głowie lepiej ściągnij tibie i metina

Chyba pomyliłeś fora dyskusyjne kolego, to forum o Hackach do gier.

Wszyscy tutaj praktycznie jesteśmy hackerami :)

//EDIT

Z tego co wyczytałem w oficjalnym temacie będą chcieli 30 zł za rejestracje - ja w takim razie podziękuje.

Opublikowano

jeżeli mam zapłacić 30zł i to będzie gra bez lagów/hacków/premium/chaper 1/broniami z koreana to moge zapłacić ; )

30zł pewnie będzie na początku, potem będzie może po 15 :D

@edit: 450 post <3xD

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...