Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client Design {"A Day in Paradise"} ~ by Sora

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muszą być odpowiednio TAB'y ;>

Później to poprawie w temacie...

@ W temacie dodałem wersje z TAB'ami ;)

Ok, dzięki to mam.

Teraz mam inny problem a chodzi o Minimap bo nie ma tej obramówki czy jak tam:

http://screenshooter.net/6975267/pykljro

Opublikowano

Witam.

Mam problem wgrałem ten design i gdy bije moba to mi się nie rusza pasek hp, tak jak by się nie odświeżał.

Opublikowano

Od kiedy robi się wpisy do plików dds?

Mondes pomyśl...

żeby spakowało plik minimapa.dds to trzeba dodać wpis do pliku *.xml, bo to nowy plik do spakowania. Nie?

Opublikowano

Mondes pomyśl...

żeby spakowało plik minimapa.dds to trzeba dodać wpis do pliku *.xml, bo to nowy plik do spakowania. Nie?

No, do xml, nie do dds, jak wcześniej napisałeś.

Opublikowano

Dobra Mondes może się pomyliłem... ;>

A co do tego paska to prawdopodobnie coś źle masz w pliku uitarget.py w root'ach.

Spróbuj wgrać czysty plik uitarget.py z innego clienta i zedytować go tak jak w poradniku zamieszczonym w temacie...

Opublikowano

Dobra a mógłbym prosić kogoś o zrobienie plików działającego etc bo mam błąd z tą minimapką i z loading z tym co się gra ładuje.

Opublikowano

Wpisy do etc :

<File archivedPath="d:/ymir work/ui/minimap.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\minimap.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/minimapa.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\minimapa.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/loadinga.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\loadinga.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/loading.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\loading.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/extra_mittel_button.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\extra_mittel_button.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/extra_lager_button.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\extra_lager_button.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/extra_klein_button.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\extra_klein_button.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/extra_groß_button.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\extra_groß_button.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/extra_gilde_input_mittel.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\extra_gilde_input_mittel.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/extra_gilde_input_m_mittel.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\extra_gilde_input_m_mittel.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/extra_gilde_input_m-_lang.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\extra_gilde_input_m-_lang.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/extra_gilde_input_m_lang.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\extra_gilde_input_m_lang.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/extra_gilde_input_m_kurz.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\extra_gilde_input_m_kurz.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/extra_gilde_input_lang.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\extra_gilde_input_lang.dds]]></File>
 <File archivedPath="d:/ymir work/ui/extra_gilde_input_kurz.dds" type="0"><![CDATA[output\ymir work\ui\extra_gilde_input_kurz.dds]]></File>

+ :)

W poprzednim designie miałem kwadratowa mapke ma ktos pomysł jak zmienić na okrągłą spowrotem ? Bo wychodzi poza grafikę

http://desmond.imageshack.us/Himg585/scaled.php?server=585&filename=0305181949.jpg&res=medium

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc??? Spakowałem pliki etc (oczywiscie wpisy zrobilem) wrzucam do mojego clienta i kiedy odpalam launcher wywala mi log:

Failed to load image (filename: d/ymirwork/ui/pattern/Board_Corner_RightBottom.tga)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...