Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Klasera dokładności

mikas111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niegdyś używałem takiego bota, który sam wyszukiwał ludzi w rankingu, którzy mieli ubrane rzeczy, które jeszcze nie odkryliśmy w klaserze. Teraz też chciałbym go zacząć używać, lecz nie pamiętam nazwy. Zna ktoś może nazwę tego bota?

Opublikowano

za pomoc? najpierw może przeczytaj to, co napisałem? Oo mi nie chodzi o sfbota, tylko o innego bota, który sam szukał ludzi w rankingu, którzy mieli np 5 rzeczy takich, jakich ty nie uzupełniłeś jeszcze w klaserze. Sam skanował ci klaser, i sam wybierałeś ilość itemków u kogoś, kogo chcesz atakować.

Opublikowano

To nie był bot tylko strona :) Polegało to na tym że owszem szukało ci rzeczy do klasera jednak po aktywacji konta miałeś "prenium" przez 3 dni potem musiałeś za to zapłacić.

Edit//

Stronę znajdziesz pod adresem http://sfdb.overi.net/.

Dodam że nie jest to moja strona. Nie odpowiadam za konsekwencje jakie płyną z jej korzystania. Czyli bawisz się na własna odpowiedzialność.

2sbu2dv.png

Opublikowano

To nie była strona, lecz bot. Nie pamiętam, czy niemiecki, czy chiszpański, ale spolszczenie sam do niego robiłem, tak jak dodawałem polski serwer, na którym grałem.

Opublikowano

Czy ktoś powiedziałby mi jak ogarnąć tego bota. Prosiłbym jeszcze o dodanie serwera 15 do listy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...