Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest pewność że giftcode na kontagier się nie okaże piracki ?

CanT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok . Ale gdy kontagier przyślą mi nowy gift code (stary został zablokowany po 2 dniach) to czy mam pewność że ten również się nie zablokuje ?

Opublikowano

@up Nie wiem jak na Konta Gier, ale na Fabryka Kluczy gdy przesłali mi nowy GiftCode i ten też został zablokowany to po prostu mi zwrócili pieniądze.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Gdy będziesz kupować z zaufanych stron np. minecraft.net to tak nie będzie. Na allegro to mogą cie robić w KONIA!!!

xtiger54.jpg

Opublikowano

Jak Cię oszukają to jest proste piszesz do administracji allegro, że użytkownik Cię oszukał oni idą z tym na policje potem oni tam to załatwiają potem odzyzkujesz te pieniądze nawet niewiem czy jeszcze więcej ile zapłaciłeś :D

Opublikowano

Ale też dużo niby oszukanych to zgłaszają i myślą ze dostana 2 gifa za free np dla kolegi :D masz 70 % ze zostaniesz oszukany na kontagier a na allegro 90 % masz ze wygasnie ci gif po 2 tyg :D

10% :D Dobijamy do 100 % xD

Opublikowano

Jestem tylko ciekaw skąd masz takie dane? Z palca?

KontaGier to firma i nim ci da 2 kod to sprawdzi, czy nie oszukujesz.

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

@Otlet

Podałem im wszystkie dane , w tym dane do konta . Teraz czekam na ich odpowiedź ... Coś nie dobrze mi to pachnie , że zablokowali... Obawiam się , że jak dostanę kolejny gift , to też zablokowany zostanie ... :/

Opublikowano

Ludzie . Przez przypadek w jednym meilu pomyliłem się i podałem złą informacje , zaraz po tym wysłałem drugą wiadomość z poprawnymi WSZYSTKIMI danymi . Czy ta pomyłka może przy stworzyć nowych problemów ?

Opublikowano

Kurwa ile razy mam Wam drogie dzieci POWTARZAĆ, żeby nie kupować na tych zjebanych sklepach internetowych?!

Tam macie 100% szanse, że konta zostaną kiedyś zablokowane iż kiedyś właściciel skradzionej karty kredytowej zgłosi kradzież i w tym samym czasie wszystkie zakupione kody i inne transakcje zostaną anulowane, a kody i inne duperele zostaną zablokowane!

Albo kurwa kupujecie na minecraft.net, albo wcale i tyle ja mam do powiedzenia, bo pierw kupują od złodziei, a potem płacz na forum, że im zablokowali i kilka marnych zł daliście tylko tym złodziejom zarobić.

Dziękuje dobranoc.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

@up

Dzięki za poprawę mi humoru ! Mhahahhaahhah ! :) W dodatku widać , że jesteś rozkapryszonym bachorem skoro 100 zł to tak mało ... -.^

Opublikowano

Cant ja kupiłem konto premium z kontagier.pl w grudniu (jakoś tak) i wszystko jest ok. Musisz czekać na odpowiedź z strony portalu. Ja osobiście polecam kontagier.pl

forum_signature.jpg

help.png?1

Opublikowano
Dzięki za poprawę mi humoru ! Mhahahhaahhah ! :) W dodatku widać , że jesteś rozkapryszonym bachorem skoro 100 zł to tak mało ... -.^

Rozumiem, że dla niektórych "100 zł" to może być dużo, dlatego nic nie napisałem nigdzie, że to jest mało, poza tym poco te obrazy?

Czy ja Ciebie gdzieś obraziłem? Jakoś nie przypomina mi się, nie znasz mnie i nie stosuj w moim kierunku obraźliwych słów bo się obrazimy :)

Pozdro możliwe, że z kontagier mają w chuj tych kradzionych kart kupią drugi klucz, lub też dadzą Ci już drugi, który wcześniej kupili właśnie taką kartą, bo co im zależy i tak wszystkie kody mają "za free" kosztem innych okradzionych osób.

Pozdro.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Rozumiem, że dla niektórych "100 zł" to może być dużo, dlatego nic nie napisałem nigdzie, że to jest mało, poza tym poco te obrazy?

Czy ja Ciebie gdzieś obraziłem? Jakoś nie przypomina mi się, nie znasz mnie i nie stosuj w moim kierunku obraźliwych słów bo się obrazimy :)

Pozdro możliwe, że z kontagier mają w chuj tych kradzionych kart kupią drugi klucz, lub też dadzą Ci już drugi, który wcześniej kupili właśnie taką kartą, bo co im zależy i tak wszystkie kody mają "za free" kosztem innych okradzionych osób.

Pozdro.

W sumie to przepraszam ;) Poniosło mnie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...