Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candis2[PL][Dedyk]Beta

ProGosciu3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do H@ : Po patrz na 1 strony od zapowiedzi do tego co napisałeś że serwer odpalony jednak jutro. Wszytko było na zajebiście wszyscy byli zadowoleni ale oczywiście musiałeś zjebać z tym opóźnieniem. Ci co mają słabe łącze to niech kupią lepsze. Co się nimi przejmujesz takich graczy jest około 1/10 co mieli grać na serwie teraz zamieni się to 1/4 bo będziecie mieć tak mało graczy.

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tymi GM to serwer padnie, napisałem do 1 2 zdania na GG i dał ignoruj., to jest GM??

Jak macie tak graczy traktować to nQ

Sorki za błędy, nie chce mi się poprawiać

:D

Opublikowano

No, napisz jaki, widzę, właśnie ze tutaj są SS z innego serwera, temat chyba do zamknięcia, bo SS mają być z tego a nie innego serwera...

Sorki za błędy, nie chce mi się poprawiać

:D

Opublikowano

[informacja]Oficialny Start Serwera Candis2 DZIŚ!

Witam szanownych graczy. Zapowiadam że start serwera odbędzie się dziś o godzinie 20:00. Zapraszamy!

info z forum serwa, zobaczymy...

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czemu jak serwer był włączony na chwile to po wejściu do gry moja klawiatura wgl nie reagowała ?

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

co jest ja mi WSAD nie działa

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Strata czasu tylko na ten serw... lepiej jest poczekać do jutra na Famdir ;]

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Dostałem HA ponieważ coś robiłem na serwerze. A nie tak jak ty. Wymówka kompa odesłałeś zagranice na gwarancje a na nastepny dzien juz go nagle miałeś....

Questem nie rozwaliłem serwera dzieciaku tylko ja sam 2 raz musiałem all naprawiać. Za 1 razem nie byl to quest.

Opublikowano

Na tym serwerze JA większość zrobiłem. Ja pomagałem graczom, ja zrobiłem mysql, ja naprawialem bugi, ja sie meczyłem z błędami a ty mi na gg piszesz że ci sie nie chce i nie bedziesz nic robil. 40% z is chciałeś a dla mnie 10%. Odeszłeś ponieważ dowiedziałeś się że to nie ty bedziesz tylko rządził serwerem. Cały czas na kompie byłeś, tylko nic ci sie nie chciało. A jak sobie przypomniałeś to szybko jakis blad w pisowni robiłeś i mowiłeś ze na komorce jestes. Tak samo piszesz na mpc tematy a za 10 minut sobie przypominasz że mowiłeś że na komorce jestes i każesz sobie coś przeczytać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...