Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candis2[PL][Dedyk]Beta

ProGosciu3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie nie spamujcie tu juz bo to ejst zbedne , chcecie sobie nabic posty to nei na tym forum ...

napisal wyraznie ze start o godzinie 19.00 , wszystkie zbanowane postacie zostana odblokowane przy oficijalnym starcie !!!

Metin2

S21. Candia - woj body 72 lv

SurfaceMT2 - sura wp 90+ lv

League Of Legends

EU West - leeav 28 lv

Steam

Account : marek_polska1

Counter-strike 1.6 / source

Origin

Account : sevenek

Fifa 12 , BF2

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NIE DLA

ACTA

Opublikowano

Czytałem post na forum, kurwa jak macie przekładać serwerwa to go nie otwierajcie w ogóle, wszyscy napaleni na dzisiaj a wy kurwa wyskakujecie z jutrem..

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Gdyby wystartował dzisiaj może by z tego coś było, ale jak kurwa umawiasz się dokładnie z graczami to wywiązuj się z tego, a nie takie rzeczy odpierdalasz.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

@UP

Nie, ale rywalizacja w metinie to podstawa.

Mogliby dziś postawić serwer z tym, że miałby tam drobne bugi,

ale... do godziny załóżmy drugiej w nocy to ogarną, jebną reset serwera

i gracze by byli (jest piątek i nie ma żadnego innego serwera)

i chęci do expa, bo weekend, no i bugów już do jutra by nie było.

Ale to tylko opinia starego wyjadacza.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja jestem za dzisiaj .... Moim zdaniem poprostu coś zawalili i teraz wymyślili tą wymówke z klientem ... Ehh jak tak dalej pójdzie to powodzenia....

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Jeśli naprawdę ludzię chcą graćto na pewno wbiją i jutro

P.s molestujemy admina żeby start był dziś...może sie uda

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Każdy kolejny dzień to strata kolejnych dziesiątek graczy, co potem przeradza się w setki, co jeszcze później daje nam braki pieniędzy bo nie ma graczy - nie ma chętnych na IS.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

[informacja]Start oficjalny serwera o godzinie : 25.02.2012r14.00 dnia :

Witamy was. Ustaliliśmy , że aby dać wszystkim równe szanse , nawet tym z słabymi łączami , opóźniliśmy start serwera do jutro o godzinie 14.00

. W tym czasie każdy może pobrać Clienta i przygotować się do startu . Mamy nadzieje , że nic wielkiego się nie stało . Pozdrawiamy . Cały Team Candis2

Kłopoty z samym startem , robić z graczy jaja w takim stopniu ...

Zero kompetencji panowie , do dupy z taką grą jeżeli już widać jak administracja dba o graczy .

Miłej gry , serwera nie polecam .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

No klienta miałem i wywaliłem nie ma sensu grać na serwerze na którym admini nie wiedzą co robić i robią w konia graczy.Jak już to niech się przyznają że wina leży po ich stronie, że to ich błąd jak 90% serwerów które nie startują na czas.No ale bywa .........

Serwera nie polecam.

Opublikowano

Szczerze to jestem za wypi%$#%m tego działu bo nie wierze w to co tu sie dzieje...

Śledzę go od dluższego czasu z ogromnymi przerwami , napalam się chyba na 10 serwer z kolei który ma dziesiatki stron w zapowiedzi i k$#@%

nigdy nie wychodza na czas..

A nawet jeśli nie usuniecie tego działu to zapowiedzi powinny być max do 1/2 dni przed startem nie więcej... bo po co.. ? Żeby ktoś urlop wział i zagrał? powodzenia...

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...