Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candis2[PL][Dedyk]Beta

ProGosciu3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawiłem serwer i odbudowałem start. Teraz normalnie sie dostaje eq +9 na start bez żadnych pro itemkow. Tylko butow wiatru sie nie dostaje ale mozna kupic u handlary ;] Zapraszamy do testowania! CzasNaPiwko kiedy mi to pisałeś??

@Edit

Dodałem questa który daje skile na P, oprócz 6 skila.

Skile dostaje sie u handlarki Handu-Up ktora stoi w m1 na bezpiecznej strefie

Opublikowano

Pewnie kolejny serwer który padnie po 1/2 dniach...

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Server Proboszcza? Skąd taka wiadomość?

Na becie grałam, ale nic ciekawego. ;x

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Serwer jak 1oo innych... 0 nowości.

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Opublikowano

ProBoszcza nie ma u nas w TEAM! Jestem tylko ja, ValkeryE i sponsor.

Odbuguj mi postać !!!! Elrond sura wp 83 lvl dolina smierci....

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Serwer to jeden wielki niewypał miałem postac byłem w top 5 poszedłem na mape zombie i zabiły mnie moby po czym mapa nie chciała sie wczytać i wylogowałem

zalogowałem sie a postaci nie ma na tej nazwie moglem sobie zrobic nowa postac z 1 lvl i dotego jeszcze dawanie eq na 1 lvl dla szamana czasami dziala czasami nie wiec serwera nie polecam bo to strata czasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Narazie jeden bug...

sygnav2.jpg

sygnaxd.jpg

Opublikowano

PO 2: ProBoszcz rozwalił Lexalie tak jak czytaliście śledząć tematy przez Kurlza ALE PODKRESLAM Lexalia MA INNYCH WROGÓW WIEC NIE TYLKO ProBoszcz coś tam robił przy tym . Nie czepiał sie zadnego innego serwa .WIEC DO JASNEJ CHOLERY jak upada jaki kolwiek nowy powstaly serwer to nie piszcie tych zrytych , szczeniackich wypowiedzi typu ProBoszcz nie umie stawiać serwera i niszczy inne , i nie życze Sobie żebyście obrażali go i pisali takich bzdur na jego temat . Większość z Was nawet z nim nigdy nie rozmawiała więc radzę nie pisać skoro nie wiecie jak jest naprawdę

Te szczeniackie wypowiedzi są świętą prawdą. Po jaką cholere hackuje i w dodatku się tym szczyci i jaki to on nie jest fajny? Zachowanie 10 latka, chcę się popisać, ale większości ludzi to nie przekonuje.

A po co mam z nim rozmawiać tak wogóle? Strata czasu. Człowieka ocenia się po czynach a nie po słowach. Gadać to sobie można, ale jak już się taką lipę odwala to raczej zniechęca ludzi do nawiązania kontaktu. Nie broń bo i tak jesteś na straconej pozycji.

No a serw jak rodzima produkcja czyli Akaint. Żal zaczynać i polecać.

Gdzie się podziały, tamte privy(atki)

Tamto eq i tamten świat...

Opublikowano

Wypierdalajcie z takim serwerem...

Na start nic nie dostaje się, roski po 25kk(kasa hujowo leci na 42lvl-u miałem 7kk, konia trzeba samemu robić a medale nie wypadają;D

A i jeszcze jedno...

Ten serwer to kopia Akaint (banda dzieci) co rozjebała tamten serwer usuwając pliki:D ten serwer postoi może z 2-3 dni.

Nie polecam(szkoda te parę minut swojego życia)

Opublikowano

PO 1 ProBoszcz nie robił akaintu, ponieważ doszedł do team przy końcu serwera i nie zdążył nic zrobić bo rozwaliliśmy z ValkeryE serwer z powodu wyrzucenia nas z team i przyjęcia nowego teamu co na serwerze nic nie robił. Zaczynało się to stopniowo. Sponsor przyjął na serwer RanieQ. RanieQ tak mu sie podlizywał że nagle bym HA serwera i żeby mieć zabawę z kolegami mówił sponsorowi żeby przyjął tego i tego bo on jest prze koleś i wszystko umie... Przyjmował samych śmierdzieli... Najpierw ValkeryE wyrzucili a potem mnie chcieli. Usunęliśmy pliki Akaint ponieważ były w pełni tylko przez nas edytowane. Gdy tylko odszedłem z team na TeamSpeaku, ProBoszcz szczekał do mnie jak pies do dupy. To jest stuknięty szympans. W życiu bym nie chciał być z takim kimś w team. To jest Kopia edytowanych przez nas plików Akaint przerobiona na Candis2.

@Edit

Naprawiłem Quest na start. Już dostaje się itemki.

Opublikowano

Te szczeniackie wypowiedzi są świętą prawdą. Po jaką cholere hackuje i w dodatku się tym szczyci i jaki to on nie jest fajny? Zachowanie 10 latka, chcę się popisać, ale większości ludzi to nie przekonuje.

A po co mam z nim rozmawiać tak wogóle? Strata czasu. Człowieka ocenia się po czynach a nie po słowach. Gadać to sobie można, ale jak już się taką lipę odwala to raczej zniechęca ludzi do nawiązania kontaktu. Nie broń bo i tak jesteś na straconej pozycji.

No a serw jak rodzima produkcja czyli Akaint. Żal zaczynać i polecać.

Analiza twojej wypowiedzi rzuca mną o ziemię.61f603c2.GIF

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Ale jak ktoś czegoś nie umie robić niech tego nie robi. Ja nie jestem grafikiem to się do tego nie zabieram. ProBoszcz ciebie też się to tyczy,

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

@UP .... tylko z tego co wiem to jakoś zbytnio nie chce im się nic odbugowywac bo wszystko jest dobrze -.O a po samym systemie ulepszen widać ze szkoda grać...

sygnav2.jpg

sygnaxd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...