Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] jak kupic wiecej niz 1 flax naraz charlesem

poker#16#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daje rade sprzedawać z 30, 40 razy ale nie kupić po kliknięciu abort jest błąd mam kontynuować czy coś źle robię ????

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daje rade sprzedawać z 30, 40 razy ale nie kupić po kliknięciu abort jest błąd mam kontynuować czy coś źle robię ????

jaki jest błąd?

Opublikowano

Ja pierdole ale ludzie to są naprawdę tępi .. co to za program, skąd go pobrać, gdzie kliknąć, czemu mam błąd, ile ustawić... no kurwa mać aż chce się wejść w monitor złapać gościa za fraki i wyjebać przez okno.

Tyle razy na tym i innych forach było pisane co i jak, a tępaki nie potrafią tego zrozumieć.

Kurwa ludzie cofacie się w rozwoju?

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Opublikowano

Powiem wam tak, w charlesie najczęściej pierwszym razem 4 flaksy kupi. Za drugi powinien 8. Jest szansa że kupi nam po 100, ale może kupić nam i po 300. A z ilością flaksów, jest szansa że kupi nam 9/10 flaksów. 5 razy miałem 9 flaksów, a dziś mi wykupiło 10 flaksów. Dla niedowiarków moge ss zrobić.

Opublikowano

A zadziala to z lf2 np ? lf3 ? :D

A poco ma ci to działać z LF2/3 ???

Chodzi o to żeby nie płacić na kazdego drona wiecej , tylko np. za 100k * 8 dronów ...

Co mam zrobić jeżeli naciskam kup na flaka , i mi sie odrazu charles włącza ??? wyskakuje potem to drugie okienko i po nim dopiero powienien sie włączyć charles ...

userbarwb.png

^

l

l

Zaszczyt

:)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A ja coś kombinowałem z chearlesem i zbugowałem GG i całyczas mi leci multipikator i części do wrót... :huh:

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

No a jednak działa noobie

PS. znalazłem jeszcze trick na darmową energie do GG ale to już inna bajka....

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

No a jednak mi działa.... <_<

Opublikowano

nie słuchaj downa bo mi normalnie działa bugowanie kredek i flaxów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...