Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] jak kupic wiecej niz 1 flax naraz charlesem

poker#16#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oto tajemniczy bug na wiecej flaxow;d

przykladowo na pl1

1 Wlaczamy charles

2 wlaczamy gre, wchodzimy w sklep i zakladke z dronami.

3 Przechodzimy do charles kilkamy prawym przyciskiem na: http://pl1.darkorbit.bigpoint.com i wybieramy breakpoints, zaznaczamy ptaszkiem i powinien nam sie wcisnac czerwony szescian nagorze, jesli nie, sami go wciakamy.

4 wchodzimy w gre na sklep, klikamy na flaxa, potem kup, i ok w wyskakujacym okienku i powinno nas przelaczyc samo na charles.(jesli nie sami przelaczamyi wchodzimy w zakladke breakpoints) klikamy na: http://pl1.darkorbit...ndexInternal.es i potem na abort.

5 powinno nas przenisc na 1sza od lewej zakladke w charles, jesli nie sami tam przechodzimy i rozwijamy liste przy http://pl1.darkorbit.bigpoint.com( klikamy ten plusik obok linka)

6. Klikamy prawym przyciskiem myszy na: indexInternal.es ( powinno byc na samym dole oznaczone czerwonym 'x' i wybieramy repeat advanced.

7 wpisujemy w górne pole od 100 do 1000( mozna wiecej ale nie ma sensu) a w dolne ok 50-100, odznaczamy czerwony szescian i klikamy ok

8 gdy zakonczy sie przesylanie pakietow( zostana oznaczone na niebiesko) mozemy odsiwerzyc ekran gry i powinnismy miec kupione kilka flax, jesli mamy natomiast juz np 7 flax, jest szansa ze dokupi nam wiecej flaxow niz powinno i bedzie 10, 12. Ja osobiscie latalem z 12 max:) i bana nie mam jeszcze:)

i odrazu mowie ze to ile flax kupi itp zalezy od waszego internetu i wcale nie jest tak ze wieksza predkosc wiecej kupi itp:) sam na 6 mb necie kupuje 12 max a na 20 mb nic sie nie da zrobic. Wiec radze probowac u kolegow,w kafejach itp jezeli u was nie idzie

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to roznie bo raz mi kupilo za 100 kilka dronow a raz za jakas wieksza cene, nie wiem jaka bo nie pamietam ile mialem przed kupnem, to jest bug wiec roznie moze byc:)

Opublikowano
7 wpisujemy w górne pole od 100 do 1000( mozna wiecej ale nie ma sensu) a w dolne ok 50-100, odznaczamy czerwony szescian i klikamy ok

Źle!

Jak ktoś wpisze za dużo, a ma słabego neta to gówno zdziała... Nie pisz ile ktoś ma ustawiać tylko niech sami do tego dojdą. Każdy ma innego neta.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

up

dobrze:) w MPCe pole obojetnie ile a w dolne to zalezy od tego kto jaki net ma ale te 50 powinno byc okej,jesli za wolno wysyla pakiety zmniejszajcie wartosc w dolnym polu i ponadto polecam zeby na gorze nie bylo wiecej niz 2 razy wiecej niz na dole bo tylko to przedluza proces, a nie daje wcale wiecej)

2 up

nom mozliwe ze tak bylo nie pamietam dokladnie juz:) tak czy tak kupilem kilka dronow za 100 tys kiedys:) to wiem napewno

Opublikowano

@up ja np. ze swoim netem musiałem ustawiać 50/10 ;( ale 8 razy dawało rade kupić/sellnąć :D

Ale za tutka masz już tego like ;p

Jak już ustaw 10/10, bo te 40 i tak nie zostanie użyte przez serwer.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jakie parametry ustawic przy : ping 24 download 1mb/s upload .23mb/s?

750/75 czy jakies inne?

przy tych 750/75 kupilo mi 3 flaxy.

Kolego popraw tego download albo upload bo coś tu nie gra ;)

Jeśli masz neta 1 Mb/s tzn - download 1 Mb/s a upload ok. 0,25 Mb/s

pewnie tego "0" zabrakło

Do tematu

Za duże liczby dajesz, powyżej 200/50 nie ma sensu.

Liczą się pierwsze pakiety wysłane na serwer i tak jak mówi Noobek 10/10 wystarczy nawet by kupić kilka(naście) flaxów.

Opublikowano

Jak już ustaw 10/10, bo te 40 i tak nie zostanie użyte przez serwer.

Tak też robiłem, ale teraz i tak nie gram w do ^^. Przy bugowaniu peta dawałem 10/10 :D

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Mam taki problem jak klikam Abort to mi wyskakuje

Failure

Request aborted by breakpoint

The actual exception reported was:

com.xk72.proxy.ProxyException: Request aborted by breakpoint

Charles Proxy,

Tz w przeglądarce dodam ze Bug na Kredyty mi dziala

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Liczą się pierwsze pakiety wysłane na serwer i tak jak mówi Noobek 10/10 wystarczy nawet by kupić kilka(naście) flaxów.

a nie jest tak ze 10 odpowiada za 10 flaxow? bo to chyba liczba pakietow, wiecej nie przesle, to nie bedzie wiecej flaxow?? jednym slowem przy 10/10 kupimy max 10 flaxow

Opublikowano

a nie jest tak ze 10 odpowiada za 10 flaxow? bo to chyba liczba pakietow, wiecej nie przesle, to nie bedzie wiecej flaxow?? jednym slowem przy 10/10 kupimy max 10 flaxow

Ja to rozumiem inaczej bo np. jesli mamy 20/10

tzn. 20 razy ma powtórzyć wysyłanie pakietów po 10 na raz.

Opublikowano

no wlasnie nie bo wpisuje 10/10 i mam tylko 10 pakietow zrobionych bo górna liczba to ogolna liczba operacj a dolna to liczba na 1 sek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...