Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Just4Game [Dedyk]

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo, że wina jakiegoś dzieciaka ale po części lyona ja gdybym nie umiał obronić sie przed takimi dzieciakami bym sie nie bawil w dedyki tylko jak juz w hamachi a nie, że przez swoje doswiadczenie my tracimy nerwy. I nie gadajcie ze nie prawda b to to samo jakbyście poszli do lekarza który ma małe doświadczenie i co też byście zrezygnowali..

• Odpowiedzi 343
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomo, że wina jakiegoś dzieciaka ale po części lyona ja gdybym nie umiał obronić sie przed takimi dzieciakami bym sie nie bawil w dedyki tylko jak juz w hamachi a nie, że przez swoje doswiadczenie my tracimy nerwy. I nie gadajcie ze nie prawda b to to samo jakbyście poszli do lekarza który ma małe doświadczenie i co też byście zrezygnowali..

Nie ma na to obrony w 100%, to po pierwsze. Nie wiecie, to nie pierdolcie głupot.

Opublikowano

serwer wystartowal ok 22;00 a prezka teraz? RESET POSTACI inaczej duzo graczy nie wejdzie bo to troche nie fer.

a czemu serwer ma się podporządkowywać MPCFORUM i ma go jako 1-szy wrzucać na MPCFORUM?? może serwerowi nie zalezy na MPC

logofu.png

Coming Soon!

Opublikowano

Serv ogolnie dziala. Ale sie zwiesil GM powiedzial ze na chwile off... tylko ta chwila trwa juz pare godzin..

Serv ogolnie fajny... gdyby co 2-3 godz off nie byl...

Gm ogarnij wszystko i nie SCIEMNIAJ gracza ze to potrwa chwile...

1382177069-U399244.jpg
Opublikowano

JAK WYLACZYC HACK SHILD

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Serwer jest online ! Serdecznie zapraszamy! Tymczasowo prosimy o nie korzystanie z channela 1 , ponieważ prowadzimy na tym channelu prace mające na celu usunięcie błędów z gry, łączenie się z tym channelem może grozić utratą itemów itp ( mało prawdopodobne ,ale ostrzegamy). O 18 zostaną zreladowane wszystkie channele aby wprowadzić poprawki na całym serwrze.

Opublikowano

Nie polecam tego serwera z względu na rzekomą ogarniętą administracje!!

Piszesz do HA że masz problem to on Ci każe na forum mu na pw napisać jak napiszesz to nawet nie raczy odp !!

Nawet nie potrafią prostych bogów naprawić

Pozdrawiam mam nadzieje że szybko padnie

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Ktoś pisał że [GM]Mario. wiesz ile jest os ktore maja ten nick?

Serwer został już naprawiony oraz zabezpieczony. Czasami może paść jakiś ch ale skrypt od razu wznowi (na razie to, muszę naprawić inne błędy)

Tak, wiele ludzi pisze do mnie w grze lecz ich jest dużo. Do każdego nie odpisze a po za tym naprawiam błędy wiec jak mam odpisać?

Od pytań są gm'owie.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

1 550 kk na ulepszenie jednego kd. o-O

Nie ogarniam tego.

Jakby chociaż szansa na włożenie kd wynosiła 100%. :s

Opublikowano

Ktoś pisał że [GM]Mario. wiesz ile jest os ktore maja ten nick?

Serwer został już naprawiony oraz zabezpieczony. Czasami może paść jakiś ch ale skrypt od razu wznowi (na razie to, muszę naprawić inne błędy)

Tak, wiele ludzi pisze do mnie w grze lecz ich jest dużo. Do każdego nie odpisze a po za tym naprawiam błędy wiec jak mam odpisać?

Od pytań są gm'owie.

O czym Ty bredzisz człowieku ... pisałem do Ciebie w sprawie z złym kodem za sms to powiedziałeś zebym podał dokładne dane kodu nr i nicku miałeś to załatwić w 5 min a ja już czekam ponad 2h więc mi nie gadaj że zajęty jesteś ... bo cały czas siedzisz i ciężko napisać ze w tej chwili nie możesz a Ty ewidentnie w chuja robisz więc czyja to wina moja czy Twoja ??

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano
Przepraszamy za problemy, problemy są spowodowane dzieci które udają hackerów oraz atakują serwer. Każdy atak jest zgłaszany w odpowiednie miejsce i zostanie wyciągnięta z tego konsekwencja.

Hehehe sami udajecie takich hakerów bo PLIKI SERWEROWE METINA SĄ NIELEGALNE WIĘC SAMI SIE WDUPILIŚCIE JEŻELI ZGŁOŚILIŚCIE GDZIEŚ TE ATAKI ! Oo

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Nadal nie było patcha na hwangi? Porażka...

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...