Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Just4Game [Dedyk]

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często pada logowanie ?

Trochę denerwujące lagi przy expie po za tym serwer dobry .

• Odpowiedzi 343
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hah padło logowanie GZ Administracja nawet tego nie zrobili bugi takie jak byly na becie sa dalej

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

Serw fajny i exp wcale nie taki szybki 6/7 dośc dobrze dobrane bony oczywiście bez sillny/abs na klasy,ale są też minusy bardzo duże lagi <>przy takiej ilości graczy strach się bac co będzie jak wbije 400+ paczka zmianek(100 sztuk) 6/7 kosztuje 100kk kupiłem i dostałem tylko 1, zmianke,,,,klient waży 1,01GB ;p co tam kamieni wjebaliście ?? ale ładnie za 15 min się pobrał.,,jak narazie mała ilośc graczy jak będzie dobry serw pewnie się to zmieni ale na to trzeba czasu.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Ja tam nie miałem żadnych lagów jak grałem.. ( teraz nie gram bo nie moge założyć cholernej zbroii)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Baza MySQL padła:( serwer dobry,dobrze się gra,drop yang dopasowany do cen,dobry drop z metkow,na exp nie narzekam. Bugow narazie nie widze;d byl bug z sztabkami ale juz naprawiony.

34115.jpg 38556.png

35025.png 28995.jpg

19438.jpg 34229.png

34139.png 34221.gif

ub1964090.png15424s.png

buttonRapideo.png

Opublikowano

to sa osoby zalogowane na ch2.. a Ja nadal czekam na patch z moim hwangiem kur*a

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Trochę się nudzę i wchodzę sobie na ranking. Wybieram pare graczy z różnych królestw a w ich profilach każdy ma "królestwo:TEST" czy to czasem nie beta?

Pobrałem clienta, epickie menu logowania + muzyka. Ale faktycznie, baza MySQL off ;/

Opublikowano

dlaczego pisz zostaniesz poloaczony z serwerem i nie idzie dalej?

nie chce dalej pójść zatrzymuje się na zostaniesz połączony z serwerem.... POWIE KTOŚ O CO CHODZI?

ponieważ baza padła

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Ja tam nie miałem żadnych lagów jak grałem.. ( teraz nie gram bo nie moge założyć cholernej zbroii)

PIerdolisz glupoty i pierdolisz.. sciagnij clienta a nie pierdol glupot myslisz ze ktos ci zrobi patcha bo ty hwanga nie widzisz?

jak masz clienta i nadal nie widzisz poszukaj w google i sciagnij nowe zbroje

Opublikowano

Administracja ma ferie z tego co mi wiadomo :-) już wykonałem telefon i dostałem informację iż najszybciej jak to możliwe HA wejdzie i postawi db i channele

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...