Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Just4Game [Dedyk]

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ci Lyons proponuje zrobic dluga bete, bo fajne serwery robisz ale nie umiesz jeszcze sie bronic przed "hackerami".. Poczekaj poczytaj, popytaj, wkoncu nie bedziesz sie bal o hackerow i bedzie mogl smialo uznac ze serwer jest "ON" i wtedy gwarantuje ci ze serwer bedzie wlawny bo mimo ze non stop reset reset reset to i tak duzo ludzi wchodzi na twoje serwy bo ma swoj styl.

• Odpowiedzi 343
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer online. Załatwiłem sprawe. Jeżeli uda mi się to co zrobiłem to mam spokój na 24godziny:)

19:30 event ZUO!!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

O jesu ludzie, co z tego że w isie są bronie, zbroje i inne skoro do kupionej nie włożysz już bonusu na ludzi itp?

Btw czy dałoby radę stworzyć mapę, na której by nie leciał exp a tylko yang? Wydaję mi się, że trochę za szybko się lvluję, zanim się uzbiera na różne rzeczy to...

Stwórz LAUCHER tej gry, niektórzy mają radiówkę i nie będą mieli zamiaru ściągać całego clienta.

Opublikowano

--- 1. Just4Game.pl---

Login IP: 94.23.91.60 Port: 18501

CH1 IP: 94.23.91.60 Port: 13500

CH2 IP: 94.23.91.60 Port: 16500

CH3 IP: 94.23.91.60 Port: 19500

CH4 IP: 94.23.91.60 Port: 22500

Macie stwórzcie sobie :>

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

@UP:

Śmieszni jesteście. Mi na kasie nie zależy... Co do zarobku to z helixona nic nie zarobiłem bo wszystko kombajnik zajebał.

Po za tym nigdy nie robie pod is tylko pod graczy. Zrób swój serwer i go utrzymaj + ogarnij.

Nie robię serwerów bo się na tym nie znam + nie chcę, wole się pośmiać z ludzi takich jak Ty, kasujących serwery po tygodniu, robiących następne pod innymi nickami itd. :-).

Mam ogarnąć?

Co mam ogarnąć?

To Ty ogarnij swój idiotyzm :<.

Opublikowano

Miałabyć wczoraj, a jeszcze nie ma łatki na klienta żeby naprawić hwangi.. karygodne, bez hwanga się naprawdę ciężko expi jak zombie zadają po 2,5k a koledze który gra ninja i ma hwanga po 1,5-1 .. to jest różnica..

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

pierdziele co ty lyons masz za serwery ?? wszytskie padaja po paru dniach a jak nie to bynjamniej 2 razy na dzien pada... Juz na 3 twoich serwach tak gralem

Opublikowano

lipa i tyle;/ wczoraj już miało być all naprawione mam już 1.7kkk i po 30pereł każdej co w ogóle mam robic ... jak nie da się eq ..

wisa2.jpg
Opublikowano
lipa i tyle;/ wczoraj już miało być all naprawione mam już 1.7kkk i po 30pereł każdej co w ogóle mam robic ... jak nie da się eq ..

ciekawe bardzo ale z tymi perlami to klamac nie musisz. Ulepszac sie wszystko da tylko wy "lamy" grać nie potraficie. Znajdz serwer bez zadnych bugow, bledow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...