Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC4U [RPG+Survival] [DEDYK] [Frakcje+Areny] [mcMMO] [150 slotów]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie, nie... po pierwsze rozkapryszony użytkowniku skończ, bo wkurwiłeś mnie nie miłosiernie.

Po co mi cholery Anty X-Ray, który zawsze będzie lagował jeżeli mam coś innego i lecą za tego hacka permy.

Nie znasz się to nie mów, bo jest lepszy sposób na złapanie cheaterów i późno się o tym dowiesz, patrząc na twą znajomość gry.

Co do tego "koderstwa." Nie jestem żadnym koderem, hackerem, chujnią z grzybnią. To co sobie ubzduraliście w głowach to wasza sprawa.

(PS. Taki słaby serwer, a jakoś cała elita tego forum gra, ty nie wchodź... wystarczająco rozpieszczonych osób lecących na rangę.)

Nemeroth, już z wami rozmawiałem wczoraj na TS3 i przykro mi, że nie ogarnąłem jeżeli była 24:00 i tak jak powiedziałem, że porozmawiamy dziś po południu.

Jeżeli ty nie umiesz zabezpieczyć konta, nie rozdawać haseł i dodatkowo oczerniać serwer to chyba jednak nie mam po co pomagać.

(PS. Po pierwsze mógł jakimś cudem ominąć blokadę z x-rayem z tymi diamentami. Łzy ghasta miał z eventu, bo bardzo dużo tego spuszczałem.

Resztę to nie wiem i nie mam dowodów na to, że to zdobył, a KidAdmini nie mają komend na itemy, więc kto?!)

Tyle mam do powiedzenia. Nie obchodzi mnie to co o mnie myślicie, to jest ocena serwera.

Możecie mnie wyzywać, oczerniać czy co tam chcecie - ja mam już wystarczająco zjechaną psychikę.

Jeżeli tego nie przeczytałeś nawet mnie nie hejtuj.

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

(PS. Taki słaby serwer, a jakoś cała elita tego forum gra, ty nie wchodź... wystarczająco rozpieszczonych osób lecących na rangę.)

Błąhałałąlą może mówisz o szotganie i wielkich hejtah? ELITA HAHAHAHA

Tak jak wspominałem, anty x-ray nie laguje.

Co do twojego zacnego pluginu to pewnie info na say'u kto co wydobył

albo obliczanie średniej z wydobytych surowców w jakimś czasie.

Uwierz, łatwo to oszukać

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Nie będę mówił kto i pod jakimi nickami, bo nie mam po co i tak tego nie zrozumiesz, bo tak jak mówiłem... rozkapryszony, chwalący się dzieciak.

Że niby ten plugin... on jest starszy od tego Anty X-Ray, nie ośmieszaj się i skończ spamować. (Nie ładnie tak robić jeżeli bardzo chce się dostać tutaj moderatora. =) )

ZAPRASZAM NA PW , SKYPE , GG , A NIE TUTAJ.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I oczywiscie daronian zaraz sie poryczy i fochnie ze ktos mu przyzna prawde dla mnie to jest totalne dno brak jakiego kolwiek kontaktu z head adminem czyli piterka na gg nie odpisuje na tsie jeszcze go nigdy nie widzialem.

Opublikowano

Dwóch diamentów? Pisało że chyba 1000 money. Pozatym ludzie pytają sie czy ktoś chętny do frakcji ale jak ktoś pisze że szukla to nie odpisują, to nie tylko w moim przypdaku.

Opublikowano

Dziękujemy.

Mam dość wyzywania mnie za to że staram się by serwer działał.

Nie mam doświadczenia z bukkitem. Ale niestaty tacy są ludzie.

Zamiast powiedzieć w czym problem - zgnoją człowieka.

Opublikowano

mam problem wbilem na serwa a tu jest napisane ze jestem zarejestrowany i nie moge grac. Mam konto premium MC moj nick to: Lumpex98

czy moglbys cos z tym zrobic? z gory dzieki jak to naprawisz to napisz na priv

Opublikowano

Zrezygnowałem z serwera, MC4U od teraz żyje własnym życiem.

Dziękuje osobom, które mnie wspierały przy pracy.

Osiągnąłem swój cel i nie mam czego szukać na tym serwerze.

Pozdrawiam, Daronian! =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Daronian, kogo to obchodzi? Po raz enty zrezygnowałeś z posady admina, to już przeżytek. Nadal polecam serwer, miła atmosfera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...