Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC4U [RPG+Survival] [DEDYK] [Frakcje+Areny] [mcMMO] [150 slotów]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to wersja Minecraft 1.1.

Crashu już nie powinno być, wgraliśmy lepsze zabezpieczenie przed cheatami / hackami!

Kilkadziesiąt minut temu pobiliśmy rekord po resecie.

Na serwerze grało 120 osób online! Dziękujemy.

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj w godzinach wieczornych pobiliśmy kolejny rekord graczy od ostatniego resetu.

W jednej sekundzie na serwerze było 138 graczy online!

Dziękujemy za zaufanie i wybranie właśnie Naszego serwera.

Jutro około godziny 17:00 zostanie zorganizowany EVENT ze spawnem mobów i zwierząt.

Następnie, gdy zagoicie rany, w Endzie pojawi się smok!

PS. Wejście na Event Room przy bramie zamku!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Polecam serwer. Daronian z HackShieldem powrócił na stanowisko administratora. Miła atmosfera, częste eventy!

Opublikowano

Gorąco polecam serwer.Przeciętnie po 100-110 osób a to jest wymarzona liczba osób na wojny gildi:).Pozdrawiam Odyn111

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na serwer, powróciłem!

Już dzisiaj z tego okazji o 12:00 odbędzie się EVENT na Event Roomie.

Na koniec w Endzie zostaną zesłane smoki!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Cheaterzy są kompletnie eliminowani, nie ma czasu na sen dla Admina.

Poszukujemy dwóch ogarniętych osób na stanowisko podobne Moderatorowi.

Więcej na moim PW.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Już jutro nowa wersja gry 1.2.

Nie będziemy przenosić aktualnego serwera na nowszą wersję,

jedynie w weekend zostanie otwarty nowy serwer na tej wersji.

Pozdrawiam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

SERWER STOI NA WERSJI 1.1 !

Download:

http://www.mediafire.com/?vp4yi747l67dy8a

Skan:

https://www.virustotal.com/file/1927b2114b10964213334d2ed1f4b9bd9f6d698ed76f4569442614b359e31f1c/analysis/1330632360/

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Download:

http://www.mediafire.com/?vp4yi747l67dy8a

Nie dziala

I co dzis przenosicie o 19 serwer na nowa wersje >>> ....???

Opublikowano

Serwer został przeniesiony na najnowszą wersję 1.2.3 !

Wszystko zaczęło się od nowa... spawn to malowniczy zamek obok dżungli !

Serdecznie Zapraszamy, Team MC4U.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zapraszam na serwer!

Jest coraz lepiej, coraz mniej bugów, coraz mnie cheaterów i brak lagów.

Ze swojej strony polecam serwer! (A jak shogun poleca, to wiadomo że jest git!).

Lizałem dupę żeby dostać rangę na serwerze, teraz, kiedy piterka okazał się zwykłym frajerem, nie zależy mi na tym.

Serwer i jego właściciel jest gówniany.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Dzisiaj wybija równy miesiąc mojej pracy przy serwerze MC4U.

Bardzo się z tego cieszę i możliwe, że wieczorkiem będzie mały event.

Pozdrawiam, Daronian.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Aktualnie jest 78 osób na serwerze, ale nikt nie odpowiada na moją prośbę o dołączenie do gildii. Dla mnie to jest bez sennsu bo jeśli server opiera się na gildiach, to powinni ludzie ciebie do niej przyjąć. Odrazu mówię, że pytałem się w sposób następujący: "Mogę dołączyć do gildii. Mam 16 lat, mikro i TS'a, ogarniam factions". Ale nikt nie zwracał na to uwagę. Nie podoba mi się także wysoki koszt założenia gildii. Najlepsze powinno być moim zadaniem otwarcie jednej gildii tak aby każdy mógł do niej dołączyć. Nieogarnięci gracze- to jest największa wada tego servera.

Opublikowano

Mapa zmieniania co 2 tygodnie pisze to ja AlCapone do tego adminek daroniak szkoda gadac do piterki brak kontaktu nie odpisuje na gg nie moge do tego polaczyc sie na tsa odradzam gre server nie ogarniety admin 1 dziennie wchodzi i ma na graczy ze tak powiem wylane .

Opublikowano

Rocky, musisz zarejestrować konto poprzez /register HASŁO, a następnie zalogować poprzez /login HASŁO

Moskito, gra tutaj opiera się na grze wspólnej. Musisz zaprosić kolegów, walczyć razem, a nie że napiszesz na chatcie i już myślisz, że Cię przyjmą.

Kosz założenia frakcji to koszt dwóch diamentów, czy ja wiem czy tak dużo? =)

Oskar123, od początku masz zatargi z Administracją i to szanuję. Jednym się podoba, a drugim nie. Jeżeli uważasz, że mało siedzę to masz rozdwojenie jaźni.

Jestem na serwerze po (około) 5 godzin dziennie do tego mamy trzech KidAdminów.

TS3 aktualnie nie ma i nadal szukamy osoby, która go zrobi i będzie się nim zajmować.

Dzisiaj mija równy miesiąc mojej pracy na serwerze, z tej okazji, za 20 minut odbędzie się Mini-EVENT !

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Maksimus, musisz wpisać:

/register HASŁO HASŁO**

Oraz przy każdym logowaniu:

/login HASŁO

**- Przy rejestracji musisz wpisać hasło dwa razy!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ten server to juz syf nie ma co tam grac przynajmniej dla mnie cala gildia sie rozpadla 2 tyg ciaglej roboty po 2 razy jeszcze. szkoda czasu ...

Opublikowano

Oskar, niestety większość graczy chciało zmianę na najnowszą wersję i było to nieuniknione.

Teraz jest lepiej... mapa jest ograniczona i panuje prawdziwy klimat Wojen Gildii + RPG.

sebobtw, liczę na Twój powrót, bo byłeś naprawdę przyjaznym graczem zawsze mile nastawionym.

Pewnie wiele osób Cię zapamiętało - z tego ja... bardzo dobrze. =)

Co chwilę dostajemy propozycje współpracy od wielkich serwerowni gier i czekamy na coraz to lepsze.

Dziękujemy wszystkim, którzy w Nas uwierzyli i wspierali, nawet w tych najtrudniejszych chwilach.

Tu i teraz mogę przyznać... staliśmy się w internecie kimś. Prowadzimy jeden z największych serwerów w Polsce.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Serwer dno jak to poprzednicy określili.

W przeciągu 10 minut od wejścia na server

mój bardzo dobry znajomy z MPC znalazł buga

który pozwala wyłączyć server na 5 minut z powodu

przeciążenia. Najlepsze jest to że oni nadal nie wiedzą

w czym błąd

Dziurawy server robiony pod kasę. Cześć

staliśmy się w internecie kimś. Prowadzimy jeden z największych serwerów w Polsce. 

Ty to na serio masz marzenia, jakby nie MPCFORUM to na tym serverze

byłyby pustki

Poza tym nie pogrążaj się pisząc o zabezpieczeniach, nawet nie musiałem się wysilać żeby cokolwiek pisać

bo zwykły x-ray działa

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

ale niech se działa x ray wolisz żeby server mulił

Skoro daronian to taki wielki koder javy to uwierz że mógłby

to zoptymalizować do minimalnych lagów, praktycznie zerowych

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Jest to najgorszy server jaki widziałem.

aframus(czy jakos tak) - wbil na konto gracz Loxet nie wiem skad to znal (nikt oprocz niego nie znal tego hasla) byla to kombinacja 12liter i cyfr. Nastepnie dal disbana gildi i zclaimowal wszystko na swoim koncie. Skad wiem, ze to on?

Dzien wczesniej rozwalilismy mu baze i mial stacka lez ghasta (nie bylo jeszcze netheru), 2skrzynki zlotych jablek, 20stackow diaxow, brodawki (bez netheru? lol), 2stacki tnt, 10stackow obsydka i inne pro itemki. Nawet zbroje, ktorej sie nie da zdobyc kolczuge.

Chyba kazdy wie skad te itemy musza byc? Do tego 1 koles i takie itemy w 4 dni?

Po czym Klocek - supervip tepnal sie do niego stal mu na głowie i nie mogl go dotknąć (server surv, a vip niesmiertelny pro nie?) Przejal ich baze i wzial itemki.

Zabil tym juz z 30 gosci, a dostal tylko upomnienie ... bez sensu

Do tego kidmodzi nie daja w ogole banow, kazdy gra na kill aurze i jest rozpierdol.

Moze i daronian byl noobem i dawal dluuuugie bany, ale bez niego to nie jest nawet server tylko ... WROC

Pozdro Madness

64324979382736676445.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...