Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam ten serwer :) Ja akurat na nim gram z kolegą i świetnie nam idzie ^^ Dzięki pluginowi/om jest anty cheat na serwerze i można grać fair :D Nie ma tak że jeden ma diaxowe eq przez hacki tylko wszystko ładnie bez żadnych cheatów :D Lagów na serwie nie ma, miła atmosfera i gracze :] Na prawde można fajnie sie bawić na serwerze :D Według mnie jest to jeden z najlepszych serwerów i każdemu polecam! Pozdrawiam :D

Opublikowano

Poszukuje kolege do minecraft'a. W tych czasach trudno o dobrego kolege ;) Moje gg 44513977 :D

Poszukuje kogoś kto lubi survival i frakcje,zwiedzanie jaskiń i kopalni i kto lubi dużo budować, a przede wszystkim szukam kogoś kto nie zamartwia się strata itemów w np taki sposób ze wpadł do lawy i po itemach czy coś takiego ... Na sam koniec dodam coś o mnie ; ) . Mój nick to ForFun255 ( W minecraft'cie ) Zawsze lubiłem i lubię survivale z frakcjami( i nie tylko ), mam wiele pomysłów na budowanie czegoś. Często na frakcjach, nawet bardzo często buduje zamek. Lubie zwiedzać kopalnie, kopać rudy no i moge codziennie wchodzić na kompa. Dla mnie to żaden problem ^^( Nie posiadam mikrofonu,skype oraz ts )

Opublikowano

Zjebka na maksa! Admini daja itemy za dobra opinie na serwerze!

All czekaja jak ktos spadnie i go zabijają nie polecam

Kłamstwo - losowy itemek dostajesz za opinie o serwie, nie koniecznie dobrą :P

A że Cię zabijają na survivalu to chyba nic dziwnego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...