Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Survival4Ever
inf0.png
Adres IP: f19.owncraft.pl:25041, Surv4Ever.gomc.pl lub surv.OnCraft.net:25041
Już na 1.6.1 !@!
Typ Serwera: Survival
Potwory: Tak
Zwierzeta: Tak
PvP: Tak
Premium: Nie
Sloty: 50
Biala Lista: Nie
Nether: Tak
Status: buddy_online.gif
Możliwość otrzymania darmowego, prywatnego kanału na naszym serwerze teamspeak3.
IP: ts3.oncraft.net

Z przykrością informuję, że jeżeli w tym miesiącu serwer nie przyniesie żadnego dochodu to po ponad półtora roku funkcjonowania zostanie zamknięty. Jeżeli komuś zależy, to zapraszam do pomocy finansowej, w przeciwnym razie serwer upadnie ;/

NOWA MAPA
od 03.05.2013 !
pluginy.png
big_smile.png
zespol.png
Mr__DJ i tomaszjar
dodatkowe.png
FAQ:
1.
-Czy zwykły gracz może zabezpieczyć skrzynie ?
-Niestety zwykły gracz nie posiada takich uprawnień, aby je uzyskać należy posiadać konto VIP
2.
-Czy po zakończeniu się okresu posiadania konta VIP zabezpieczenia skrzyń zostaną ?
-Nie, zostaną usunięte, aby móc dalej z nich korzystać należy po raz kolejny wspomóc serwer Dołączona grafika
3.
-Czy administracja korzysta ze spawnowanych itemów ?
-Nie. nawet administracja nie korzysta z spawn'owania przedmiotów.
4.
-Czy zabezpieczenia z vipów się sumują ?
- Niestety nie

Małe info dotyczące VIP'a :
1.
Wpłaty są dobrowolne, a gra na serwerze jest całkowicie bezpłatna.
2. Dzięki Waszej pomocy wszelkie pozyskane fundusze idą na opłacenie miesięcznego abonamentu za serwer dedykowany.
3. Właściciele serwera w dziękując, mogą jedynie przydzielić graczowi konto VIP na serwerze, które posiada kilka przywilejów.
4. Właściciele serwera nic nie sprzedają, tylko odwdzięcza się za dobrowolną pomoc.
5.W sprawie przydzielenia kont VIP należy skonsultować się z właścicielami serwera lub wpisz w grze /kup
6.W zależności od kwoty, którą zostało zasilone konto serwera, właściciele mogą przydzielić następujące rangi:
a)kwota 5 PLN (11,07 PLN z VAT) - VIP (wymienne na expa-200 lvl. )
Uprawnienia:
-Używanie kolorowego chatu
-posiada komendy :/me;/tpa;/tpahere
-posiada 3x home
-zabezpieczenie 1 skrzyni

b)kwota 10 PLN (23,37 PLN z VAT) -VIP+
Uprawnienia:
-Wszystkie uprawnienia VIP\'a
-Komenda /back (teleportuje do poprzedniej lokacji)
-Ma możliwość używania warpów i sprawdzać ich listę
-Może zmienić sobie nick za pomocą komendy /nick (może być to nick o danym kolorze lub wielokolorowy )
-Może sprawdzić prawdziwy nick innej osoby. komenda : /realname
-Może używać komendy /ignore
-Ma zarezerwowanego slota ( może wejść do gry nawet przy pełnym serwerze )
-Posiada zabezpieczenia :
3 skrzynie
3 tabliczki
1 piecyk

c)kwota 20 PLN (SMS - 30,75 PLN z VAT) -SuperVIP
-Wszystkie uprawnienia VIP\'a i VIP\'a+
-możliwość używania komendy /heal ( uzdrawia )
-posiada 10x home
-posiada zabezpieczenia:
10 skrzyń
10 tabliczek
5 piecyków
2 dispensery
5 drzwi (drewnianych)
2 drzwi metalowe
2 klapy

7.Po ofiarowaniu danej kwoty należy podać kod zwrotny któremuś z właścicieli lub w grze /kup i dalej wg wskazówek.

NOWOŚĆ:
Event:

Osoba ktora zrobi 3 reklamy serwera na forach tematycznych otrzyma VIP'a na 7 dni.

Dodaliśmy całkowity dostęp do factions dla KAŻDEGO !

Pozdrawiam tomaszjar, Mr__DJ

Filmik prezentujący stary spawn serwera( Jeżeli tylko wyjdą odpowiednie modyfikacje graficzne gry - nagramy nowego spawna Dhh.png ) :

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym jeszcze poinformować, że gramy na dość wymagającej mapie, która zwie się "Eldaria custom terrain Survival".

Mapa to jedna, ogromna, epicka wyspa z pięknymi i nadzwyczajnymi krajobrazami. Pozdrawiam i zapraszam do kupna konta VIP na serwerze już od 5 zł !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam server, fajnei się gra. Cod o zabezpieczeń: ostatni raz widziałem tak mocno zabezpieczony serer ok. 7 miesiący temu. Anty X-Ray działa(sprawdzałem), nie polecisz/przyspieszysz, bo cię z powrotem teleportuje na pozycję, od której zacząłeś używać hacka. Gorąco polecam :D

Opublikowano

Polecam server, fajnei się gra. Cod o zabezpieczeń: ostatni raz widziałem tak mocno zabezpieczony serer ok. 7 miesiący temu. Anty X-Ray działa(sprawdzałem), nie polecisz/przyspieszysz, bo cię z powrotem teleportuje na pozycję, od której zacząłeś używać hacka. Gorąco polecam :D

Dzięki

Staraliśmy się :)

Opublikowano

fajny serv

Daj like

chyba ze się boisz dać like ;]

jak nie dasz like to daj minusa xD

Ale jak dasz minusa, to znak ze się boisz kliknąć like ;]

Opublikowano

Sprawdze server bo widze że komentarze są ciekawe

powiem wam szczerze że nie ograniam tego servera na start pisze tylko o vipach itp dziwny server

nie no zal kolesiówka sie pyta do której klasy chodzisz ja odpowiadam do 3gim ona ja do 3 no ja tak samo mówie a ona że do podstawówki xD

Na tym servie niema miasta xD

jeden + servera niedziała x-ray

4kbucl.png
Opublikowano

XRay nie działa. Cheaty też. Miast nie ma - to FULL SURVIVAL. Chyba każdy powinien wiedzieć jak się gra na takim serwerze, a nie czytać z tabliczek. Regulaminy, itd.. są na forum, więc...

Full Survival - uciekamy jak najdalej od spawnu, i budujemy sobie kryjówkę, zabijamy, okradamy innych, itd..

Opublikowano

Dla mnie serw beznadziejny ;/

Mapka gówniana ;x

Pustynia ciągle ;/

Tragedia boshe ;/

Serwer 5/10

Prezka 7/10

Jestem wysoce ździwiony twoją opinią, mapka jest naprawdę dobra, jest piękna(wręcz powiedziałbym epicka), bogata w surowce. Jedynym jej minusem są lagi na słabych komputerach.

Sprawdze server bo widze że komentarze są ciekawe

powiem wam szczerze że nie ograniam tego servera na start pisze tylko o vipach itp dziwny server

nie no zal kolesiówka sie pyta do której klasy chodzisz ja odpowiadam do 3gim ona ja do 3 no ja tak samo mówie a ona że do podstawówki xD

jeden + servera niedziała x-ray

Co do regulaminu, to takowy możesz znaleźć na naszym forum, ale ogólnie to na survivalu panuje samowolka :P Najważniejsze jest by zachować kulturę i w miarę przestrzegać zasad ortografii. A co do dalszej treści - niestety za ludzi grających na serwerze nie odpowiadamy :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

.....

Pustynia ciągle ;/

....

jaka pustynia ? - góry, jaskinie, wodospady i trochę pustyni, ale na górach :)

..................

...................

a po co komu miasto na survivalu ? :)

.............. mapka jest naprawdę dobra, jest piękna(wręcz powiedziałbym epicka), bogata w surowce.............

dokładnie tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...