Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera, serwer ostro leci na kase żeby zrobić frakcje MUSISZ miec vipa badz svipa :)

Po pierwsze coś ten Vip musi mieć

Po drugie Factions u nas jest tylko z nazwy, bo claimy, power i /f home są wyłączone całkowicie

A po trzecie jeżeli musisz mieć factions na serwerze survival to znaczy, że nie nadajesz się do gry na takim serwerze - idź na FreeBuild pobudować :)

Opublikowano

Nie polecam serwera, serwer ostro leci na kase żeby zrobić frakcje MUSISZ miec vipa badz svipa :)

A więc panie nastawiony pod zarobek, jak zapłacisz mi co miesiąc na utrzymanie serwera to spoko, dam dla każdego albo w ogóle wyłączę.

Poza tym, żeby stworzyć frakcje wystarczy Gracz+, którego można zdobyć bez wkładu finansowego .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja mam jeszcze takie pytanko. Co dostaje S.Vip w Kit toolsie.?

A ja mam jeszcze takie pytanko. Co dostaje S.Vip w Kit toolsie.?

Hmmm... :D

64 pochodnie

15 stojaków na miksy

45 brodawek

5 blazerodów

1 stół do enchantu

5 łez ghasta

20 emeraldów

narzędzia diaxowe

hełm, klata i buty diax + spodnie złote

64 mięsa upieczonego

64 butelki z expem

:)

Dzisiaj wgraliśmy plugin, dzięki któremu, jak któraś osoba wykopie diaxy, cały serwer otrzymuje przydatny bonus ( skok 4, obrona 4 itp.)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer zajebisty.Nie za dużo osób , nie ma spamu :>

9/10

Dzięki, no niestety, gracze w dzisiejszych czasach lecą na działającego xraya, hacki i bugi :D U nas nic nie działa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm , najlepszy serwer survival z tych które znam :) Serwer skkf'a nie dorasta temu do pięt ;o Gorąco polecam , świetna zabawa oraz mili ludzie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...