Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Wy Też Macie Te Problem?

AirWalk96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cytat: "wiecie co chinole sie obrazili na polakow i pobanowali ip polakom zmiencie sobie proxy to zobaczycie"

Coś mi sie nie wydaje... na moje oko coś sie dzieje z serwerownia i napewno w tej chwili nie włącza serwerów ponieważ w chinach o tej godzinie jest noc.Serwery możliwe że zostaną włączone 22 - 10 rano.Takie jest moje zdanie

50[x]

100[ ] (Jutro:D)

200[ ]

300[ ]

500[ ]

800[ ]

1000[ ]

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chcę się lognąc na yt z chinskiego clienta,połączyło i tam gdzie się wpisuje passy wyskoczyła mi tabelka,coś takiego

Acount;[moje konto]

MatrixCode:jakies znaczki

MatricPassword:i tu pole do wypełnienia

nie wiem co jest x)

54903415.jpg
Opublikowano

Jeżeli naprawdę coś robią na serwach to się nie logujcie bo tylko im przeszkadzacie.

@UP

może te info mają tylko GM'owie bo coś na serwach robią (ostatnio zmniejszali lagi)

Opublikowano

licencje trzeba mieć takie jest prawo w Polsce ale nie wiem ile kosztuje a pliki serwerowe i licencja od właśćciela metina za to tez wybuli się multum kasy a hosting bez własnych serwerów cie rzeżre 1 solt od 15 gr do 50 gr kosztuje na serwery do 64 soltów za więcej soltów morze taniej więc tylko własny serwer wchodzi w rahube a taki serw to postawienie tylko worek pieniendzy kosztuje więc te porywy to jak z motykom na słonice taki serw musi się opłacać a nikt nie wybuli kasy na POLSKI serw pogudziće się z tym i skończcie z głupimi tematami że ktoś ma pliki i założy

SYGNATURA

Opublikowano
wiecie co chinole sie obrazili na polakow i pobanowali ip polakom zmiencie sobie proxy to zobaczycie

Wiesz co? Ja mieszkam w szwecji wraz z 6 kumplami ktorzy graja w tego metka i my tez nie mozemy wejsc na metka. Mysle ze to nie jest ten problem co myslisz:)

Opublikowano

za chwile tu powstanie 50 stron i wszyscy będą sie pytać działa wam już? Działa wam?? I tak kurw... cały czas az tematu nie zamkna!!!!! Nie dzialaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dlugo jeszcze nie będzie działać!!!!!!!!!! Co wy 5 min bez Metka nie możecie wytrzymać tak was trzepie???????????? Jak będzie dzialac na pewno ktoś napisze ze działa juz!! teraz sie przymknąć bo mnie takie gadanie bez sesu wkurw...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

heh taki to ja nie jestem. Gram bo gram i wcale mi na tym nie zależy co z tym zrobią. Moze ludzie w twoim wieku reagują podobnie tak jak napisałeś.

Opublikowano
To tylko gra ......... ;D

Dokładnie to tylko gra. Na PL serwie bym się trochę martwił bo za taka postać mógł bym ładna sumkę dostać. A tu?? 50 zl ktos mi da?? to odrazu sellam xDxD Metin dla niektorych ludzi to jest 2 życie! 24/7 napierdzielaja! Ja do takich ludzi nie należę. Przeznaczam 1.5godz albo jeszcze mniej dziennie na ta gre.

Opublikowano

Ja mam kumpli ktorzy ciagle napierdzielaja w ta jeb... tibie. zycie by oddali za ta gre Boze to jest najgorsza gra jaka wymyslili masakra!! Niektorzy tak samo metka traktuja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...