Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Wy Też Macie Te Problem?

AirWalk96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daniel, po prostu serwerownia może być przewalona.

dobra kurna, nie musicie pisać tutaj, że TEŻ TO MACIE, jeżeli mają WSZYSCY. to chyba jest logiczne, prawda? nie musicie pokazywać jak małym rozumkiem obdarzyła Was natura.

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lolz wyłączyli all dla polaków i gitara , może wreszcie bedziecie mieli okazje pograć na pl'u ^^

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

Ja gram na pl'u i co?Na priv serwie też.Cały Longjuyt2 nie działa żaden server..Może będzię tak jak ostatnio że z 2-3 dni przeczekamy i wreszcie będzię działało xD.

[v] 10 postów

[v] 50 postów

[v] 100 postów

[x] 150 postów

[x] 200 postów

[x] 250 postów

Server:Zpmt2 S1

Królestwo:Shinsoo i Jinno

EQ:Stal +6,Zbawienia+6,Sokoła+8,Buty Feniksa+6,Branza z Nieb Łez+6,Naszyjnik z Nieb Łez+6,Swietlista Czapka+

Gildia:Nie Ma

Konik:Dzisiaj robię

Profka:Szaman Smok

Skille:Pomoc Pe,Błogo Pe,Odbicie Pe

Lvl:69

Opublikowano

żal po co wchodzisz do dyskusji o priv serwach metka i piszesz ku**a o warrocku ? masz podniete że 1 posta więcej natrzepałeś ?

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

Wezcie kurwa skoncze bo reporty poleca .. no spam!

lw2 nei dziala

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Cytat: ''może woogule wypieli swoje skośne tyłki na europe ? ;d i se tylko chinole , azjaci , japońce itp. potomki czyngis-hana ciupają biggrin.gif"

Poco mieli by wypinać te skośne tyłki na nas jak by było z 10 tych chinoli na serwie polacy na metinie to najwieksze zaludnienie serwa.

PS:Bynajmiej jak tak uważam ;]

50[x]

100[ ] (Jutro:D)

200[ ]

300[ ]

500[ ]

800[ ]

1000[ ]

Opublikowano

tak ? a ja uważam że już poprostu mają polaków dosyć (nie dziwie im sie ) ale zobaczymy co zdziałają nasi chińscy przyjaciele

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

tak my budujemy społeczność metina polska wymiata tylko szkoda ze sama nie umie zrobić pserva

RdLc.jpg

Opublikowano

lool ;d a mają jakiś zysk z polaków ? nie , bo polacy nie kupują SM ! (chyba że ktoś kupował/kupuje to sry ) a oprócz polaków są też inne kraje , nie tylko polacy grają w metina , i skąd wiecie do cholery że 90% ? robiliście ankiete czy co ? na oko ?

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

Dobra nie ma co spamować trzeba uzbroić sie w cierpliwość i czekać aż odpala serwery :]

50[x]

100[ ] (Jutro:D)

200[ ]

300[ ]

500[ ]

800[ ]

1000[ ]

Opublikowano

ja powiem co trzeba mieć licencje która kosztuje około 1000zł później hosting żeby mogło wejść minimum 500 osób za to też dużo sie płaci i musisz być doświadczonym informatykiem żeby zrobić cały server sam więc w pojedynkę stworzyć serva to bujda

RdLc.jpg

Opublikowano

wiecie co chinole sie obrazili na polakow i pobanowali ip polakom zmiencie sobie proxy to zobaczycie

NIE MAM SYGNY ALE MOŻESZ POMÓC DAJ - TO MOŻE WSZYSTKO ZMIENIĆ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...