Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Wy Też Macie Te Problem?

AirWalk96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po napisaniu na QQ gma czy admina,nie wiem xD automatycznie chyba wysyła zawsze jedną wiadomość: 服务器受到攻击。正在处理,请大家稍侯连接!.

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

słuchajcie nie spamić nie odcieli obcokrajowców by pisało to konto zostało zbanowane i nie wymyślajcie oni usuwają bugi z is i z metina za dużo neo kidów urzywało buga na is i się nie dziwcie ...

RdLc.jpg

Opublikowano
Po napisaniu na QQ gma czy admina,nie wiem xD automatycznie chyba wysyła zawsze jedną wiadomość: 服务器受到攻击。正在处理,请大家稍侯连接!.

Po przetłumaczeniu na PL:Serwer ataku. Są przetwarzane, należy połączyć małe Hou! . 0___0

vmisa.jpg
Opublikowano

ej dzieci neo zal mi was weście se kilo wiejskiej {kieleckiej beskickiej krakowskiej batyckiej itp} zjeccie i popijcie czymś dobrym[zawisza czarny;Pan Tadeusz;Tyskie;Żywiec;Rakije] a nie spamciebo oczy bolą

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

słuchajcie wbiłem na sfyt2 chyba tak sie pisze i poprosiło mnie o jakiś kod napisałem jakieś cyfry i mnie wywaliło wie ktoś co to może być?

RdLc.jpg

Opublikowano
ej dzieci neo zal mi was weście se kilo wiejskiej {kieleckiej beskickiej krakowskiej batyckiej itp} zjeccie i popijcie czymś dobrym[zawisza czarny;Pan Tadeusz;Tyskie;Żywiec;Rakije] a nie spamciebo oczy bolą

zjeccie?

Opublikowano

No troszke zal z tymi longjuyt-mi...;/-co kawalek resetuja postacie..;/

Jak kolega pisał wczesniej - czekam do 22 - moze sie cos poprawi :]

Opublikowano

Jakiś koleś napisał że działa LW ale mi nie działa ... Komu jeszcze nie działa LW yt2sf?

50[x]

100[ ] (Jutro:D)

200[ ]

300[ ]

500[ ]

800[ ]

1000[ ]

Opublikowano

Niechce spamic i niechce mi sie czytac 10 stron bo jak przeczytam 10 to bedzie 20 :>

Moze ktos napisać jakie serwery niedziałają ????????????? ( spis )

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

jesli chodzi o zzyt2 to mam tak : zostaniesz polaczony -->jestes polaczony--> prces logowania trwa i wysakuje jakies okienko ale nie zdaze przeczytac bo gra od razu sie wylacza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...