Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam/Oferuję gang/Wspólne gry

lesnydziad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam klan na świecie Hon Kong w Criminals dokładniej to klan nazywa się "The Bloods Gang" liderem jestem ja w grze karol913/karolos913 i mój kumpel ( wafel ) Quick905.

eUWLI0I.png?1

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam ludzi do swobodnej lub zorganizowanej gry, już zaznaczam ze mam 18 lat i nie mam zamiaru grac z dzieciakami. Jestem byłym właścicielem klanu Semper Fidelis Polska (bodajże 2 największego polskiego klanu na EU2) byłym? tak. rozwiązałem go ponieważ nie miałem i nie mam ochoty grać z dziećmi i noobami (gold/max R/gracz no-premium). Obecnie Semper Fidelis polska istnieje ale nie jest to już ten sam klan, nie jest ani trochę znany ani szanowany... to też umywam od niego ręce i nie chce mieć z nim nic wspólnego. Zainteresowanych proszę o kontakt @-lowy ([email protected]) lub tu na forum. Wymagam ogarnięcia gry, TS-3 (posiadam własny serwer), chęci do gry.

Pozdrawiam Rezmer/Intech

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam klanu ogólnie aktywnych graczy ;) gram na serwerze EU OBEYA, gram po stronie bandziorów ale jeżeli znajdę grupę mogę zmienić strony ^^

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam graczy co nie odwalaja. Tzn. nie strzelaja do swoich i umieja grac zespolowo. Na mysli mam to zeby sie gryc na wzajem oslaniac i poprostu dobrze wspolpracowac. Niestety nie mam komunikatora. To znaczy mam, ale strasznie spowalnia koputer, a wiec mozna pisac na czacie grupowym/klanowym. Wiadomka mam dwie postacie. Crims i Enf. Generalnie wolalbym grac na Enf ze wzgledu iz lepiej mi idzie i poza tym juz troszke wiecej czasu przeznaczylem na ta postac. Nick IG: Ciorna. Postac jest kobieta. Jezeli macie clan z checia dojde jezeli jest taka mozliwosc. Co do tej postaci. Przeznaczylem wiecej czasu, ale to nie sa miesiace/lata. Gralem wczesniej, ale zapomnialem pasow i zdenerwowany usunalem gre. Po dluzszej przerwie powracam. Zaczynam od zera. Na dzien dzisiejszy gram jakos 3/4 dzien. Zeby nie bylo zaznaczam z gory ze dopiero sie ucze grac. Problem jest jeszcze z lagami gry, a raczej spadkami FPS'ow. Ale jakos daje rade. Jakby co pisac na priw. A i jbc. Jestem osoba cierpliwa, wiec wszelkie uwagi na temat mojej gry to splywaja jak po kaczce. Powiedzcie jak tam grac, jakas taktyka czy cos, a ja postaram sie grac jak najlepiej. Tak wiec co bede wiecej pisac. Odzywajcie sie na pw ;]

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam jakiś klan :D Dość dużo grałem w podobne gry dość dużo i potrafię dość dobrze szczelać z takiej kamerki i kiedyś grałem w tą grę ale potem upadła i usunełem ją  a byłem w goldzie (Grałem 7 godz) ale zapomniałem hasło   xD Mogę grać złodziejem lub copem na każdym servie :P Na początku mogę trochę lamić ale ze 2 godz i ogarnięcie broni to dam rade. Pisać na GG: 48570454 lub na steama do : ₵zʎʞᴉŧ ( Mam niebieskiego feniksa na awatarze )

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie. Poszukuję osób do wspólnej gry bądź klanu na serwerze Obeya Eu1, gram w enfo. Posiadam ts/skype, mikrofon oraz 21 lat.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam

Char: Criminal [R~80]

Komunikacja: TS3

Szukam kriminalnej polskiej społeczności pisać pw.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dopiero zaczynam. Jak by ktoś chciał jeszcze w to pograć czy coś i poprowadzić mnie. (20lat) pw lub steamarrow-10x10.png PanJermek

Edit: Cofam to, nie bede w to grał. Kolejna gra "pay to win"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć. Poszukuję ludzi do gry na serwerze Citadel. Mam dosyć spore doświadczenie w grze, gram od dłuższego czasu. Swoją przygodę w APB zacząłem parę lat temu, jednakże przez to, że grałem na słabszym komputerze musiałem zrezygnować i powróciłem do niej parę miesięcy temu. Aktualnie mam rangę 157 i cały czas jestem goldem. Pragnę w przyszłości założyć polski klan, by móc grać zespołowo czy też po prostu dla czystej zabawy. 
Ogólnie poszukuję osób starszych, +16 z mutacją głosu, komunikatorem głosowym typu ts3 oraz chęcią do wspólnej gry. Nie interesuje mnie to czy potraficie w tą grę grać czy też jesteście początkującymi, zawsze jestem do usług by wytłumaczyć chociażby podstawowe rzeczy, które działają w tej grze. 
Aktualnie mam postać w enforcach, jednakże chcę założyć też drugą, która będzie znajdywać się w crimsach by na wszelki wypadek móc grać na "oba fronty"  ;) 

W grze możecie znaleźć mnie pod takim samym nickiem jak na forum, jednakże prosiłbym o kontakt poprzez prywatną wiadomość.

Opublikowano

Cześć. Szukam osób, które grają w tę grę na serwerze Citadel. Jakiś ogarniętych - nie ma ograniczenia dotyczącego wieku. Jakby ktoś chciał zagrać czy coś to pisać na PW na forum :) 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siema

Szukam osób do założenia klanu lub wspólnej gry. 
Mam srebro
Rank 120

16 lat

Gram od 2 tygodni, ale grałem jakieś 3 lata temu, jak była Open Beta. 

Raczej nie chce być liderem klanu, gdyby takowy powstał. 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Zapraszam do Klanu Najlepsi z nalepszych Narazie jest nas dwoch jesteśmy po powrocie do gry i zalozylismy klan zapraszamy do wspólnej gry pisać :

Enfoncer: GromPL

Crims: GROM

Obie postacie na Serverze Citadela (EU)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...