Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Jak zrobic server localhost

ShindaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podaj link a nie spamujesz ..

@EDIT Dochodzę do fazy bazy danych i nie mogę wybrać bazy nos_Monkey , jakich używacie menagementów ?

Prosze o szybką pomoc

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Devil pobierz net framework 3.5 , a jak nie pomoże to już nie wiem .

MASAKRA Z TYM !

Własnie mam .NET Framework 3.5 SP1 ale nie wiem bo ja mam SP2 nie wiem czy to jakaś różnica bo na SP2 nie było nigdzie

P.S: Mógłbyś mi pomóc z tym przez TeamViewer plz napisz do mnie na PW

blackmagix128.png
Opublikowano

Napisz na skype skillerex albo na gg 39012189 , ja mam problem bo mi bazy nie czyta a nooby takie jak kaspian się śmieją zamiast pomóc |czekam aż ktoś ogarnięty przeczyta nasze posty

Opublikowano

@UP przeczytalem ;P

Spytajcie ich żeby pomogli :DDDD pliki na multiplayer bo samemu bez mobów to żadna radocha.Fajnie by było z wami grać :D No i tylko z mpcforum ale pewnie jakieś kapusie są i rozpowiedzą wszystkim !!1 nazwa skype :kaspian234 :D ODPISUJCIE xDDDD ale jak zdobyc ;d pliki na multiplayer mam dobry komp 4.2ghz 10ram karta graficzna NIVIFA HD 9900.Zróbmy sieć Teamspeak załatwie kanał :D i GM by byli np.ShendlerPL,Skill,JA i DelverKuba :D jak myślicie ale by było dużo się namęczyć

O co ci chodzilo w tym??? i kto to jest ShendlerPL xD

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Heh weż noobku ja mam serwer ten to porscizna zrobić ty jakiś **** jestes i gówno umiesz :DDD a wiem jaki masz błąd i o co łazi ale nie pomogę sam się ucz :DDDD ty masz 15 a ja 14 więc słaby jesteś w informatyce.Shinda o cb chodziło sorry o pomylenie nicków :DDD. A nie obrażaj mnie bo Cię zgłoszę

PS.Komu pomóc oprócz Skilla

Opublikowano

@up, skoro to proste to pomóż koledze, forum jest do pomocy a nie spamu. Kiedyś ty będziesz miał problem i jak nikt ci nie odpowie to miło ci będzie?

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

kaspian widać że nawet 12 lat nie masz

Twoje pismo jest dobre nieraz dasz przecinek i myślisz że cię uznają za dorosłego i kto by robił priva z gościem 9 postów :>?

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

już ma 10 postów. co do priva to na elicie przestali pisać czyli nie wiadomo czy wogóle pracują nad nim. przy pomne im o nim

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

Kaspian ogar .

Nie umiesz bo jak ss miałeś zrobić to nie wiedziałeś jak .

Kto to zrobił pls PW do mnie

Opublikowano

@UP racja a jakby co to skrillex odpisal mi na maila tylko ze aktualizuje pliki po 1-3 godzin dziennie a pomocy "niby" nie potrzebuje ;/

Oryginalna wiadomosc od niego:

I'll dothe filesto the end andI'll addan updateto my website.I need help in update

Opublikowano

@UP I need help update to . Ale to znaczy "ja potrzebuje pomocy przy aktualizacji"

a to wcześniej że wszystko aktualizuje na stronie !

Kaspian

udowodnij mi i wszystkim userom że nie jesteś noopem i spamerem i napisz jaki ja , i połowa społeczności ma błąd w SQL ??

Kurde , wszystko robie dobrze , ale nie akceptuje bazy , proszę pomóżcie , bardzo mi na tym zależy ale poprostu zawsze mam z tym jakieś problemy .

Opublikowano

Mam pytanie do was wszystkich...Nawet jeśli zrobicie taki serwer to i tak długo go nie potrzymacie ,bo nie wydaje mi się żeby ktoś miał taki sprzęt by utrzymać tak dobrze serwer przez cały czas w dzień i w nocy.To by nie była nie dość że strata materialna w postaci pieniędzy na prąd bo nie każdy musi zarabiać grube miliony...Takie jest moje zadnie.

o7ons6.gif
Opublikowano

@UP to nie prywatny serwer to oficialny serwer bezposrednio od Entwell jak NosTale SE ;)

Opublikowano

Dziś chciałem 2 serwer zrobić gdy jestem istance confing nie chce zastąpić tamtego serwa :D a tamtego nie moge odinstalowac tak można powiedzieć :D

i pisze istane name is already i że jest już ten serw :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...