Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Jak zrobic server localhost

ShindaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tez mi pzrestalo baze akceptowac, wczesniej zrobilem na 2000 mssql i dzialalo (tez mozna sprobowac) ale na 2008 jak przerzucilem to juz nie kaceptuje ;( czekam na odpowiedz od skrillexa moze on sie podzieli informacjami mniej wiecej jak stworzyl serwer:D

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Ja itak czy to do Rappelz czy do Metina czy do innych gierek zawsze robie tylko dla siebie i kolegow i itak nie gramy ze biegasz ze z najlepszym eq i max lvl tylko normalnie gramy :>

Co do serwera sproboje jeszcze raz teraz na SQL 2005 :) Jak sie uda edytne pierwszego posta.

Do zobaczenia jutro :>

Opublikowano

Mateoś jesli nie masz nic przeciwko to moge dodac link z filmikiem do tutka?? czekam na odp.

Tez mi sie juz udalo z filmikiem, a co do servera potem dam SS'y ;)

Opublikowano

ShindaPL mógłbyś pomóc mi z serwerem przez TeamViewer nie daje kompletnie sobie rady a bardzo bym chciał mieć własny serwer.

blackmagix128.png
Opublikowano

a moze jakis tutek dla mnie i dla innych z win7 64bit a wtedy braciak zrobi npc itd bo juz to zrobil na lapku ale niemoge odgadnac hasla i niechce mi zrobic tego za free ale sie zgodzil mi to zrobic za 20zl i wtedy sie tymi plikami podziele z wami ale musze miec tuta na 64 bit a jego nieda sie przeblagac.. i mi nieda wiec pomuszcie mi a ja dam wam pliki sry za bledy bo pisze z telefonu

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Macie linka do wersji sql (eng) takiej jak na filmie dla xp 32-bit? bo jak instaluje tą z 1 posta to pomija mi kilka opcji.

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

Do win 64x? to wystarczy MSSQL do wersji pod 64 bitowa wersje sciagnac... nic wiecej.

Co do tych twoich plikow on to naprawde zrobil?

Opublikowano

tak zrobil ale mi sie przyda tut bo wgl inaczej to wyglada i niewiem co klikac a i wlasnie dodal juz potwory z glacka mozliwe ze beda w 1 polowie glaca same bazyle a w 2 te lodowe wilki a te slabsze mapki na glacu takie jak na plu i tak dla ogolu zostal krem otworzyc lod i dodac tam moobki a i jak chcecie to losowy krzak na konto tzn odrazu na ip zeby niebylo spamu kont dla krzakow

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Ja mam taki problem

TITLE: Connect to Server

------------------------------

Cannot connect to localhost.

ADDITIONAL INFORMATION:

Wystąpił błąd związany z siecią lub wystąpieniem podczas ustanawiania połączenia z serwerem programu SQL Server. Nie można odnaleźć serwera lub jest on niedostępny. Sprawdź, czy nazwa wystąpienia jest poprawna i czy konfiguracja serwera programu SQL Server zezwala na połączenia zdalne. (provider: Dostawca nazwanych potoków, error: 40 - Nie można otworzyć połączenia z programem SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 2)

For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&EvtSrc=MSSQLServer&EvtID=2&LinkId=20476

BUTTONS:

OK

WTF?

Opublikowano

Nie jest to filmik mojego autorstwa, wymień po prostu nagrywającego w stopce i no problem. Co do up, wątpię by Twój "braciszek" stworzył tabelki odpowiednie dla mobków, ponieważ to nie tylko zabawa z samymi bazami, ale także trzeba znać id mobka i inne duperele. Sam się bawiłem tymi plikami, co widać nawet na ss, ile mam hp/mp, lvl itd. Próbowałem dodać także peta ale to bez skuteczne. Zmiana profesjii nie jest także możliwa, taka zabawa wymaga czasu więc stąd moje wątpliwości co do Twojego brata.

Opublikowano

Podczas instalacji msql wybrałeś zapewne nazwę użytkownika komputera, więc na taką musisz się zalogować. Użytkownika sa, ja stworzyłem w bazie danych w późniejszym czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...