Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Jak zrobic server localhost

ShindaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP ale UK jest najlepszy bo tez angielski tak jak pliki wiec jakbys chcial grzebac w bazie danych to wiesz co mniej wiecej dodales bo po ang a nie ze dodasz (jesli sie uda) jakiegos moba a na pl cliencie wyskoczy zupelnie co innego ;)

Co do Chinskiego to ja stroche znam bo sie ucze na necie ale nie na google translate tylko na stronce z nauka jezykow obcych;) niestety nie znam na tyle ze pliki przetlumaczyc w calosci itd.

a i jesli chinczycy maja pliki to w chinskich google wystarczy poszukac bo zakladac priva to bedzie w sumie tak samo mozna jak z moim tutkiem ;)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.google.co.kr/#sclient=psy-ab&hl=pl&newwindow=1&source=hp&q=%EC%98%A4%EA%B2%8C%EC%9E%84%EC%9D%84%EC%9C%84%ED%95%9C+%ED%8C%8C%EC%9D%BC+%EC%84%9C%EB%B2%84&pbx=1&oq=%EC%98%A4%EA%B2%8C%EC%9E%84%EC%9D%84%EC%9C%84%ED%95%9C+%ED%8C%8C%EC%9D%BC+%EC%84%9C%EB%B2%84&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=3&gs_upl=260142l260142l2l260864l1l1l0l0l0l0l140l140l0.1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=e9e3baaa7f9f2024&biw=1280&bih=869

poszukajcie znalazlem cos ale nwm moze i wy cos znajdziecie ja spadma do szkoly potem sie odezwe nq ;)

Opublikowano
Priv był ogólnie dostępny, wieć i nielegalny. Głównie dlatego, iż można było wysłać SMS. Gdyby cała taka gra była za darmo, to byłoby legalne. Tylko musimy inną nazwę znaleść niż NosTale...

Może:

nosMPCtale

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

Priv był ogólnie dostępny, wieć i nielegalny. Głównie dlatego, iż można było wysłać SMS. Gdyby cała taka gra była za darmo, to byłoby legalne. Tylko musimy inną nazwę znaleść niż NosTale...

Może:

nosMPCtale

co to ma wspolnego z tematem o robieniu serwa na 1 osobe!!! ogar ludzie poki co nie ma plikow a jak sa to szukac a nie zaliz szczegolnie ty delver ogar

­

Opublikowano

Ogarnijcie.

To pliki na jedną osobę.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Narazie nie ma co kombinowa z jakimis nazwami lol

Pliki serwerowe na moje oko takie na hamachi beda za jakis miesiac bo w styczniu dopiero skrillex te pliki zrobicl ;) niecaly miesiac temu wiec wystarczy poczekac a co do nazwy to nie ma co kompinowac xD NosLast xD

Opublikowano

@UP wjedziesz na link do downloadu i bedzie napisane ile plik wazy na stronce z downloadem ;)

Opublikowano

co to ma wspolnego z tematem o robieniu serwa na 1 osobe!!! ogar ludzie poki co nie ma plikow a jak sa to szukac a nie zaliz szczegolnie ty delver ogar

A nie można było wcześniej powiedzieć?!?!?!?!?

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

Jak chcę odpalić setup.exe nic się nie dzieje... mhm

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Mam problem kto pomoże po kliknięciu "New Instalation or add..." wybieram potem ''Express with advanced services" potem Next potem Akceptuje licencje potem Install i jak pasek instalacji dojdzie do konca to znika okno i nic się nie dzieje ;/ POMOCY

blackmagix128.png
Opublikowano

@UP jaki masz system operacyjny i ilu bitowy??? sproboj tez uruchomic jako admin ^^

Opublikowano

LUDKI , Nie mówcie jak zrobić server , zróbcie wszyscy razem , tak , aby tylko użytkownicy mpcforum o nim wiedzieli , to nikt nie zamknie a my se pogramy :D .

Opublikowano

To byłoby najlepsze rozwiązanie... A może ustawimi wszystkie staty jak no NosTale PL, za wyjątkiem że JOB będzie szedł 5.000 razy szybciej? I dodatkowo każdy gracz będzie miał na początku około 10.000 NosDolarów.

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

@ UP tu się zgodzę , ale Exp na normalnym większy przynajmniej te 500% dlaczego ? Aby łatwo było zmienić się z poszukiwacza np. w łucznika jak na nos99 , jak udało by się to ja bym chciał exp 10 k % do 36 lvla a później zmniejszony do 500% , Dodatkowo :

-Nikt poza forum np. ktoś z gameforge nie może o nim wiedzieć ! Np zaproszenia poślemy na PW :)

-Fajnie by było np. jak na privach metin2 na początek po zmianie profesji eq +9

-Ulepszenie sp tańsze , bo +15 to by była tragedia

-LoD codziennie

-Exp profy na Sp zwiększyć np. o te 5k żeby exp był przyjemny

-Krzakogona powinien dostać każdy

Piszcie wasze opinie

Opublikowano

Już myślicie o ratach serwera a jeszcze plików gotowych nie ma hehe

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

Zaproście na skype skillerex ,podpiszcie sie mpcmaniaki i zrobimy konferencje łatwiej pisać będzie co Wy na to ?

Opublikowano

Spytajcie ich żeby pomogli :DDDD pliki na multiplayer bo samemu bez mobów to żadna radocha.Fajnie by było z wami grać :D No i tylko z mpcforum ale pewnie jakieś kapusie są i rozpowiedzą wszystkim !!1 nazwa skype :kaspian234 :D ODPISUJCIE xDDDD ale jak zdobyc ;d pliki na multiplayer mam dobry komp 4.2ghz 10ram karta graficzna NIVIFA HD 9900.Zróbmy sieć Teamspeak załatwie kanał :D i GM by byli np.ShendlerPL,Skill,JA i DelverKuba :D jak myślicie ale by było dużo się namęczyć

Opublikowano

mam problem w SQL Server Management Studio. zrobiłem wszystko po kolei i nie mogę zalogować się. pomoże ktoś?

Opublikowano

Ramblox albo ktoś kto to zrobił , napiszcie mi tu linki do menagmentów działających bo 2008 2r mi nie czyta bazy wgl ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...