Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diaz7321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja próbowałem , i się udało . Sprzedałem 2 razy postacie raz po angielsku do angielskiego supportu a drugi raz po polsku do polskiego ,oczywiście minęło troche czasu pomiędzy dwiema sprzedażami ale sie udało .

Co do sprzedaży w przeciągu 30 dni po zakupie postaci jest to prawdą , a przynajmniej kiedyś . Swoje postacie sprzedawałem 1 raz około lipca zeszłego roku , minęło 30 dni i mi sprzedać nie chceli , teraz pewnie mają za duży tłok żeby to wszystko sprawdzać .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mały Update + sorki za double post i ref ale to z powodu znowu pojawiających się tematów "Jak sprzedać postać" czy "Ile czasu trzeba czekać"

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Ostatnio sprzedawałem postacie więc

1. nie ma wpływu data zakupu (sprzedałem Keenena za 6300IP bo za tyle go kiedyś kupiłem)

2.można pisać od razu w języku polskim nie ma znaczenia w jakim jezyku napiszecie bo i tak w miare możliwości wam odpiszą

3.Daty nie trzeba wcale podawać.

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Dobry poradnik, gdyż nowi zaczerpną z niego podstawową wiedzę do kontaktu z supportem i może dzięki temu przestaną się bać zadawać mu wszelkie pytania.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Ostatnio sprzedawałem postacie więc

1. nie ma wpływu data zakupu (sprzedałem Keenena za 6300IP bo za tyle go kiedyś kupiłem)

2.można pisać od razu w języku polskim nie ma znaczenia w jakim jezyku napiszecie bo i tak w miare możliwości wam odpiszą

3.Daty nie trzeba wcale podawać.

1. Data zakupu ma wpływ

2. Można pisać w jakim sie chce , ale zalecam angielski

3. Patrz punkt 1

Dlaczego data ma wpływ? bo jeżeli przykładowo kupiłeś gankplanka za 3150 w dniu 12 lipca , 13 lipca gankplank kosztuje 1350 IP a 14 lipca sprzedajesz to chyba chcesz odzyskać 3150?

Oni to na serio sprawdzają....

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

No rzeczywiśćie , tamten TuT wyjaśnia tyle że nazbierało sie 3 strony "a co wpisać tu?" "co znaczy to i tamto?" "ile trzeba czekać?"

Jakby mój byłby zbędny dawno by go zamknęli

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

tut spoko ,ale szkoda , że napisałem teraz , a skoro jest święto to sie nie doczekam , chociaż wczoraj albo przed wczoraj pisałem do polskiego teamu ale nie ma co gadać, oni sie tak opierdalają , że aż chce mi sie przenieść do angielskiej wersji --_--

Opublikowano

tut spoko ,ale szkoda , że napisałem teraz , a skoro jest święto to sie nie doczekam , chociaż wczoraj albo przed wczoraj pisałem do polskiego teamu ale nie ma co gadać, oni sie tak opierdalają , że aż chce mi sie przenieść do angielskiej wersji --_--

TAK oczywiście opierdalają się bo przecież około 5 miliona osób w ogóle nie spamuje im . I nie mają czasu dla osoby takiej jak ty bo jesteś na około 4151554 miejscu.

W supporcie polskim jest około max 20 osób także nie mają czasu dla każdego bo pisze do nich tak jak wcześniej wymieniłem około 5 miliona osób

Mają 30 dni aby ci odpisać

Opublikowano

TAK oczywiście opierdalają się bo przecież około 5 miliona osób w ogóle nie spamuje im . I nie mają czasu dla osoby takiej jak ty bo jesteś na około 4151554 miejscu.

W supporcie polskim jest około max 20 osób także nie mają czasu dla każdego bo pisze do nich tak jak wcześniej wymieniłem około 5 miliona osób

Mają 30 dni aby ci odpisać

31 dni*

5 milionów polaków gra w lola? mhm

Angielski też ma 20 osob a oni mają z całego świata tickety a sie nie opierdalają ....

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Ta data zakupu to ot tak żeby było więcej niż potrzeba?

Bo po 1. to zapewne nikt nie pamięta kiedy co kupił i nic to supportowi nie da...

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Ta data zakupu to ot tak żeby było więcej niż potrzeba?

Bo po 1. to zapewne nikt nie pamięta kiedy co kupił i nic to supportowi nie da...

Data zakupu jest ważna , bo jeżeli champion z 6300 staniał do 3150 to chyba chcesz otrzymać 6300?

Date zakupu można sprawdzić w ostatniej zakładce w sklepie

Sklep>Zakupy

Ta zakładka właśnie po to jest stworzona

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Jak by coś to wcale nie musi być 30 dni od zakupu postaci bo sprzedałem 10 min temu 3 postaci po 3150 IP które kupiłem ponad pól roku temu tu macie co napisałem w mailu:

Account name :*********

Summoner Name : *********

Server :Europe - Nordic/East

-Item:Shaco

-Currency Type (IP/RP): 3150 IP

-Item:Twitch

-Item:Nidalee

A tu co odpisali:

Greetings Summoner,

We do not do this normally, but I was able to make an exception and have refunded this content for you.

The points have been added to your account, but they may not display properly until you go to the Store and attempt to make a purchase. You do not need to complete the purchase as the value should correct itself before you complete the transaction.

If you happen to have been online while I was operating on your account, you may notice a short ~5 minute hold on your account. This is just to allow the database to re-sync and will be over shortly.

This is a one-time exception. Your account is no longer eligible for any further refunds or changes to your current request as the refund has been completed.

Just to let you know I have closed this request. If you have any other questions that are not related to this refund please feel free to create a new request here:

Have fun killing monsters!

Biggglorp

Riot Games Player Support

Nie trzeba nawet dat zakupu podawac ;p

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak by coś to wcale nie musi być 30 dni od zakupu postaci bo sprzedałem 10 min temu 3 postaci po 3150 IP które kupiłem ponad pól roku temu tu macie co napisałem w mailu:

Account name :*********

Summoner Name : *********

Server :Europe - Nordic/East

-Item:Shaco

-Item:Twitch

-Item:Nidalee

A tu co odpisali:

Greetings Summoner,

We do not do this normally, but I was able to make an exception and have refunded this content for you.

The points have been added to your account, but they may not display properly until you go to the Store and attempt to make a purchase. You do not need to complete the purchase as the value should correct itself before you complete the transaction.

If you happen to have been online while I was operating on your account, you may notice a short ~5 minute hold on your account. This is just to allow the database to re-sync and will be over shortly.

This is a one-time exception. Your account is no longer eligible for any further refunds or changes to your current request as the refund has been completed.

Just to let you know I have closed this request. If you have any other questions that are not related to this refund please feel free to create a new request here:

Have fun killing monsters!

Biggglorp

Riot Games Player Support

Nie trzeba nawet dat zakupu podawac ;p

Matko i córko...

Gdzie masz napisane że trzeba 30 dni po zakupie?

Date piszesz tylko wtedy kiedy twoja postać została przeceniona i chcesz odzyskać starą kwotę . Trochę myślenia ludzie prosze....

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...