Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć. Sorki, nie chce mi się rozczytywać 68 stron tego tematu, mógłby mi ktoś odpowiedzieć na te pytania? Nie grałem już 3 lata i mam lekkie braki

- balmora dalej jest w TOP serwerów prywatnych? Bo 3 lata temu grało na niej chyba najwięcej ludzi

- czy dużo użytkowników gra teraz na balmora?

- o co chodzi z tym serwerem S3? Będzie taki sam jak te pierwsze czy to jakiś EASY/4FUN?

- i co to taka wrzawa o ten S3? To coś szczególnego? 

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Cześć. Sorki, nie chce mi się rozczytywać 68 stron tego tematu, mógłby mi ktoś odpowiedzieć na te pytania? Nie grałem już 3 lata i mam lekkie braki

- balmora dalej jest w TOP serwerów prywatnych? Bo 3 lata temu grało na niej chyba najwięcej ludzi

- czy dużo użytkowników gra teraz na balmora?

- o co chodzi z tym serwerem S3? Będzie taki sam jak te pierwsze czy to jakiś EASY/4FUN?

- i co to taka wrzawa o ten S3? To coś szczególnego? 

jak fubu powie, że start o 18 to o 18 gramy, jedyny pewny serwer a s3 będzie miała whooy dużo autorskich systemów i nowości będzie to najlepszy serwer 2016/17 na 100% :)

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Gdzie będą informacje o tym, że serwer już wystartował? I skąd mogę pobrać balmorę s3?

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Czyli start za tydzień w piątek ? 

Nie miałem neta przez 3 dni i mam zalegloci.

Ten filmik fubu nic nie pokazuje, nie licząc zmienionych mapek. 

0 info 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Dokladnie. Fubona nie ma co sluchac bo on nawet nie wie co ma na serwerze XDDD. Jak bambusek napisze, powie czy gdzies da info np "START W PIATEK O 18" To ten start będzie na 100%.. bambusek chyba nigdy nie przelozyl startu

Opublikowano

A gdzie jest bambusek siedzi? W piwnicy? Ma jakiegoś fejsa czy coś?

No np ma konto tutaj na mpc.

Ma go a tak naprawdę to napisze post raz na pół roku to rzeczywiście wiele zmienia.

Opublikowano

Coś / ktoś ?

Stronę wcześniej proponujesz nie pisać o tym pobuggowanym serwerze,twierdzisz że będziemy czekać do 2050,wyśmiewasz fakt ewentualnego startu który miał odbyć się tydzień temu a teraz piszesz "ktoś coś? Powinieneś sie leczyć. Albo masz 15 lat i nie możesz poczekać chwilkę dłużej.
Opublikowano

Czyli start 11 listopada, miejmy nadzieje, że ostania data. ;)

Uprzedzając pytania skąd informacja o takiej dacie. Na najnowszym filmiku od FuBu w ostatniej minucie pokazuje kalendarz i wskazuje datę 11 listopada.

Może niedługo pojawi się zapowiedź z większą ilością informacji.

Opublikowano

Czyli start 11 listopada, miejmy nadzieje, że ostania data. ;)

Uprzedzając pytania skąd informacja o takiej dacie. Na najnowszym filmiku od FuBu w ostatniej minucie pokazuje kalendarz i wskazuje datę 11 listopada.

Może niedługo pojawi się zapowiedź z większą ilością informacji.

z tego co wcześniej gadali to zapowiedz 3 dni przed startem czyli jutro :D

Opublikowano

Może i ja dołączę się do tej jakże zacnej konwersacji. Tyle bólów dupsk nie widziałem od czasu dramy FuBu z IsAmU :D Nic tylko brać popcorn i czytać wszystkie komentarze ;) Jedni piszą, że zagrają a potem po przełożonym starcie walą na serwer ile tylko się da. O takiej gówno-burzy to nawet fizjologom się nie śniło. Znając życie i tak większość privów upadnie a te osoby pójdą za tłumem i będą "ciapać" ja balmorce :D

Ciekawe jest to, że pojawi się tam wiele nowości, na które sam czekam. Tak czy tak, serwer będzie przeludniony a wbicie maxa w parę dni będzie graniczyło z cudem ;) Zastanawia mnie tylko to, jak ogarną tyle ludzi na raz. Wiadomo w pierwsze dni nie będzie botów ale potem... strach pomyśleć. Jeśli nadal FuBu będzie potrzebował tylko trzech osób, które będą MONITOROWAŁY SERWER, upadnie jak S1 i S2, mam nadzieję, że tego błędu nie popełnią.

Dzięki Espex, że udostępniłeś film bo może chodź trochę tej patologii zrozumie ile pracy trzeba w takie coś włożyć :D

Czekam na fajne odpowiedzi, popcorn czeka a ja jestem bardzo podekscytowany, że ktoś wyleje swój ból na mnie ;)

sygna.png

Opublikowano

DioxPro, nie wyleję swojego bólu na Tobie, lecz krótko Cię podsumuję. Jak sam widzisz co jakiś czas wypuszczany jest server, który wzbudza większe zainteresowanie. Ludzie więc mają wybór i nie muszą się ograniczać do Balmory co podkreśliłeś w swoim poście. Jasne jest, że Balmora ma już wypracowaną swoją markę i jest to obecnie jeden z pewniejszych-stabilniejszych serwerów, mimo iż jest to już trzecia odsłona tego serwera - i pewnie nie ostatnia... W dzisiejszych czasach niestety serwery nie są już długo wieczne, jeśli istnieją ponad rok to już naprawdę wzbudza szacunek, do czasów Pandory już się niestety nie cofniemy - i chyba już nie ma sensu wyczekiwać na doskonały projekt.

Opublikowano

DioxPro, nie wyleję swojego bólu na Tobie, lecz krótko Cię podsumuję. Jak sam widzisz co jakiś czas wypuszczany jest server, który wzbudza większe zainteresowanie. Ludzie więc mają wybór i nie muszą się ograniczać do Balmory co podkreśliłeś w swoim poście. Jasne jest, że Balmora ma już wypracowaną swoją markę i jest to obecnie jeden z pewniejszych-stabilniejszych serwerów, mimo iż jest to już trzecia odsłona tego serwera - i pewnie nie ostatnia... W dzisiejszych czasach niestety serwery nie są już długo wieczne, jeśli istnieją ponad rok to już naprawdę wzbudza szacunek, do czasów Pandory już się niestety nie cofniemy - i chyba już nie ma sensu wyczekiwać na doskonały projekt.

Użycie sformułowania "trzecia odsłona tego serwera" może wprowadzać w błąd. Jest to trzeci serwer sygnowany tą nazwą ale zupełnie inny niż dwa poprzednie z czego S1 stoi nadal (ponad 5lat?) a s2 chyba zamknięty(?).

Balmora rzeczywiście ma wypracowaną markę i kojarzy mi się z tym dobre wykonanie oraz stabilność lecz wielu graczy metina postrzega to tylko przez pryzmat drobnych przekrętów (drobnych w porównaniu do tego cyrku co się przewija przez mpc).

Mam cichą nadzieję że zatroszczą się o "stabilność" innych serwerów stawianych na miesiąc dwa aby przyciągnąć jak najwięcej graczy do siebie. 

Czekam także na głosy że Fubu będzie sprzedawał eq/yang na lewo od osób które idą grać na serwery osób które już mają tutaj zakaz publikacji :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...