Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraMt2 [Dedyk]

NoAir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieniają już od 13^^ nowe mapy... i powiedz mi Caynee co byś robił twoim eq... jak będzie new... i będzie to dość kosztowne... i co będziesz robić 2000 harów powiedz mi kur.. bo nie ogarniam takich dzieci jak ty.

Opublikowano

@tonitrum.pl Hmm dzieciak? Po prostu brak mi słów do takich upośledzonych ludzi jak ty.. Sapiesz nie wiem z jakiego powodu? hmm cieczka się zbliża? No chyba tak ;* Aha i mam jedną rade dla ciebie.. Nie napinaj się przez kabel..

cayanee.png
Opublikowano

Powinni zrobić restart.. ;/ Wbić lvl na bugach.. to jakaś patologia w dodatku w v2.. gdzie nie spada hp.. i nie ma żadnego trudu.

Opublikowano
dobrze, że niema resetu wbili na bugach to muszą robić drop hary aby lotnąc itemki do ulepszania

Lot jest z postaci, drop z mobów..

Serwer za dużo miał wzlotów i upadków aby się podnieść.. Znów upadnie po kilkunastu godzinach.

Opublikowano

drop, lot? czy to jakaś różnica?? dla mnie to jedno i to samo.

Pozatym 90% tych nabów co wbiła na bugach ma lamerskie postacie i zanim oni zrobią eq to inni juz będą mieli ten sam lvl

Opublikowano

Włączone 1ch ( całe V2 zajęte nie ma ani jednego wolnego spota ), cofający exp ( nawet w pt na równym )

Jak można było wypuścić taki serwer ?

Opublikowano

Nie polecam serwa z kilku powodów :

team nie daje znaku życia chodzi mi o te 4ch.

Latają same nooby i trolle , expisz sobie na spocie a tu ci trollek podlatuje i nawala żenada.

Żegnam ; )

Opublikowano

Żegnam serwer, administracja żałosna.Tylko z Frekiem dało się pogadac, reszta od święta wbiła na tsa.Nie dopracowany, exp cofa, pełno dzieci i bugów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...