Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7] Yazgar [SV+Frakcje+Heroes][No-Premium][No-WL][Dedyk]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Polecam Servera , nie da sie wyjsc ze spawnu ''Kozaki w diax eq '' , czeste bledy , Administracja do dupy Nie daje banów Cziterom , a za uzycie skilla w hero daje bana . nie Polecam !

Opublikowano

Ale hujostwo japierdole nieogary admini i all niepolecam zryty !!!!!

Ciebie to nawet na serwerze nie widziałem :P

Witam dostałem bana za użycie skilla na magu (tepniecie sie o 6 kratek)

Odrazu fly hack ...

Ich motto to "Cheaterów zostawiamy,a pro graczy wywalamy"

Czyż nie mówiłem, że osoba która dała ci bana ma się do tego ustosunkować? Meh, lepiej spamować i błagać o unbana na forum, niż cierpliwie poczekać ;)

Nie Polecam Servera , nie da sie wyjsc ze spawnu ''Kozaki w diax eq '' , czeste bledy ,

Administracja do dupy Nie daje banów Cziterom , a za uzycie skilla w hero daje bana . nie Polecam !

Wyczuwam multi, hmm ale skoro są błędy, to jakie? :P A co do tych "kozaków w diax eq", czyż w szkole nie uczyli, że prostokąt ma 4 boki (safezone)? Lepiej się pchać w tą stronę gdzie wszyscy idą, potem płakać, że ubijają :P (tak btw. niewiele klas może nosić diax EQ, w sumie to tylko 8 z 31).

Opublikowano

yonji czekam 2 dni odpisal ze niby mam napisalem pieprzy mnie czekanie nie mam co robic to koniec idzie wszystko

honzix i heono moi koledzy pojawi sie tu ok 10x wiecej komentarzy wiec mowilem albo cos robi nctrum z tym albo koniec

Opublikowano

Czyli po prostu napad smutnych trolli, by zepsuć reputację serwera ;) Zatem wiem, czym te twoje "groźby" były skierowane w moją stronę xD Echhh, ta podstawówka...

Opublikowano

Ten serwer jest GÓWNIANY!!! nic tam nie ma!! chu**** spawn chu**** mapa i do tego cheaterzy.Radze wam ten serwer usunąć i nie zaśmiecać sieci.Serwer to wielka DUPA

Opublikowano

Yonji to nie jest skierowane w strone twoja tylko to jest za to ze nctrum ma mnie w dupie :) moze sie nauczy a jest cos takiego ze 1 za all, all za 1 wiec sam wiesz co :)

I po 2. koncze 3 gimn :)

Opublikowano

Wiele ludzi pisze o błędach, może ktoś powiedzieć o jakie chodzi? Jestem cholernie ciekaw.

@edit

Tak jak sądziłem, cisza ;)

@@edit

Myślę, by wprowadzić whiteliste z powodu dużej ilości bezmózgów wchodzącej na serwer ;)

Opublikowano

:) racja dobry dowód zbanował za użycie skilla (tp 6 kratek i juz fly hack)

Hmm a ile czekam na jego odpowiedz powiedz mi :)?

Ta zniewaga krwii wymaga to wiadomo za to co on zrobi musi zaplacic nie wazne czy on czy wszyscy dostalem bana naserwie opinia na serwer z nadwyzka na nctruma ..

sobie popatrzycie na opinie serwa no to masz to jest prawda o tym serwie

Opublikowano

Zjeban... server admin leci na kasę ma max 12 lat . Wiece jak dostać kidmoda wejść na server i powiedzieć ze dasz mu 2 zł .

Jedyny normalny na tym servie był moderator ale co on narobi przy Adminie debil. a kidmodzi szkoda gadać jakieś dzieci po 12 max 13 lat

dostali kidmoda za 2 zł kozaki kupić to all umie ale żeby coś umieć zrobić masakra servery tego kolesia to dno.

Tyle osób na fly mod nigdzie nie widziałem co na tym servie same czity bugi z klasami.

Admin nie umiał skili zrobić to pousuwał to co się bugowały przez niego a tym co je mieli dał bana proste nie ?

Nie Polecam!!!

Server dla totalnego idioty!!! (sory że tak ostro)

By Evo (pozdrawiam z całym gronem ludzi myślących tak jak ja )

A i jeszcze admin to wielki kozak (za to co on kozaczy miał by już w ryj) pozdrawiam jeszcze raz widać jaki kozak dał ssy troll hahaha skocz kozaczku nikt ci tam nie gra!

Opublikowano

Zatem, wszystko się rozpoczęło od tego, że niejaki TicTacPL złożył podanie na KidModa na forum.

Treść podania:

1. Nick: TicTacPL
2. Serwer (Aurora czy Yazgar?): Yazgar
3. Wiek: 14
4. Staż na serwerze: 2 tygodnie
5. Staż w Minecrafcie: 1,5 roku
6. Znajomość komend: 8/10
7. Ortografia: 9/10
8. Znajomość języka angielskiego: 8/10
9. Coś o sobie: (kilka zdań) Jestem dość ogarnięty znamy się Yonji o tym wiesz  i robię eventy nawet bez moda  [/size][/font][/color]
10. Dlaczego ty? Bo lubię grac tu i pomagać ludziom no i wypowiadam się na forum a nie to co inni :> Jeszcze dodam ze jestem prawie 10 godzin online codziennie co wielu potwierdzi

Jako że mi jego osoba nie odpowiadała i wcześniej dostał bana za nadmierny spam (wyrzuciłem skilla Invuln, który niestety się bugował, ten skill po prostu dawał nieśmiertelność mimo poprawnego ustawienia). Spamował przez 2 godziny i płakał czemu to nie może on być nieśmiertelny... Zatem odrzuciłem podanie. Po jakimś czasie, podanie użytkownika Nikon (pozytywne opinie o nim) zostało zaakceptowane (leżało dość długo, sprawdzałem czy można mu powierzyć taką funkcję). Jako, że ten użytkownik kiedyś tam kupił VIPa, zaczeły się teorie spiskowe na serwerze (Admin leci na kase, tylko VIP może mieć KidModa, KidModa można kupić). Po prostu płakał o to, że ktoś inny dostał KidModa, wtedy go zbanowałem na zawsze z powodu, że miałem go dość. Po jakimś czasie jego koledzy zaczeli błagać o unbana dla TicTacPL, m.in. Evo (ten u góry) i worms. Gdy powiedziałem, że nie dostanie unbana zaczeło się to samo co z TicTacPL, spam że lecę na kase, zatem oni także dostali bany. No i teraz wpadli na MPC, by wyżalić się :P

Do każdego administratora serwera, jeśli zobaczysz takie nicki jak TicTacPL, Evo, worms lepiej od razu ich zbanuj, bo będziesz przechodził przez to co ja. Masa straconego czasu i nerwów. Dla zainteresowanych, mogę podać ich adres IP (sieć lokalna, 3 pieczenie na 1 ruszcie) :P

Opublikowano

Sethome na frakcjach? To głupota ... zrobisz sobie home u wrogiej frakcji no to pzdro

Lagi? No może i są ale mamy zamiar dziś to naprawić <odkryć cała mapę , pluginy>

Pozdro Ncturme

poczytaj wiecej o factions

Opublikowano

poczytaj wiecej o factions

Jako że ja jedyny mam dostęp do plików serwerowych i tylko ja się zajmuje sprawami technicznymi dlatego nie wiedział, o tym że można zablokować komendy.

Opublikowano

Kochany admin widać kozak ale tylko jak gramy na servie bo bana może dać nie polecam Admin własnie idzie się wysrać i mu przejdzie zaraz kozaczenie .

Server Dno admin kozak !!!

A i tak na kasę lecisz idź się utop za 2 zł dam ci tylko mi sever przepisz zanim sie utopisz .

A spekulacje spekulacjami prawda zawsze góra ! I idz się utop i nie tylko my tak sądzimy bo połowa ludzi grają tam bo moderator jest spoko!

a ty idz sie utop tylko nie zapomnij przepisać !

Opublikowano

Nie polecam, serwer przymrużony głodem i murzynami... (sorka jak obrażam) Campią ostatnie cweluchy na linii pvp. Chodzi gościu nawala piorunami jak idiota. a moderator tylko się opierd***** i nic więcej... SZCZERZE NIE POLECAM TEGO SERWERA BO TO NAJWIĘKSZY SZIT JAKI WIDZIAŁEM....

@edit.

Do wszystkich graczy jak zerkną tu.

Najlepiej nawet nie wklejajcie tego ip serwa na swoją liste bo tylko szkoda waszego czasu...

Weź wogóle tak jak ktoś na górze już napisał. Nie zaśmiecaj listy serwerów tym gównem.... (sry za wyrażenie)

Opublikowano

Daredzio, zatem uważam że ta wasza akcja psucia reputacji serwera ostro ruszyła :D

spamm.jpg

<---- prywatna wiadomość wysłana do mnie na forum serwera

Oczywiście odpowiedziałem, że się czymś takim brzydze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...