Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7] Yazgar [SV+Frakcje+Heroes][No-Premium][No-WL][Dedyk]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admin idź się utop pedale i przepisz server kozacki psie !!!

Kozak w necie pizda w świecie ! (ty i tak nie wiesz co to net a wielki kox jesteś )

SERVER TO DNO!!!

Opublikowano

Miałem wejść, ale te komentarze na górze jakoś mnie odepchnęły... Ja mam zasadę jak admini/modkowie i kodmodkowie maja miej niz 15-16 lat to nie wchodzę na serwer bo nie opłaca sie.. + ts3.... o matko..

Opublikowano

To, że dostajecie w pysk przy linii pvp to nie ma co płakać, wkoncu to jest survival. Jak widzicie w jednym miejscu którzy kampią, to moglibyście w drugą stronę pójsć a nie się pchać pod guza... A jeśli chodzi o Evo i całą resztę to nie ma co się dziwić dla admina... W kółko zawracacie mu dupe, odbanuj tego, tamtego, ch** wie kogo jeszcze. Ja prosiłem też o odbanowanie jednego kumpla ale tylko pare razy a nie zatruwać dupe godzine... Serwer bardzo fajny, tylko większość graczy tego nie docenia, bo jak dostaną bana to się tylko plują... Jak nie było NoCheata to se fruwaliście po całej mapie a jak wgrał to płakaliście... To tyle z mojej strony jak narazie.

Opublikowano

To, że dostajecie w pysk przy linii pvp to nie ma co płakać, wkoncu to jest survival. Jak widzicie w jednym miejscu którzy kampią, to moglibyście w drugą stronę pójsć a nie się pchać pod guza... A jeśli chodzi o Evo i całą resztę to nie ma co się dziwić dla admina... W kółko zawracacie mu dupe, odbanuj tego, tamtego, ch** wie kogo jeszcze. Ja prosiłem też o odbanowanie jednego kumpla ale tylko pare razy a nie zatruwać dupe godzine... Serwer bardzo fajny, tylko większość graczy tego nie docenia, bo jak dostaną bana to się tylko plują... Jak nie było NoCheata to se fruwaliście po całej mapie a jak wgrał to płakaliście... To tyle z mojej strony jak narazie.

W końcu wypowiedział się ktoś w temacie, co nie ma 10 lat (i nie spamuje by zepsuć reputację serwera) ;P Miło.

Na serwerze wcześniej było sporo cheaterów, ale wszystkich tępimy (NoCheat pomaga), banujemy na zawsze + ban IP (ew. zakresu IP dla neostrady).

Serwer genialny - polecam - tylko dla graczy grających surviv ;)

Dzięki ;)

Opublikowano

to jest naprawdę fajny serwer ale ostatnio zaczęło lagować strasznie i przydało by się wyjaśnić jeśli chodzi o klasy co chwila się ktoś pyta co robi to co robi tamta itd. ale ogólnie serwer spoko polecam.

Opublikowano

Dokładnie co jakiś czas są co 2-5minutowe lagi i to strasznie przeszkadza w grze :/

ZAPRASZAMY NA SERWER

Opublikowano

Niestety ja nigdy nie mam lagów, tak samo jak kilka osób co się ich pytałem. Lag może się ewentualnie zdarzyć podczas backupa, ale z tym to ja już nic nie zrobie.

Opublikowano

Admowie nie ogarnieci klna i sie kluca nie ogary wogole Mod mysli ze ma prawo do grania nuup Mod=Porzadek Admin=POMOC I GRANIE JESLI MA NA TO CZAS

A po 2 Admini naduzywaja wladzy koles chcial unbana na FB a po chwili na czacie [server] XXXXXXX to gej .... H@ 10 lat Modzi po 9

NIE POLECAM SHIT I TYLE

Opublikowano

Szczerze, to ze mną nawet nie rozmawiałeś a piszesz skargę na mnie ;P Zobaczyłem jakiś twój spam na czacie, pytałem się o co chodzi a ty nic :)

Co do: "

[server] Geniek to gej :<", gdybyś grał więcej na tym serwerze to byś wiedział, że to nasze takie jakby przywitanie, bo Geniek to stały bywalec na serwerze (fakt że dziwne, no ale...)

Opublikowano

Po 1 mam prawo do przeklinania tak jak wy ja go nie nadużywam ...

Kłócą ? no rozśmieszaj mnie to moja frakcja z 2 postaci co gram NORMALNIE ... chyba bym na modzie nie grał -.-

Z tego kolesia xxxxx to gej to nasz Kolega co sobie jaja robimy z niego... kiedyś była taka akcja co tak wyszło i od tego czasu tak sobie jaja robimy jak chyba każdy

Sam pewnie nie jesteś święty więc się nie czepiaj , jeżeli ktoś stoi przy lini pvp < tylko z 1 strony stoją> to wyjdźcie z 2 strony to aż taki problem?

Dziękuje zapraszam do gry i PS. H@ ma 18lat+ modzi 14/16 więc ? -.-

Do Jaroszima:

Jeden z graczy powiedział mi że masz flyhacka .. poszedłem to sprawdzić na vanishu

Tepam się i widzę jak latasz -.- (20-30 kratek nad ziemia)

Twoi koledzy mogą sobie pisać tu głupoty (trollować) dawać -

ale przypominam:

Za cheaty nie ma UB!

Opublikowano

Cytat od Jaroszima z forum

Nctrum powiem ci tyle.

Będziesz ,a może będziecie żałować tego bana za nic :)

Za 1-2 dni popatrzymy sobie na mpc forum i craftsize o waszej opini :)

pozdrawiam i dzięki za współprace na serwie

Wasze motto "Cziterów zostawiamy, a uczciwych wywalamy"

Pozdrawiam :)

Link:

http://www.yonjicraft.MPCForum.plviewtopic.php?t=52

I wszystko jasne skąd te negatywy ty i twoi koledzy ;<

jak yonji będzie mieć czas to ogarniemy lagi

Opublikowano

Nie Polecam ;) Na serwerze jeśli chcecie zacząć to od razu jakieś nooby was będą zabijać Sam chciałem zacząć tylko poszłem po drewno a tu już mnie zabili

Opublikowano

@Up

To jest survival, musisz przetrwać.

Jeszcze kilka informacji:

- LWC zostało usunięte z serwera.

- Gracze już mogą tworzyć/używać windy.

- W sprawie lagów, niestety to nie moja wina. Dosłownie każdy zbędny plugin został usunięty i sam hosting się przyznał, że to ICH wina z powodu przeciążonych maszyn.

Opublikowano

Prawdopodobnie jutro serwer zostanie przeniesiony na inną maszynę, z powodu przeciążenia tej na której się znajduje. Możliwe zatem że jutro będzie koniec wszelkich lagów (musiałem im awanture zrobić...) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...