Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7] Yazgar [SV+Frakcje+Heroes][No-Premium][No-WL][Dedyk]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogliście się spytać na forum serwera, ale jak już wszedłem to powiem że z powodu uszkodzenia maszyny na której znajduje się serwer

Email od SoRED:

Witam, niestety minecraft12.sored.pl ma jakieś problemy ze sobą. Od 30 godzin drugi raz się zawiesił, zgłosiłem problem do OVH i czekamy na reakcje... Okres rozliczeniowy zostanie przedłożony o czas offtime serwera wynikający z tej usterki.

Jak się dowiem czegoś więcej to napisze.

Opublikowano

Eee tam... serw do bani ledwo wszedlem chcialem przeczytac tabliczki a jakis Jeffo mnie tepa do siebie i zabija -.- na takie serwery to ja dziekuje grac nei bede!

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Opublikowano

Eee tam... serw do bani ledwo wszedlem chcialem przeczytac tabliczki a jakis Jeffo mnie tepa do siebie i zabija -.- na takie serwery to ja dziekuje grac nei bede!

Ten problem z tepaniem został rozwiązany (skill Tether). Już nie można tak robić.

Opublikowano

emm mam jedno pytanie skoro to survival to czemu nie mozna wychodzic za daleko? gdy wyjda za daleko pisze mi ,,You have reached the border.''

Opublikowano

To jest z powodu by mapa się za bardzo nie rozrosła (jest ona o wymiarach 3000x3000). Po prostu dobrze takiego bordera ustawić, bo potem zaczynają się problemy z lagami itd.

Opublikowano

ta masz racje ale (jezeli sie myle to poprawcie mnie ;d) nie lepiej dac wl na 1 dzien wszystko zgenerowac tak maks do dajmy 10 tys kratek? ;d wiem zajmie duzo czasu no ale to survival + frakcje + hero nie powinno byc tego czegos ;/ ehh no coz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...