Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7] Yazgar [SV+Frakcje+Heroes][No-Premium][No-WL][Dedyk]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komunikaty, które wprowadzały w błąd podczas rejestrowania zostały poprawione (nawet nie zauważyłem kiedy AuthMe zaczął wymagać potwierdzania hasła).

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Jaroszima123 Nie podlizuje dupki, niby czemu? Tym że pisze prawde o tym serwerze? Wgl po cholere się wtrącasz. A to, że wygadujesz że serwer jest beznadziejny, to się mylisz. Dostałeś bana, to nie wiesz nic tam jak naprawde jest.

@Edit

A narazie nie gram na yazgar, bo dużo dzieci się zleciało, wbije jak bedzie reset na 1.2 to się poexpi od nowa ;)

Opublikowano

Wychodze ze spawna, a tam pełno kolesi z mieczami i zbrojami... Jedynym wyjściem w takiej sytuacji jest wyjście z gry, ale później strace itemy... Kolesie siedzący tak na spawnie powinni dostać bana, a nie dostają go.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, który się pchają tam gdzie oni są. Chociażby w drugą stronę możesz wyjść, ale nie :P Lepiej się pchać a potem szlochać, że zabili. Pozatym to jest survival.

Opublikowano

Tak, dokładnie, po co mi drewno? Przecież mogę zamiast jabłek jeść bruk a zamiast narzędzi z drewna robić z dirtu :mellow: I dziękuje, że napisałeś mi że to survival, bo bym nie wiedział... Co ty wiesz o survivalu? Survival nie polega na tym, żeby zginąć zaraz po wyjściu ze spawnu...

Opublikowano

Możesz zebrać te drewno, ale nie zaraz na spawnie. Wyjdź po prostu w drugą stronę (tylko z 1 strony tak ludzie stoją, bo to taka jakby specjalna strefa PvP, ktoś chce się pobić albo sprawdzić swoją klasę to tam idzie).

Opublikowano

Możecie zmienić to, że trzeba mieć 100 tysięcy rubinów na założenie gildii do np. 10 lub 15? Bo 100 to za dużo...

I czemu nie można kupować? Chce kupić diamenty lub żelazo, ale nie można, bo piszę że tu nie mogę kupić :mellow:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...