Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7] Yazgar [SV+Frakcje+Heroes][No-Premium][No-WL][Dedyk]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA!! Serwer działa na wersji 1.2!

adresip.png

Adres IP: sv.yonjicraft.pl

Adres IP TS3: ts3.yonjicraft.pl:9987

teamh.png

HeadAdmin: yonji

Moderator: Ncturme

KidMod: Nikon, Kinro

screenshotya.png

20120207164702.jpg

20120207164314.jpg

20120207164323.jpg

20120207164339.jpg

wiecejinfo.png

Sloty: 50

PVP: Włączone

Moby: Włączone

Nether: Włączony

Zwierzęta: Włączone

WL: Wyłączona

Premium: Nie potrzebne

Klient: 1.2.2

Serwer jest nastawiony na nieustanną walkę gildii i przeżycie w tym trudnym świecie! Założenie gildii kosztuje 100,000 rubinów. By dodać trochę więcej zabawy, na serwerze jest plugin Heroes (pozwala rzucać czary) z bardzo rozbudowanymi klasami! Administracja nikomu nie daje darmowych przedmiotów czy nie teleportuje ludzi, więc każdy jest równy i ma identyczne szanse!

Pluginy:

20120219103507.jpg

Spis klas (aż 31 klas!!):

Klasa początkowa: Mieszczanin

a) Wojownik

- Berserker

- Mag Bitewny

- Paladyn

- Rycerz

- Mistrz Broni

B) Kaplan

- Biały Strażnik

- Druid

- Kaplan Bojowy

- Mędrzec

- Mroczny Kapłan

c) Łotrzyk

- Skrytobójca

- Łowca Głów

- Tancerz Cieni

- Szermierz

- Sługa Wiatru

d) Mag

- Elementalista

- Arcymag

- Nekromanta

- Mag Cienia

- Przywoływacz

e) Łucznik

- Snajper

- Mistyczny Łucznik

- Władca Bestii

- Zwiadowca

- Mistrz Łuku

Inne WAŻNE informacje:

1. Jak masz taką ochotę, możesz założyć swoją frakcję, które kosztuje 100,000 rubinów (100k).

2. LWC jest włączone, ale jedynie na 1 skrzynie i 1 piec.

3. Za używanie hacków jest perm ban + ban IP (bez możliwości odbanowania).

4. Karamy bardzo surowo za wszelkie przewinienia. Przekleństwa, obrazy administracji, wykorzystywanie bugów i wiele innych.

5. Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie dotyczące serwera.

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server fajny ale jest duzo bledow.. jestem daleko od spawna wychodze z gry wchodze po 30 minutach wywala mnie na spawn.. stracilem wszystko ze skrzyn. nawet sethome nie ma.

Opublikowano

Dajcie reset mapy.. itp i poprawcie bugi bo wywala na spawn... to napewno zagram... bo juz ludzie biegaja w diaxach i bija kolo spawna..

Opublikowano

Jedyny bug jaki był to ten, że tepało na spawna, który został już załatany (wymiana xauth na authme). Spawn jest całkiem duży, więc nie wierzę by z niego nie dało się wydostać, jak powiększe spawn to będą płakać, że "wszędzie" jest spawn i nie idzie się bić. Co do tych "koxów", kiedyś i na nich padnie i ktoś ich zabije.

Opublikowano

Sethome na frakcjach? To głupota ... zrobisz sobie home u wrogiej frakcji no to pzdro

Lagi? No może i są ale mamy zamiar dziś to naprawić <odkryć cała mapę , pluginy>

Pozdro Ncturme

Opublikowano

Komendę można zablokować na terenie wrogiej frakcji, co nie zmienia tego że /sethome po prostu nie pasuje. Home się ustawia tam gdzie się prześpisz.

Opublikowano

HAHAHA jak dostalem bana z trescia cheatujesz perm ip to wypadlem z krzesla . Wykopalem 4 diamenty admin to przeczytal bo tam jest ze wykopalem diamenty a tu bum ban hahaha

Opublikowano

Emmm jestem jedynym adminem i ja w każdym razie cię nie zbanowałem :P Możliwe, że dostałeś bana od moderatora, ale bez powodu to byś go nie dostał ;] Podaj nick a się upewnie.

Opublikowano

Super server lagi ogarnięte a Admin jest spoko koleś Pozdrawia Evo ^^ Grajcie zabawa z hero jest boska

Opublikowano

Heroes został trochę zmodyfikowany, łucznik i jego podklasy wzmocnione a kapłan osłabiony (nie może nosić lepszej zbroi niż żelazna). Do tego mieszczanin już nie może nosić lepszej zbroi niż skórzana i lepszego miecza niż kamienny (z powodu że wielu ludzi stawało na mieszczaninie i nie robili dalszych klas).

Opublikowano

@Info

Na serwerze został dodany CombatTag, nie pozwala uciec z gry podczas PvP. Jeszcze druga zmiana, został dodany czas użycia komendy spawn na 5 sekund, by nikt podczas walki nie uciekał na spawna.

Opublikowano

Emmm, że ja coś kopiuje? Nawet nie słyszałem o tym serwerze... Po prostu składam sobie pluginy tak jak mi się podobają i tyle, bez żadnego naśladowania.

@Tak btw. nędzna ta twoja "reklama"...

Opublikowano

1. Admin jest fajny.

2. Gracze już nie zbyt.. wręcz zrobią wszystko aby nam uprzykrzyć życie

3. 50lvl i mam klase.. czyli troche musimy poświęcić czasu.. na to aby ktoś

nam nie udzielił informacji że zmiana klasy kosztuje 5milionów..

4.pełno xrayów nie ważne jakie zrobisz labirynty oni i tak cię zajdą od tyłu

5. 2/10 stracony czas nie polecam

Ps: co do tego że nie mówią info o klasach to nie tak do końca bo powiedzą

że da się zmienić ale nie powiedzą że trzeba wymulić tyle kasy.

Opublikowano

Yhm, nie 5 milionów ale 5 tysięcy (10 sprzedanych diamentów) :P To jest survival, więc jest normalnym że każdy stara ci się uprzykrzyć życie, o to w tym chodzi! Co do xrayerów, staramy się ich banować, no ale nie ma możliwości wszystkich wyłapać (mogę od nowa wrzucić Orebfuscatora, ale wtedy z kolei to znacznie uprzykrzy życie normalnym graczom poprzed losowo pojawiające się złoża (nieprawdziwe)).

Opublikowano

Grałem na hardcore na różnych serwerach i nawet tam było więcej ludzi nastawionych na poko

jowe zamiary niż tu.

A survivial to nie PVP PVP PVP nie ludzie tylko campia przed linia non pvp...

Jest też plugin logblock :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...