Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda jest taka, że aktualnie żadnego ciekawego mediuma nie ma :> Liczę na bete w ten weekend :> Jeśli się nie uda to poczekamy dłużej ;] Beta ma ruszyć do 16.02.

Tak od siebie prosiłbym administracje, skoro są tacy pewni siebie to niech zareklamują porządnie serwer ;] Bo po prezentacji wygląda na naprawdę warty uwagi, a jak wiadomo im więcej graczy tym weselej ;D

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam narazie kilka pytan prosze o odpowiedz

1. Bedzie zwoj powrotu umiejetnosci?

2. Jak bedzie z ksiegami poli i dowodzenia? Najlepiej jakby ksiegi byly do kupna u NPC.

3. Rosy beda u NPC?

Opublikowano

Mam narazie kilka pytan prosze o odpowiedz

1. Bedzie zwoj powrotu umiejetnosci?

2. Jak bedzie z ksiegami poli i dowodzenia? Najlepiej jakby ksiegi byly do kupna u NPC.

3. Rosy beda u NPC?

1.Chyba tego nie będzie ;d

2.Drop ;> To serwer Medium/Hard

3.Ja osobiście wolałbym by tylko można było je robić lub dropić ;>

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

proponuje drop jakiś szkatek a z nich roski ,ku poli , dowodzenie , oswajanki . Dropiło by to z moba (na drop było by 8%-16%)

Serwer : Tilian2.PL

Nick w Grze : Coron

Gildia : -------

Królestwo : SHINSOO

Opublikowano

omfg, nie polecam server, no chyba , że jesteś dzieckiem co lubi słitaśnie kolorowe bronie ^^

Wy tym momencie nerwy mi pusciły.

Gdzie kur** nie zajde na jakś prezke to piszesz że za dużo epików , ty jakiś po***any jesteś 20/40 epików to źle? Idź na pl tam masz syrka i inne

straocia. Ten serwer jest taki i git nic nie trzeba w nim zmieniać , a wręcz przeciwnie nawet można go ulepszyć i mam na to dużo pomysłów .Więc gościu idź na dział tibii bo co nie wejde w jakiś temat to ty piepszysz farmazony że "śfiećące bronie" sam byś takich nie zrobił a komentujesz.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Bardzo fajna prezentacja i mam nadzieje , że serwer również nie zawiedzie moich oczekiwań , pierwszy serwer na którym prezentacja jest z głową (od długiego czasu) tylko czy będzie 1 który wypali tak na dobrą sprawę ? Mam taką nadzieje , teraz tylko pytanie do założyciela tematu , czy ten serwer nie ma przypadkiem jakiś plików Shenzu ? Bo patrząc na te prezentacje właśnie ten serwer widzę , tyle , że lepszy , mam nadzieje , że będzie na nim dużo graczy a serwer wystartuje lada dzień z betą i w najbliższym czasie już jako oficjal .

Opublikowano

Tylko czekać na betę . myślę ze będzie mało bugów i serwer jak najszybciej wystartuje

Opublikowano
Nikogo z teamu nie znam który ma jakieś doświadczenie.

Skoro ich nie znasz, to czemu zakładasz, że nie mają doświadczenia.

Otóż informuje, że mają i to nawet nie małe.

Wszystko okaże się po wyjściu beta, a następnie po oficjalnym otwarciu, ja zresztą życzę sukcesu.

Opublikowano

Serwer to na pewno wystartuje tylko znowu będą problemy z logowaniem bo ddosy będa na 99% i znowu jakiś ciul będzie chciał all popsuć ;/ Tacy niestety zawsze się znajdą .

@down Wredna popatrz ile serwerów wychodzi fail za failem nadzieja została w tym serwie nie dawno jakiś typek puścił ddosa na Balmore , na

****metin.pl wszystko co miało związek z FuBu to padło na dwa dni. Ludzie kupują też po to dedyki żeby pognębić tak innych.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
Serwer to na pewno wystartuje tylko znowu będą problemy z logowaniem bo ddosy będa na 99% i znowu jakiś ciul będzie chciał all popsuć ;/ Tacy niestety zawsze się znajdą .

Znowu? Z tego co wiem, Troja nie miała poprzedniej wersji, a tym bardziej nie było ataków ddos.

Z tego co się dowiedziałam, serwer potrafi utrzymać 1000 graczy online, nie padają kanały i jest mocno zabezpieczony.

Opublikowano

Sa serwery na ktorych ataki ddos sa odbijane. Nasz programista nad tym pracuje jak narazie za sutkiem pozytywnym.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

będzie wszystko okej jak w 1/2 dniu nie zjebiecie . Bo wtedy z np :1200 osób zostanie -/+600 tak wiec postarajcie się .

Opublikowano

Moim zdanie najlepiej jakby nie było żadnych wierzchowców .

Bojowiec na start i np. na 65lv idziesz do stajennego,który Ci daje zadanie na militarka.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Według mnie na start powinien być zwykły koń, natomiast dajmy na to od 50lv można byłoby za odpowiednią opłatą odkupić od stajennego bojowca.

sygnadlateamu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...