Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czerwona Ebonitowa Szkatułka:

Metin Cierpienia (5lvl)

Metin Walki (10lvl)

Metin Bitwy (15lvl)

Czerwona Ebonitowa Szkatulka:

Metin Jeon-Un (90lvl)

Metin Tu-Young (85lvl)

To jest chyba błąd w opisie , bo chyba raczej z metków 85/90 nie będą leciały te same szkatułki co z 5/10/15 lvl metina .

62617690064476736551.jpg
Opublikowano

ciekawy serwer zobaczymy czy wypali czy będzie tak jak z kilkunastoma ostatinimi serwerami.. czyli totalny nie wypał

Opublikowano

Wszystkie wymienione rzeczy sa na serwerze zrobione, wiec prosze bez komentarzy zapowiedz pic na wode. Wszystko zawarte w zapowiedzi jest skonczone. Zbroji nie jest duzo jezeli ktos nie ma ochoty robic zlotej badz srebrnej ktora robi sie ze zbrojek na 61lvl. Ze stali zostaje Niebieska Stal, Szmaragdowa Stal i Krolewska.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Chodzi ci o system petów (czyt. system zwierzaków) Jest to możliwe lecz trzeba przetestować to gdyż może to pomóc w wkradnięciu się bugów a tego chyba nikt nie chce :>

Jak znajdę texturki konia trojańskiego będzie on dostępny (takie małe info)

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Możecie wstawić ss'y handlarzy?

Bardzo mnie ciekawią.

Wracając do tematu, serwer się bardzo fajnie zapowiada mimo że nie lubię medium/easy. (przydałoby się określić raty i typ serwera bo nie zauważyłem tego nigdzie)

Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Ile będzie trwała beta?

Opublikowano

A i jedna wielka prośba.... Jeżeli chodzi o zmiany bonusów nie chce aby one były w NPC wole aby dropiły z metinów lub z ebonitowych szkatułek, dlaczego wolałbym tak?

Ponieważ wtedy serwer opierał by się bardziej na eqwipunku oraz na bonach 10 ludzi i HP, niechcę napakowanych gości latających po m1 HP miecze 2 reka sztylety niechce aby na serwerze tylko to się liczyło.. Oraz na serwerze nie istniałą możliwość używania BonusWitchera bo po co?

Serwer bardzo mi się spodobał i chce aby był jak najlepszy z ebonitowych szkatułek dropiły by zmianki czym lepsza szkatułka tym więcej zmianek.. A dodania u NPC...

Zmiany bonusów to byłą by jedna z trudniejszych stron tego serwera.. Co z tego że będę miał fajny miecz zbroje skoro jakiś nupek wyabsuje się i będzie mnie kosił mając mnisią zbroje...

Prosze o wejście w link zdobywam wtedy 1 punkt na tej stronie i mogę go wymienić na jakąś rzecz wy też możecie się bezpłatnie zarejestrować i zdobywać punkty.

http://darmowe-prezenty.pl/link/2481/dawido123x3

Opublikowano

Uwierz mi, niektórzy nawet dla 10 zmianek uruchomią BS'a.

Poza tym jak dla mnie dodania i zmianki powinny yć jak najtańsze, aby nie uprzykrzać gry graczom, bo ktoś kto robi eq na każde expowisko będzie miał przerypane.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Technolove, bonusswitchera nie wyeliminujesz. Zmianki będą drogie, a i tak go będą wszyscy używać.

Jest skrpyt na blokowanie BSS ^^

Opublikowano

Jezu mają być tanie zmianki aby nie uprzykrzać innym gry? w jakim sensie uprzygsza się tym gre? Wolisz aby jakiś dzieci wbijały abs i latały po m1 ciesząc się mam pro eq... A nie lepiej aby eq bardziej się liczyło zbroje i tak dalej? zawsze bony to najważniejsze a na forum na dziale Handel zawsze będzie sell pro biżu 2k hp 3x 15..

Prosze o wejście w link zdobywam wtedy 1 punkt na tej stronie i mogę go wymienić na jakąś rzecz wy też możecie się bezpłatnie zarejestrować i zdobywać punkty.

http://darmowe-prezenty.pl/link/2481/dawido123x3

Opublikowano

no naprawde ciekawy serwer się zapowiada, mam nadzieje że chociaż ten nie zawiedzie na starcie...

Opublikowano

Na pewno zagram :>

To coś dla mnie,

Czekam na bete.

Moje konto na YouTube:

YouTube.com/User/reeZuGaming

mca.png

Opublikowano

Zapowiedz bedzie uzupelniana niektore drobne informacje nie zostaly w nia zawarte. Do dnia bety serwer bedzie opisany do konca. Strona serwera jest lecz wlaczymy ja w czasie bety.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

up oj tam oj tam 10 inta co to jest 500 obrazen? ;D Serwer widzę zapowiada się pro. Boje się tylko, że znowu następny serwer nie wypali.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Popieram paru poprzedników. Zmiany bonów z metków/moobów aby nie każdy mógł poszaleć w expie czy pvp

To rozwinie handel i rywalizacje między graczami co jest niezbędne dla dobrej gry

Opublikowano

Zagram o ile wypali bo ostatnio duzo serverow pada po 2/3dniach. moze poprostu wprowadzcie drop szkat z mobow z ktorych padaja zmianki itp.. bo jak z metkow to jest dyskryminacja dla innych postaci niz body i wp...!

Dlaczego np na syrka jest Szansa na Ulepszenie wynosi : 70% a na luk diableski Szansa na Ulepszenie wynosi : 20?%........

Opublikowano

Zagram o ile wypali bo ostatnio duzo serverow pada po 2/3dniach. moze poprostu wprowadzcie drop szkat z mobow z ktorych padaja zmianki itp.. bo jak z metkow to jest dyskryminacja dla innych postaci niz body i wp...!

Dlaczego np na syrka jest Szansa na Ulepszenie wynosi : 70% a na luk diableski Szansa na Ulepszenie wynosi : 20?%........

Olbrzymi Luk Zoltego Smoka +9 -> Olbrzymi Luk Diabla +0

Wymagany Poziom: 80/90

Aby ulepszyć ten miecz potrzebujemy.

5x Wodny Kryształ, 2x Broszura Szermierki,

120 000 Yang.

Szansa na Ulepszenie wynosi : 70%

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Aby ulepszyć ten miecz potrzebujemy.

Malutka uwaga tu ulepszamy łuczek <333

Zapraszajcie znajomych na serwer

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...