Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aktualnie serwery ze zmiankami u npc nie mają sensu... BS i każdy ma full eq ;] Też mnie dziwi to, że na medium ich nie ma... Powinno być to jakoś rozwiązane... Np. Utworzenie sakw jak dla 5b i drop z nich zmianek. Sakwy oczywiście u NPC. Przemyślcie to bo to miał być medium :>

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hm...jakis problem z downloadem:) nie da sie pobrac Clienta/launchera lub ja mam taki problem

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Bywalec
Opublikowano

Możecie już powoli włączać reje ;D

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

Jest sposób, dać zmianki po 1 sztuce .. wtedy bot bardzo wolno je kupuje i po prostu sie nie oplaca nawet go wlaczac (chyba ze na noc, to wbije sie raz o 1 w nocy i pobanuje wszystkich ktorzy stoja przy handlarce i nie odpowiadaja na szept^^)

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Albo zrobić tak jak na Tiveri jest specialny npc u którego można zmieniać bony ^

Opublikowano

Jezu. Widać same no-lajfy z was. Up czekałeś tyle to chyba te 30 minut twojego nudnego życia przed komputerem cb nie zbawi.

Opublikowano

Zmianki na becie beda u handalrzy podobnie jak dodawania, stalki i inne zbroje. Nie bedzie broni na 75lvl, poniewaz Waszym zadaniem bedzie sprawdzenie ich dropu. Powodzenia!

Zapraszam na TS3: etroja.pl

Opublikowano

czemu nie mogę pobrać clienta? w ogóle stronka z clientem mi się nie chce załadować

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

Trujecie dupę. Skoro chcecie zagrać na fajnym serwie, to poczekacie nawet do wieczora, a no-lify na hackach sobie pójdą, bo mają ciekawsze rzeczy do roboty, a mianowicie siedzenie na mpc i szukanie kolejnego serwa. Czekać spokojnie ;c.

It is END.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...